- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.641
Katlanir sepet kullaniyorum ben. Bence uzun sureli kullanimda kuvette kovada mantikli olmaz deforme olma ihtimali yuksekBen katlanır istiyordum ama bana gereksiz pahalı geldi seti 400 TL oluyor neredeyse
Milyoncuda set olarakmı 90 TLHiç gerek görmedim cnm zaten kullanışlı olmuyorlar
Yahu küvet seti e bebekte 225 tl normal bir milyoncularda 90 tl...Bir milyoncudan alcam daha almadım nasılsa gobegi düşene kadar yikayamicam.reflu yatagi almadım şart gbi gelmedi bana...ana kucagi e bebekten aldım ama keşke minik besinlerden alsaydım salona diye dusunuyorum
Yok almam zaten gerek yokki o kadar para vermeyeKatlanir sepet kullaniyorum ben. Bence uzun sureli kullanimda kuvette kovada mantikli olmaz deforme olma ihtimali yuksek
Sorma canım, ben de öyle vallaO sikinti oluyor iste bende anlamiyorum hemen kapiyor millet
Bence de gerek yokBen katlanır istiyordum ama bana gereksiz pahalı geldi seti 400 TL oluyor neredeyse
Stok mu az oluyor acabaSorma canım, ben de öyle valla
Bence de gerek yok
Stok mu az oluyor acabaeskiden beklerdim urun indirime girince alirdim artik beklersem urun giidyor
Hamdolsun canım tuvalet dışında kalkmadan bekliyoruz 34+1 e kadar böyle geldik ilaç kullanıyorum yalnız simdide safra kesesinde taş çıktı çok sayıda doğumun arkasından eliyat olabilirH Hafize2511 canim nasilsin
Allah yardimcin olsun canimHamdolsun canım tuvalet dışında kalkmadan bekliyoruz 34+1 e kadar böyle geldik ilaç kullanıyorum yalnız simdide safra kesesinde taş çıktı çok sayıda doğumun arkasından eliyat olabilir
O ozelligi bilmiuordum bakBen de alarm filan kuruyorum ama henüz hiç çalmadıAz ürün koyuyor olabilirler
Yok almadım gerek görmedim cnmLegen mantiklihersey uctu ya hersey ana kucagindan asla pisman olma cok kullanisli oluyor. Birde oyun halisi harika birsey almismiydin kizinda ? İkiside yerde ya aklima geldi
Yatağın baş kısmını yukseltirsek aynı işlevi görür sanırımMilyoncuda set olarakmı 90 TL
Reflü yatağı çok önemli benim için ilk oğlum baya kusan bi bebekti almayı düşünemedim şimdi kesin alıcam
Rabbim yardımcın olsun az kalmışHamdolsun canım tuvalet dışında kalkmadan bekliyoruz 34+1 e kadar böyle geldik ilaç kullanıyorum yalnız simdide safra kesesinde taş çıktı çok sayıda doğumun arkasından eliyat olabilir
İnşallah canım , doktor yorma artık diyince akan sular durdu . Kıyafetleri ütülerim evi bir toparlarım, son hazırlıklar çikolata filan yaptırırım belki derken zaten vakit kalmamış. Hala tarih ve doğum şekli üzerine de konuşmadık bilmiyorum ne zaman olacak bakalımCanım zaten kıyafetler ufacık hemen ütülersin. İyi yapmışsın doktoru dinleyerek, riske atmaya gerek yok
Önümüzdeki hafta konuşursun canım. Her hafta mı çağırdı?İnşallah canım , doktor yorma artık diyince akan sular durdu . Kıyafetleri ütülerim evi bir toparlarım, son hazırlıklar çikolata filan yaptırırım belki derken zaten vakit kalmamış. Hala tarih ve doğum şekli üzerine de konuşmadık bilmiyorum ne zaman olacak bakalım
Pompayı hangi marka aldın link var mıYok almadım gerek görmedim cnm
Yatağın baş kısmını yukseltirsek aynı işlevi görür sanırım
Park yatagin içine yatasin yatagini aldım kalan herseyide netten sipariş verdim kizlar...almayacaktim ama Manuel gogus pompasi bile aldım lazım olabiliyormus
Evet artık haftalık çağıracakmış öncesinde nst ye giriyorum. Haftaya çarşamba 37 oluyorum heyecanlı zamanlar artıkÖnümüzdeki hafta konuşursun canım. Her hafta mı çağırdı?
Acaba çatı muayenesini ne zaman yapacak? Benim randevum da pazartesi, 35+6 olacağım.Evet artık haftalık çağıracakmış öncesinde nst ye giriyorum. Haftaya çarşamba 37 oluyorum heyecanlı zamanlar artık
Ara ara oluyor öyle dönemler halsiz bitkin hissedilen . Hazırlarız ya bir istek gelince hızlıca biterYalnız değilsin canım ben de hazırlayamadım.Bu hafta yapmak istiyorum inş.eksikleri tamamlayıp.Çok enerjim düşük çok halsizim bugünlerde.
Çatı muayenesi var di mi senin , herhalde geç yapıyorlar onu öyle okumuştum birkaç yerde.Acaba çatı muayenesini ne zaman yapacak? Benim randevum da pazartesi, 35+6 olacağım.
Nstye ben de 34. haftada girdim. Bir şey çıkmadı
Çatı muayenesi var di mi senin , herhalde geç yapıyorlar onu öyle okumuştum birkaç yerde.
Evet o önemli bak. Pendik medicalde ablama hem fotoğrafçı hem eş girebilir demişlerdi ; ama doğumun olacağı gün alamıyoruz demişlerdi ikisi de . Fotoğrafçıya bir sürü para ödemesine malesef öyle tuhaf yaşandı . Korona dönemi de değildi.Evet canım, gidince bir sorarım artık.Bir de eşler doğuma girebiliyor mu onu soracağım.