-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.621
Kasım bebeleri heyecan seviyorYok ya daha 36 bitmedi.inşallah yarın sezeryan demezler biraz daha kalsın büyüsün
Nst foto var mı elinde. Benimde sivri sivri ama 80lerde 100lerdebir kez yattım çıktım serum ciğer geliştirici falan ilaçları verdiler şuan hala var ama 36. Haftaya başladım şükür 1 hafta daha dursa
Oyle dedi yalanci dedi benim sancilarima hiihÇokta yalancıya benzemiyor sanki
İşte sonra durunca sakinleştim acaba doğum mu başlıyor böyle ani olur mu ki derken dahada gelmedi küçük kasılmalar hala var ama düzeni olmağından doğum olmadığını anlayabiliyorumDogum basladiginda sanci gittikce siddeyleniyor ve sure kisaliyor en sonunda nefes aldirmiyor gercekten son kisma cok girmiyimama benimde oncesinde sanci cekmekle bilgim hic yok ilkinde 40 i gectkm en ufak belirtim yokyu su gelmesiyle basladi. Suan diyorum oyle daha mi iyiymis ne
Senin i siddetli agri tekrar oldu mu. Dogum basladiginda cidden dakikasi belli oluyor simdi gelecek diyorsun ve geliyor
Neler yaptılar yattığınızda sıkıntı neydi bideKasım bebeleri heyecan seviyor33.haftada oldu ilk yatisim aha dedim minicik doğacak sabırsız şükür bu zamandayim seninle 4 gün var aramızda sanırım. İyi düşün iyi olsun
İlk sancilar hafif oluyor adet sancisi gibi gittikce artiyor dozu. Surede kisaliyorİşte sonra durunca sakinleştim acaba doğum mu başlıyor böyle ani olur mu ki derken dahada gelmedi küçük kasılmalar hala var ama düzeni olmağından doğum olmadığını anlayabiliyorumBu arada bir ara nst fotosu yüklemiştimbende
Ciğer geliştirici yapılmış ya çok önemli rahat olmaya çalış vakti geldiyse tutamazsın zaten . Sağlıkla zamanında gelsin senin de istediğin vakitteDönemedik eveyatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına
Serum takıldı. Kasılmayı durdurmak için ilaç verdiler 6 doz. Birde ciğer geliştirici yaptılar. Bir gece sonra çıktım nst biraz düzeldi. Şuan tekrar yüksek çıkıyor ama tekrar yatmak istemiyorum. Sık çağırıyor kontrole 3 4 günde bir nst ye giriyorum. 33. Haftada biraz ağrım vardı normal kontrolde nst ye gir bakalim dedi onun sonucuna göre yatırdı.Neler yaptılar yattığınızda sıkıntı neydi bide
Şakası yok bu bebişlerin gelecekse durmuyor demekkiDönemedik eveyatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına
Ya ne suyum geldi ne kanama.sancı yok bişey yok.hareketi az sadece.şaşırdım yani olayın bıraya kadar gelmesineŞakası yok bu bebişlerin gelecekse durmuyor demekki
Anlıyorum seni çünkü aynı şeyleri saatler önce bende yaşadım şoka girdim yapacak bişey yok rabbime bol dua et bak ne güzel gelecekse de Kandil mübarek günü gelecek ….Ya ne suyum geldi ne kanama.sancı yok bişey yok.hareketi az sadece.şaşırdım yani olayın bıraya kadar gelmesine
..
Aaa sizdemi hastanedesin neden gitmiştiniz neler yaptılarAnlıyorum seni çünkü aynı şeyleri saatler önce bende yaşadım şoka girdim yapacak bişey yok rabbime bol dua et bak ne güzel gelecekse de Kandil mübarek günü gelecek ….
ben de hastanedeydim 3 saat kadar kaldım..nst 100 lerde çıktı bugün yatışınızı yapabiliriz dediler sonra doktorum serum bağlattısonra tekrar nst 13 -25 arası çıktı bi baktım hadi güle güle dediler ben iptal tabi hala tedirginim anlyorum sizi…Aaa sizdemi hastanedesin neden gitmiştiniz neler yaptılar
İnşallah beni de eve gönderirlerben de hastanedeydim 3 saat kadar kaldım..nst 100 lerde çıktı bugün yatışınızı yapabiliriz dediler sonra doktorum serum bağlattısonra tekrar nst 13 -25 arası çıktı bi baktım hadi güle güle dediler ben iptal tabi hala tedirginim anlyorum sizi…
Aynen baya sancın varmış ağrın falan var mıydı ya da kasılma hissettin mi ? Sancı çıkması da iyi bence suniye gerek kalmaz haftalar yaklaştı artık
Var canim cuma gunu burayada yaznistim tek tarafli belim agriyodu ve kasilma siklasmisti. Cumartesi kasilma oldugunda baktim nst de cikti. Dunde oyleydim vae cok agirlastim birdenAynen baya sancın varmış ağrın falan var mıydı ya da kasılma hissettin mi ? Sancı çıkması da iyi bence suniye gerek kalmaz haftalar yaklaştı artık
Çok teşekkür ederimBenim doktorum devada sezen buko, yaşamda ramiz dursun var , ankada yasemin dokuzoğlu, ncr de emel peri canpolat, bunlarin dışında özlem borozan var özel muayenesi olan bildiklerim bu kadar
Benim düzensiz hafif sancılar 2 haftadır var canım ya ama gelen giden yok şuan. Bide mesela bağırsaklar fazla çalışırmış doğuma yakın afedersin yemek yediğim gibi lavaboya gidiyorum. Bugünde ishal gibi direk bakalım inşallah o zamana doğarda ama doğmazsa 38+5te gel demişti haftaya perşembe giderim bir gelmezseİlk sancilar hafif oluyor adet sancisi gibi gittikce artiyor dozu. Surede kisaliyor
Ah ahhh kısmet işte. Bu yaramazların canı ne zaman isterseVar canim cuma gunu burayada yaznistim tek tarafli belim agriyodu ve kasilma siklasmisti. Cumartesi kasilma oldugunda baktim nst de cikti. Dunde oyleydim vae cok agirlastim birdenbilmiyorum ki arastirdim internetten benzer sonucla 1 hafta sonra doguranda olmus sonrasinda birden sancisi gidende olmus
Aynı şeyi söyledi doktor doğum kesin değil 1 saat sonra da başlayabilir birkaç hafta bekleyede bilirVar canim cuma gunu burayada yaznistim tek tarafli belim agriyodu ve kasilma siklasmisti. Cumartesi kasilma oldugunda baktim nst de cikti. Dunde oyleydim vae cok agirlastim birdenbilmiyorum ki arastirdim internetten benzer sonucla 1 hafta sonra doguranda olmus sonrasinda birden sancisi gidende olmus