Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıllı bebek annesi o.. bekler 1 hafta dahaBende öyle hissediyorum yaa ama daha ağdaya gitcem beklesin bi pazartesini
Gorcez akıllı mı değil mi dogunca dün gece tepinip duruyodu çıkarın beni der gibiAkıllı bebek annesi o.. bekler 1 hafta daha
Olcak okadar bnm bebe de gündüzleri tepinio görsen maşallah 360 derece dönüo sanki. Geceleri uslu. Gece uyur gündüz uyumazsa babayı sever derler. Bakalım doğunca da mı öyle olcakGorcez akıllı mı değil mi dogunca dün gece tepinip duruyodu çıkarın beni der gibi
Benim oğlan gündüz uyur gece uyumazdı buda abisine mi çekçek gorcez gerçi 1 buçuk 2 aylıkken düzene girdi çok güzel uyuyodu çeksin hıc sıkıntı değilOlcak okadar bnm bebe de gündüzleri tepinio görsen maşallah 360 derece dönüo sanki. Geceleri uslu. Gece uyur gündüz uyumazsa babayı sever derler. Bakalım doğunca da mı öyle olcak
Ohh ne güzel maşallahBenim oğlan gündüz uyur gece uyumazdı buda abisine mi çekçek gorcez gerçi 1 buçuk 2 aylıkken düzene girdi çok güzel uyuyodu çeksin hıc sıkıntı değil
Canım geçmiş olsun. valla insan ayaklarından aldgı kadar Baska yerinden almıo soğuğu. Dikkat et. annem hep der emzirirken bebekte anneden sütten alırmış soğuğu. Ozamn daha dikkatli olmamız gerek.Günaydın kizlar dünkü sancılar gaz savcısıydı sanirim üşüttüm.ayaklarımdan ne yapacagimi bilemedim senaryolar kurdum.aklımdan. arkamda bırakacağım.kizim.olmasa sorun degil. Annemi götürsem.kizima kim bakacak annemi bıraksam bebeğe kim.yardim.edecek. kv gelene kadar.
Eğer arabayla gitmiyorsanız taşımak zor olabilir. Ev yakınsa çantaları eşin alıp gelir arkadan gerekirse.Evet biz de eşimin işten çıkış saatine göre ayarlıyoruz canım randevuları o zaman çantayla filan gitmiyim bari
Çünkü tam sıpaSeninki bütün karnını ele geçirmiş durumda şuan
Bebekler son günlerinde hareketi azaltmaz mıydı yaa? Bu hareketli oluşları neye işaret acaba dün eşim o kadar hareketi görünce içimden bir ses kızımızı 1 2 güne gelecek gibi dedi de ben emin olamadımGorcez akıllı mı değil mi dogunca dün gece tepinip duruyodu çıkarın beni der gibi
Nasıl çıkıyor tansiyonun hâlâ yüksek mi devam ediyor canımBugun ylne gidicem canim holter takildi muhtemelen tansiyon ilaci baslanacak .
Ağdayı erteleme herşeyi ertele onu ertelemeBende öyle hissediyorum yaa ama daha ağdaya gitcem beklesin bi pazartesini
Valla benimkide aşırı hareketli anlamadim eşimde çocuk içerde iki büklüm duruyodur yazık diyo bide rahat.olsa neler yapacak acabaEğer arabayla gitmiyorsanız taşımak zor olabilir. Ev yakınsa çantaları eşin alıp gelir arkadan gerekirse.
Çünkü tam sıpa
Bebekler son günlerinde hareketi azaltmaz mıydı yaa? Bu hareketli oluşları neye işaret acaba dün eşim o kadar hareketi görünce içimden bir ses kızımızı 1 2 güne gelecek gibi dedi de ben emin olamadım
Nasıl çıkıyor tansiyonun hâlâ yüksek mi devam ediyor canım
Ay ertelemicem de en son jiletle aldım cikmayacagi tuttu sınır oldum yoksa hemen gitcem gidemiyorum son çare su felan gelirse yine jilete talimAğdayı erteleme herşeyi ertele onu erteleme
Ben dikkatliyimdir genelde ama dün mutfakta yemek yaparken üşüttüm sanirim . Annen hakli emzirirken ekstra dikkat etmek.lazim.bebelrr burnumuzdan getirir annemizden emdigimiz.sutuCanım geçmiş olsun. valla insan ayaklarından aldgı kadar Baska yerinden almıo soğuğu. Dikkat et. annem hep der emzirirken bebekte anneden sütten alırmış soğuğu. Ozamn daha dikkatli olmamız gerek.
1.5 /2 ay ne kiz masallah oyle çekmeye ne var .2 yaşına kadar uykusuzluk çektik.. 2 yaşından once de bez bıraktık.gece gündüz aynı anda gece cis nöbetleri tutuyordum.sabajh ise ayyy ne yorucuydu.Benim oğlan gündüz uyur gece uyumazdı buda abisine mi çekçek gorcez gerçi 1 buçuk 2 aylıkken düzene girdi çok güzel uyuyodu çeksin hıc sıkıntı değil
Fazlayızdır ama ben isimleri bilemicem şimdiKızlar kaç kişi kaldık doğurmayan 10 kişi var mıyız
Doğurmayan ses versinKızlar kaç kişi kaldık doğurmayan 10 kişi var mıyız
Ya illaki dış çıkarırken uyumadigi zaman oldu bebekliği için dedim bunu 2 aylıktan 6 aya kadar rahattım 2 yaşına doğru sürekli gece emmeye kalkiyodu emmede değil alışkanlık ağzında uyuyodu yatırınca kalkiyodu bende kestim memeden1.5 /2 ay ne kiz masallah oyle çekmeye ne var .2 yaşına kadar uykusuzluk çektik.. 2 yaşından once de bez bıraktık.gece gündüz aynı anda gece cis nöbetleri tutuyordum.sabajh ise ayyy ne yorucuydu.