2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Milyoncuda set olarakmı 90 TL
Reflü yatağı çok önemli benim için ilk oğlum baya kusan bi bebekti almayı düşünemedim şimdi kesin alıcam

Legen mantikli hersey uctu ya hersey ana kucagindan asla pisman olma cok kullanisli oluyor. Birde oyun halisi harika birsey almismiydin kizinda ? İkiside yerde ya aklima geldi
Yok almadım gerek görmedim cnm
Milyoncuda set olarakmı 90 TL
Reflü yatağı çok önemli benim için ilk oğlum baya kusan bi bebekti almayı düşünemedim şimdi kesin alıcam
Yatağın baş kısmını yukseltirsek aynı işlevi görür sanırım
Park yatagin içine yatasin yatagini aldım kalan herseyide netten sipariş verdim kizlar...almayacaktim ama Manuel gogus pompasi bile aldım lazım olabiliyormus

Canım zaten kıyafetler ufacık hemen ütülersin. İyi yapmışsın doktoru dinleyerek, riske atmaya gerek yok
İnşallah canım , doktor yorma artık diyince akan sular durdu . Kıyafetleri ütülerim evi bir toparlarım, son hazırlıklar çikolata filan yaptırırım belki derken zaten vakit kalmamış. Hala tarih ve doğum şekli üzerine de konuşmadık bilmiyorum ne zaman olacak bakalım

Önümüzdeki hafta konuşursun canım. Her hafta mı çağırdı?

Pompayı hangi marka aldın link var mı

Evet artık haftalık çağıracakmış öncesinde nst ye giriyorum. Haftaya çarşamba 37 oluyorum heyecanlı zamanlar artık
Acaba çatı muayenesini ne zaman yapacak? Benim randevum da pazartesi, 35+6 olacağım.

Nstye ben de 34. haftada girdim. Bir şey çıkmadı

Evet canım, gidince bir sorarım artık. Bir de eşler doğuma girebiliyor mu onu soracağım.
Evet o önemli bak. Pendik medicalde ablama hem fotoğrafçı hem eş girebilir demişlerdi ; ama doğumun olacağı gün alamıyoruz demişlerdi ikisi de . Fotoğrafçıya bir sürü para ödemesine malesef öyle tuhaf yaşandı . Korona dönemi de değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…