2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
kendimi kasmamaya çalışcam canım bakalım inşallah başarırım derin nefes al hemen bitiyor diyorlar. insan bilmediğinden korkarmış ya aynen o durumdayım. inşallah bebişlere sağlıkla kavuşalım da

kendimi kasmamaya çalışcam canım bakalım inşallah başarırım derin nefes al hemen bitiyor diyorlar. insan bilmediğinden korkarmış ya aynen o durumdayım. inşallah bebişlere sağlıkla kavuşalım da
Hiç kasma dedimya bitince neyden korktuğuna şaşıracaksan basit bir işlem

Hicc takilacak birşey degil canim abartma gözünde kasma kendini sorun olmaz normal doğum icin açılma var mi gelip gelip bakacaklar zaten doğum baslayinca yani en ugak şeylerle insanlari korkutuyorlar nefes al rahatla hic hissetmezsin

37+2 artık ne zaman gelse olur ama bu ara benim büyük hasta hemde ne kapmış şifayı anlatamam o yüzden o biraz iyileşsin öyle doğsun diyorum
Geçmiş olsun benim kızımda hasta grip oldu. Koronayi atlatali iki hafta oldu cocuk dışarı bile çıkmadı nasıl tekrar hasta oldu anlamıyorum

Ay hic takma hicbirini cevap verme gec. Ben simdi kimseyle gorusmuyorum kafam rahat. İlkinde ben hayirlisi diyorjm eltim surekli normal diye diretiyor sinirimi bozmustu. Kayinvalidem desen ben sanci cekiyorum sancinin basindayim kadin gelmis bana suni sanci alma diyor habire ama artik yengem susturdu hayir oradayim caresizim artik birseyi diretecek durumda degilim teslim olmusum doktorlara bi dur yani

Kiloyla başım dertte kızlar 11i geçtik gidiyoruz maşallah tam gaz sonrasında çok zor olacak benim zaten normalden kilolu hamile kaldım

Gece karnım çok kazınıyo hatayı hep ondan yaptım ufak ufak atıştırdım bundan sonra bari dikkat etsem

Aynen inşallah sağsalim alırım da kucağıma gerisini hallederiz bir şekilde

11 mi kiz ben 20 oldum insallah daha artmamistir. 11 cok normal

11 mi kiz ben 20 oldum insallah daha artmamistir. 11 cok normal
Gülme ya kız cidden kilolu hamile kaldım hedefim 10 kiloyla doğuma gitmekti ama geçmiş gidiyorum 11i yani 13 falan da olabilir gece sizde acıkıyomusunuz zaten rahat uyuyamıyorum kendimi mutfak masasında buluyorum gecenin bilmem kaçı sonrası tabi suçkuluk hissi amaaan ya

Baslarda bulanti varken cok oldu benimki tuhaf bulanti agzin bosken daha fena oluyordum uyuyamiyordum agzima birsey atmadan. Simdi daha normal ama olan oldu. Olsun bence cok iyisin

Baslarda bulanti varken cok oldu benimki tuhaf bulanti agzin bosken daha fena oluyordum uyuyamiyordum agzima birsey atmadan. Simdi daha normal ama olan oldu. Olsun bence cok iyisin
Bulantı zamanı iyiydi en azından sadece leblebi yiyebiliyordum o kadar kilo yapmamıştı şimdi Ohoo

Sen nasıl oldun benimde bugün ve yarın kontrollerim var özel ve devlette bakalım atarım nst yorumlarsınız ben cidden hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…