2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar iyi akşamlar 🙂 sizin bu haftalarda göğsünüzden süt falan geldiği oluyor mu? Sezeryan doğum yapıcam çarşamba daha önce doğum yapan arkadaşlar belki biliyordur hemen gelir mi?
Bi sezeyanim var onda öncesinde gelmemişti ama sezeryan sonrası hemen gelmişti, bunda şimdiden geliyor ama dediğim gibi ilkinde gelmemesine rağmen doğum sonrası gelmişti hiç dert etme
Kizlar birde benim özel bölgem çok ama.cok karardı birde göbek cizgim çok koyu o çizgi bikini bolgeme bile inmiş . Şimdi doktor çarşamba çatı muayenesi yapcak çok utanıyorum sizde de böyle karar ma oldu mu😳☹️
Ayy sorma oğlumda hic olmamıştı bunda göğüs uçları göbek deliği bikini bölgesi karardı 😕

Bi sezeyanim var onda öncesinde gelmemişti ama sezeryan sonrası hemen gelmişti, bunda şimdiden geliyor ama dediğim gibi ilkinde gelmemesine rağmen doğum sonrası gelmişti hiç dert etme

Ayy sorma oğlumda hic olmamıştı bunda göğüs uçları göbek deliği bikini bölgesi karardı 😕
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur da hemen emziririm 😅 ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım çarşamba doğum inşallah 😅

He pardon ya simdi farkettim sende bilmediginden sormussun sanirim
Ya benimkide sivriydi ama 50ydi hep yalancı kadılma galiba doğum dalgası değilmiş yani ondan sordum ama ağrım yoktu nstdeyken gerçekten ama normalde adet ağrısı gibi ağrım oluyor hemde dün baya kilitledi sancı beni ömrümde öyle bir ağrı yaşamadım gözlerim falan doldu hiç doğum gelmedi aklıma sonra dank etti

Ya benimkide sivriydi ama 50ydi hep yalancı kadılma galiba doğum dalgası değilmiş yani ondan sordum ama ağrım yoktu nstdeyken gerçekten ama normalde adet ağrısı gibi ağrım oluyor hemde dün baya kilitledi sancı beni ömrümde öyle bir ağrı yaşamadım gözlerim falan doldu hiç doğum gelmedi aklıma sonra dank etti
Dogum basladiginda sanci gittikce siddeyleniyor ve sure kisaliyor en sonunda nefes aldirmiyor gercekten son kisma cok girmiyim 🤭ama benimde oncesinde sanci cekmekle bilgim hic yok ilkinde 40 i gectkm en ufak belirtim yokyu su gelmesiyle basladi. Suan diyorum oyle daha mi iyiymis ne 😐
Senin i siddetli agri tekrar oldu mu. Dogum basladiginda cidden dakikasi belli oluyor simdi gelecek diyorsun ve geliyor ☹️

Daha once nst yukleyen varmiydi 😁 2 gundur elimde kendisi 😕 Arada iki kez bosluk olustu cunku birinde ben birinde kizim meraktan bakalim dedik kagitta bir sikisma oldu. İkisinden birinde daha kasilmam vardi o cikmadi. ikincibebis ikincibebis Smyy21 Smyy21

IMG_20211017_230522.jpg
Yukleseymisim iyiymis yukarida 😁

Yok 😂 en best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım 😂 yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder 😂 aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim 😂 çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim 😂😂😂
Maşallah 🧿 😄 benim ikinci geliyor ne yapacağım diyorum bazen oluyor demek ki Allah gayret kuvvet versin,😊

Bebim sivriydi sivri olunca mi yalanci sanci oluyor acaba 🤔 ilkinde sivride olsa hic boyle cikmamisti doguma kadar hatta dogumda bile gercek sancimi gostermedi nst o yuzden emin olamiyorum 😐
Nst foto var mı elinde. Benimde sivri sivri ama 80lerde 100lerde🙄 bir kez yattım çıktım serum ciğer geliştirici falan ilaçları verdiler şuan hala var ama 36. Haftaya başladım şükür 1 hafta daha dursa🙏

Yok 😂 en best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım 😂 yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder 😂 aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim 😂 çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim 😂😂😂
Ayy maşallah ya hep böyle iş bitirici olmak istemişimdir ama ben çok tembelim ya 🙄
Dönemedik eve🙄yatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına
İyi düşün iyi olsun canım. Zaten haftası da iyi doğsa bile sıkıntı olmaz İnşaAllah

X