2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selammmm benim bebişin eksikleri
Küvet seti
Reflü yatağı
Anakucağı
Kıyafetleri annem yıkayıp ütüledi bugün bitti şükür
Siz bu 3 eksiği nerelerden aldınız öneri varmı

Kiyamam 😂 bende bir tane var pelus seklinde ama sonrasinda kilosuna gore daha kalin birsey almam lazim 🤔
E bebeğe bir şeyler gelmişti ama iki ürün vardı erkek bebekler için beğenmedim. Kız bebekler için çok güzel seçenekler vardı. 😊 Biraz pofidik olsun sıcak tutsun istiyorum ben de 😊😍

Kızlar ben de netten kozmonot bakıyorum. Alan var mıdır?
Hiç gerek görmedim cnm zaten kullanışlı olmuyorlar
Selammmm benim bebişin eksikleri
Küvet seti
Reflü yatağı
Anakucağı
Kıyafetleri annem yıkayıp ütüledi bugün bitti şükür
Siz bu 3 eksiği nerelerden aldınız öneri varmı
Yahu küvet seti e bebekte 225 tl normal bir milyoncularda 90 tl...Bir milyoncudan alcam daha almadım nasılsa gobegi düşene kadar yikayamicam.reflu yatagi almadım şart gbi gelmedi bana...ana kucagi e bebekten aldım ama keşke minik besinlerden alsaydım salona diye dusunuyorum

E bebeğe bir şeyler gelmişti ama iki ürün vardı erkek bebekler için beğenmedim. Kız bebekler için çok güzel seçenekler vardı. 😊 Biraz pofidik olsun sıcak tutsun istiyorum ben de 😊😍
Lcw ye baktin mi 🙂
Ben evde yattığım için hepsini internetten söylicem sanırım, ebebekte indirimi değerlendirmedim malesef reflü yatağında😁 şimdi söylim bari
Olsun artik nasip degilmis o zaman almak 😅 ebebekte kova falan biraz pahali oluyor suan baktim benim yanlis hatirlamiyorsam masrapayi 5 tl ye aldim ben aynisi ebebekte 13 tl 🤷‍♀️ kova ve kuvette fiyat daha cok fark eder tabi 🤔

Yahu küvet seti e bebekte 225 tl normal bir milyoncularda 90 tl...Bir milyoncudan alcam daha almadım nasılsa gobegi düşene kadar yikayamicam.reflu yatagi almadım şart gbi gelmedi bana...ana kucagi e bebekten aldım ama keşke minik besinlerden alsaydım salona diye dusunuyorum
Milyoncuda bile nasil pahalanmis 😳 kizima havuz yapiuorum diye duruyordu kuvet iyiki duruyormus dedim suan 😅gercj tek kovayi bile 25 e aldim 🤷‍♀️ ebebek asiri asiri pahali bu urunlerde 🤷‍♀️

Lcw ye baktin mi 🙂

Olsun artik nasip degilmis o zaman almak 😅 ebebekte kova falan biraz pahali oluyor suan baktim benim yanlis hatirlamiyorsam masrapayi 5 tl ye aldim ben aynisi ebebekte 13 tl 🤷‍♀️ kova ve kuvette fiyat daha cok fark eder tabi 🤔
Baktım canım. Bir ürün güzel duruyor ama beden kalmamış. 😅

Ben küçük beşik aldım bende keşke ana kucağı alsaydım diye pişmanım 😆

Milyoncuda bile nasil pahalanmis 😳 kizima havuz yapiuorum diye duruyordu kuvet iyiki duruyormus dedim suan 😅gercj tek kovayi bile 25 e aldim 🤷‍♀️ ebebek asiri asiri pahali bu urunlerde 🤷‍♀️
Aynen ya kiziminkini atmıştım plastik nasıl olsa alınır diye ama fiyatlar ucmus...legendemi yikasak napsak😀
Ben küçük beşik aldım bende keşke ana kucağı alsaydım diye pişmanım 😆
😀😀 ana kucagi yanları yok ya ne bilim keske beşik alsaydım dedim...ben kizim oyalar onu gözünün önünde olur diye tercih ettim anakucagini ama aldıktan sonra sanki pişmanlık sardi

Aynen ya kiziminkini atmıştım plastik nasıl olsa alınır diye ama fiyatlar ucmus...legendemi yikasak napsak😀

😀😀 ana kucagi yanları yok ya ne bilim keske beşik alsaydım dedim...ben kizim oyalar onu gözünün önünde olur diye tercih ettim anakucagini ama aldıktan sonra sanki pişmanlık sardi
Legen mantikli 😅 hersey uctu ya hersey 😟 ana kucagindan asla pisman olma cok kullanisli oluyor. Birde oyun halisi harika birsey almismiydin kizinda ? İkiside yerde ya aklima geldi 😁

X