- 10 Şubat 2021
- 177
- 220
- 34
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.601
Bi sezeyanim var onda öncesinde gelmemişti ama sezeryan sonrası hemen gelmişti, bunda şimdiden geliyor ama dediğim gibi ilkinde gelmemesine rağmen doğum sonrası gelmişti hiç dert etmeArkadaşlar iyi akşamlarsizin bu haftalarda göğsünüzden süt falan geldiği oluyor mu? Sezeryan doğum yapıcam çarşamba daha önce doğum yapan arkadaşlar belki biliyordur hemen gelir mi?
Ayy sorma oğlumda hic olmamıştı bunda göğüs uçları göbek deliği bikini bölgesi karardıKizlar birde benim özel bölgem çok ama.cok karardı birde göbek cizgim çok koyu o çizgi bikini bolgeme bile inmiş . Şimdi doktor çarşamba çatı muayenesi yapcak çok utanıyorum sizde de böyle karar ma oldu mu
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur da hemen emziririmBi sezeyanim var onda öncesinde gelmemişti ama sezeryan sonrası hemen gelmişti, bunda şimdiden geliyor ama dediğim gibi ilkinde gelmemesine rağmen doğum sonrası gelmişti hiç dert etme
Ayy sorma oğlumda hic olmamıştı bunda göğüs uçları göbek deliği bikini bölgesi karardı
Bebim sivriydi sivri olunca mi yalanci sanci oluyor acabaCanım sivri sivri miydi yoksa dağ şeklinde miydi nstde sancı şekli
He pardon ya simdi farkettim sende bilmediginden sormussun sanirimCanım sivri sivri miydi yoksa dağ şeklinde miydi nstde sancı şekli
Ya benimkide sivriydi ama 50ydi hep yalancı kadılma galiba doğum dalgası değilmiş yani ondan sordum ama ağrım yoktu nstdeyken gerçekten ama normalde adet ağrısı gibi ağrım oluyor hemde dün baya kilitledi sancı beni ömrümde öyle bir ağrı yaşamadım gözlerim falan doldu hiç doğum gelmedi aklıma sonra dank ettiHe pardon ya simdi farkettim sende bilmediginden sormussun sanirim
Dogum basladiginda sanci gittikce siddeyleniyor ve sure kisaliyor en sonunda nefes aldirmiyor gercekten son kisma cok girmiyimYa benimkide sivriydi ama 50ydi hep yalancı kadılma galiba doğum dalgası değilmiş yani ondan sordum ama ağrım yoktu nstdeyken gerçekten ama normalde adet ağrısı gibi ağrım oluyor hemde dün baya kilitledi sancı beni ömrümde öyle bir ağrı yaşamadım gözlerim falan doldu hiç doğum gelmedi aklıma sonra dank etti
Sancın var ama düzenli değil sanırım
Evet yalanci dedi sancilarimaSancın var ama düzenli değil sanırım
MaşallahYoken best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim
Hayırlısı olsun doğsada sıkıntı olmaz inşallah vakti gelmiş çünküDönemedik eveyatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına
Nst foto var mı elinde. Benimde sivri sivri ama 80lerde 100lerdeBebim sivriydi sivri olunca mi yalanci sanci oluyor acabailkinde sivride olsa hic boyle cikmamisti doguma kadar hatta dogumda bile gercek sancimi gostermedi nst o yuzden emin olamiyorum
Çokta yalancıya benzemiyor sankiEvet yalanci dedi sancilarimaya benim doktorda biraz rahat biri
Hayırlısı olsun doğsada sıkıntı olmaz inşallah vakti gelmiş çün
Ayy maşallah ya hep böyle iş bitirici olmak istemişimdir ama ben çok tembelim yaYoken best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim
İyi düşün iyi olsun canım. Zaten haftası da iyi doğsa bile sıkıntı olmaz İnşaAllahDönemedik eveyatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına
Birşey olmaz inşallah sen stres yapma ciğer geliştirici vurmuşlar önlemleri almışlarYok ya daha 36 bitmedi.inşallah yarın sezeryan demezler biraz daha kalsın büyüsün