- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.661
kendimi kasmamaya çalışcam canım bakalım inşallah başarırım derin nefes al hemen bitiyor diyorlar. insan bilmediğinden korkarmış ya aynen o durumdayım. inşallah bebişlere sağlıkla kavuşalım daHiç ama hiç korkulacak bir şey değil desem girince sende şaşıracaksın. Boşver insanları olumsuz şeyler söylemeyi seviyorlar. Eğer kendini kasmazsan bir şey olmaz diye düşünüyorum yani ben bir şey anlamamıştım öyle sonrasında ağrı kamama falanda olmadı
Hiç kasma dedimya bitince neyden korktuğuna şaşıracaksan basit bir işlemkendimi kasmamaya çalışcam canım bakalım inşallah başarırım derin nefes al hemen bitiyor diyorlar. insan bilmediğinden korkarmış ya aynen o durumdayım. inşallah bebişlere sağlıkla kavuşalım da
Hicc takilacak birşey degil canim abartma gözünde kasma kendini sorun olmaz normal doğum icin açılma var mi gelip gelip bakacaklar zaten doğum baslayinca yani en ugak şeylerle insanlari korkutuyorlar nefes al rahatla hic hissetmezsinamin canım hayırlısıyla bi doğsalar da korkularımız geçse :)
bana da kocamın tarafı baskı yapıyor sezaryen ol diye onların hepsi sezaryenci.
benim tarafım da normal doğum hepsi.
sürekli iki taraftan da bi burun kıvırma yaşıyorum
hııı normal doğum mu yapcanhııı sezryen mi diye sürekli eleştiri
bide bu muayeneyi duyunca daha beter oldum
Geçmiş olsun benim kızımda hasta grip oldu. Koronayi atlatali iki hafta oldu cocuk dışarı bile çıkmadı nasıl tekrar hasta oldu anlamıyorum37+2 artık ne zaman gelse olur ama bu ara benim büyük hasta hemde ne kapmış şifayı anlatamam o yüzden o biraz iyileşsin öyle doğsun diyorum
Hiç sorma ya bide çocuklar arasında bir salgın var çocuğun içi dolu resmen gözleri sulu sulu çok halsiz üzülüyorum istemsizHastalik konusu vahim ya okula gidiyorlar simdi iyilesseler yine hasta olacaklar
Ay evet kızımda çok vücudumu dinledim gelsin çok istedim inadına gelmedi gibi. Bunda daha rahatım 40 i da geçersek napalm modundayim aslındaAllah gönlüne göre versin canım. Sanki biz gelsinler dedikçe minikler inat ediyor gibi
Hiç belli olmuyor ya rabbim bütün çocuklarımıza şifa versinGeçmiş olsun benim kızımda hasta grip oldu. Koronayi atlatali iki hafta oldu cocuk dışarı bile çıkmadı nasıl tekrar hasta oldu anlamıyorum
Kesinlikle çok kasınca gelmiyorlar tetikte bekliyordum bende gelmedi ilk kızımAy evet kızımda çok vücudumu dinledim gelsin çok istedim inadına gelmedi gibi. Bunda daha rahatım 40 i da geçersek napalm modundayim aslında
Ishal icin aslında doğum belirtisi diyorlar doğum yaklaştıkça yer açılsın diye bagirsaklar çok çalışırmış tabi sizin gün belliyse ozamani beklesin minnoşBende de öyle ishal gibiyim karın ağrısıyla wc koşuyorumn yarın kontrol var bakalım günümüz belli erken gelmeye kalkmaz inşallah
Aynen öyle gerçekten çok kısa bisi o yüzden takma hiç düşünme alttan ultrasonla kontrol ettikleri gibi bisiçok kısa sürüyor diyorlar inşallah hemen olup biter canım ya bakalım
Amin inşallahHiç belli olmuyor ya rabbim bütün çocuklarımıza şifa versin
Ay hic takma hicbiriniamin canım hayırlısıyla bi doğsalar da korkularımız geçse :)
bana da kocamın tarafı baskı yapıyor sezaryen ol diye onların hepsi sezaryenci.
benim tarafım da normal doğum hepsi.
sürekli iki taraftan da bi burun kıvırma yaşıyorum
hııı normal doğum mu yapcanhııı sezryen mi diye sürekli eleştiri
bide bu muayeneyi duyunca daha beter oldum
BendeHiç sorma ya bide çocuklar arasında bir salgın var çocuğun içi dolu resmen gözleri sulu sulu çok halsiz üzülüyorum istemsiz
Aynen inşallah sağsalim alırım da kucağıma gerisini hallederiz bir şekildeAy çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah kız kardeşim normal doğum yaptı sütü iki günde geldi o sırada enjektör ile mamayı damla damla göğsünden gelir giibi verdik bebeği kandırdıktabi sağma da yaptık iki günde geldi sütü yani hiç canını sıkma gelmese bile her şeyin çözümü var yeter ki sağlık olsun
11 miKiloyla başım dertte kızlar11i geçtik gidiyoruz maşallah tam gaz sonrasında çok zor olacak benim zaten normalden kilolu hamile kaldım
Gece karnım çok kazınıyo hatayı hep ondan yaptım ufak ufak atıştırdım bundan sonra bari dikkat etsem
Gülme ya11 mikiz ben 20 oldum insallah daha artmamistir. 11 cok normal
Baslarda bulanti varken cok oldu benimki tuhaf bulanti agzin bosken daha fena oluyordum uyuyamiyordum agzima birsey atmadan. Simdi daha normal ama olan oldu. Olsun bence cok iyisinGülme yakız cidden kilolu hamile kaldım hedefim 10 kiloyla doğuma gitmekti ama geçmiş gidiyorum 11i yani 13 falan da olabilir gece sizde acıkıyomusunuz zaten rahat uyuyamıyorum kendimi mutfak masasında buluyorum gecenin bilmem kaçı sonrası tabi suçkuluk hissi amaaan ya
Bulantı zamanı iyiydi en azından sadece leblebi yiyebiliyordum o kadar kilo yapmamıştıBaslarda bulanti varken cok oldu benimki tuhaf bulanti agzin bosken daha fena oluyordum uyuyamiyordum agzima birsey atmadan. Simdi daha normal ama olan oldu. Olsun bence cok iyisin
Aynen öyle maske mesafe derken bağışıklık kalmadı çocuklardaBendehasta olmayan cocuk surekli hasta gezmeye basladi