- 15 Haziran 2021
- 38
- 25
- 46
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.581
Hiç bilmiyorum.22.00 da yine nst ye girecem.ama sanırım sancı kasılma vs çıkmadı.Iyi çıkar insAllah serumu ne icin verdiler
Görmek imkansız yakında parmak uçlarımı da göremeyeceğim sanırımAynen bende lazerliyim canim ama tek tük çıkmış onları da eşim aldı jiletle görmüyorum çünkü hiç bisi.
Ben lazer yaptırdığım yere sormuştum onlar jilet harici hiç bisi kullanma dediği için onu kullanıyorum ağda besler dedi. Epilasyon aleti falanda kesinlikle kullanma kökleri güçlendirir demişti o yüzden jilet yapiyorum benGörmek imkansız yakında parmak uçlarımı da göremeyeceğim sanırımya peki jilet sonradan çoğaltmaz mı tabi ağda da Bi ihtimal kalınlaştırır ama eğer farkı olmayacaksa evde jilet benimde çoook işimi görür sanırım
Kremsi evetMerhaba. Ben de 36.haftayi bitirdim suyum da biraz az. Akıntım var sızıntı olmasından korkuyorum. Sizin akıntınız su gibi mi yoksa kremsi falan bı akıntı mı
Merhaba canım benimde nst yüksek çıktı serum verdiler tekrar nst yaptılar düşük çıktı ve gönderdiler evdeyim şuanHiç bilmiyorum.22.00 da yine nst ye girecem.ama sanırım sancı kasılma vs çıkmadı.
Ya Bi tek bende var sanıyorum ama buraya yazılanları okuyunca acayip rahatlıyorumSürekli tuvalete taşınmaktan gına geldi. Bebeğe aldığımız bezi ben kendim kullansam ne olur kizaten gittiğimde de iki damla çiş ancak geliyor
YokBuna sukur caniminsallah onuda atlatir en yakinda. Allah yardimcin olsun tek basinaymis 4 cocukla zor baya gorumcen falan geliyor mu arada
Teşekkür ederimZaten tecrübelisin ama yine de bi yardımı olur belkigünde 3 defa beyyine suresi sarılığa iyi geliyormuş okuyan yoksa internetten açıp dinleyin
Sarılık OlmuÅ BebeÄe Dua - Gebelik için
Sarılık olmuÅ bebeÄe dua olarak okunması tavsiye edilen birçok farklı dua bulunmaktadır. Sarılık olan bebek için dua etmek isteyenlerin edebilecekleri ilkwww.gebelikicin.com
Büyük ihtimal bende nst yaptırıp dönecem.nasıl da uykum geldi öyle üşenıyorumkı gitmeye.normalde oğlumla 9 buçukta yatarızMerhaba canım benimde nst yüksek çıktı serum verdiler tekrar nst yaptılar düşük çıktı ve gönderdiler evdeyim şuan
Masallah nazar degmesinYoken best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim
OlmamıMasallah nazar degmesinbende atiyorum buzluga her hafta pogaca mi yapip yicez haketmissin yap keyfini.uyku problemi var mi diger cocuklarda
Sana maşallahYoken best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim
Olmamıgece hepsi sırayla kalkar kimi süt ister kimi wc kimi senle yatabilirmiyim diye sorar bide yeni bebe tamam gece evdeki trafik çoğu insanın evinde gündüz yoktur
Yarınki durumuma göre doktora giderim ilaç alırım kötü olursam teşekkür ederim canımBen covidken aynı dediğin gibi derin nefes almaya çalışırken öksürük tutuyordu nefes alamıyordum. Öksürük şurubu falan verdiler hastaneye yatınca anca öyle geçti doktoruna sor istersen çok geçmiş olsun
Ben de öyle ama olsun bol su içmek gerekiyo içince de öyle oluyorum napim sağlık olsun yeter kiSürekli tuvalete taşınmaktan gına geldi. Bebeğe aldığımız bezi ben kendim kullansam ne olur kizaten gittiğimde de iki damla çiş ancak geliyor
Sana maşallah nazar değmesin allah daha da güç kuvvet versin annelik böyle bişey işte herşeyden önce yavruların geliyoYoken best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim
Geçmiş olsun…Ay benim psikolojim bozuldu eğer serumdan sonra yüksek çıksaymış doğum için yatış dediler hala kendime gelemedimBüyük ihtimal bende nst yaptırıp dönecem.nasıl da uykum geldi öyle üşenıyorumkı gitmeye.normalde oğlumla 9 buçukta yatarız
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Artık yavaş yavaş ilerliyorlar doğuma doğruAnneannem 4 parmak ölçermiş göğüs altından, 4 parmak rahat sığıyorsa inmiş dermişBenim de indi baya aşağı. Aynı şekilde vajinamda acayip bir baskı ve bacak aramdaki kemikler sanki at binmişim gibi ağrıyor. Bir de bugün sol bacağımda ara ara saniyelik his kayıpları olmaya başladı yürürken falan basamadım tökezledim.
Bugün oldu bacak ağrım, ama bacak arası 1-2 haftadır baya ağrıyor. Adet sancısı gibi bi hissim yok ama daha, öne doğru toplanma var dağınık dağınık.
Canım sivri sivri miydi yoksa dağ şeklinde miydi nstde sancı şekliEvet benimde sancım 60 lardaydı 8 inde gittiğimde 100 lerde ve düzenliydi
Benimde başladı ara ara . İlk kez belime de vurdu iki kere geçti sonraKızlar bugün arada adet sancısı gibi ağrım oldu düzenli değil ama sizde de oldu mu bacak ağrısı falan
Amiin aminnnnSağol canım ya kimse hasta olmasın istiyorum ama olmuyo mecbur hayatın gereğiallah bu kandil akşamı hürmetine bütün hastalarımıza şifa versin bizlere ve bütün dığum yapacak olanlara da sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah ..bütün dualarımız kabul olsun ..