2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar merhaba kontrolümüz güzel geçti nstye bağlandık sancı yok her şey yolunda şimdilik, 15-19 kasım arası doğum dedik... tabi kızım acele etmezsee 2 kilo olmuşuz 32+5te 42 cm boyu da. 3 kg 50 cm doğar muhtemelen dedi doktorumuz
Doktoruma fiyat sordum doğum için izmirde olanlara fikir olur belki doktorum 3.500 alıyormuş. Egepol, Can ve Çınarlı için fiyat 3.300-3.500 arası dedi Biz araştırıp seçim yapacağız inşallah

kıyafetleri falan yıkadıysan çantayı hazırlamak kolay :). Merdiven çıkamıyorum ben girdiğim her binada inşallah asansör bozuk değildir diyorum ve penguen gibi yürümeye başladım ben
Ya sorma benim sınıfım 3. Kattaydı ve okulda asansör yok haftalardır in çık Sonra rica ede ede 2. Kata indim ama o da zorluyordu. Doktor bırak demese gene dayanacaktım sonrası için ama riske atmak istemiyorum. Bir haftam da artık eksik kalsın yapacak birşey yok . Dediğin gibi Kıyafetlerin hepsini yıkadım, çok az ütüm kaldı . Artık yaparım hepsini dinlene dinlene . Çalışırken hali kalmıyor insanın .

Canım zaten kıyafetler ufacık hemen ütülersin. İyi yapmışsın doktoru dinleyerek, riske atmaya gerek yok

sağlıkla doğsun inşallah canım bende izmirdeyim. doktorum 3500 alıyor ama çınarlıyı düşünmüştük bizde bize 4500 fiyat verdiler. acaba doktordan doktora değişiyor mu. çok yüksek olunca vazgeçtim bende karataş düşünüyorum.

Aa bilmiyorum değişiyor olabilir, hastahaneyi henüz aramadık bu bilgiyi doktorumuz verdi bize

Buda ilk nstmiz fena değil sanki pekte anlamıyorum ama anlayan varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• 4DBE4733-3031-47E5-AC61-AF550DECE4C7.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 39
Aa bilmiyorum değişiyor olabilir, hastahaneyi henüz aramadık bu bilgiyi doktorumuz verdi bize
belkide olabilir. bende hastaneyle doktorla ayrıntılı görüşmedim asistanı fiyatları söylemişti. cumartesi kontrolüm var bende karar vericem artık olmazsa birdaha sorarım yüksek diye elemiştim çünkü.

Kızlar mustela set almıştım bebişe ,ÜTS den kontrol ettim 3 ü kayıtlı pişik kremi kayıtlı değil.Bu orjinal olmadığı anlamına mı geliyor

Biz,ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ilk gün sütüm olmayınca şekerli su vermiştik.Sarılık olmamıştı emmesine rağmen.Benim de içimde kalan şeyler var.Kundak yapacağım inş.müslin bezler aldım.Emzikte vereceğim, emzirmek için de elimden geleni yapacağım.İçimde kalanlar bunlar..

Kızlar ne güzel böyle emzirme taktiklerini yazın lütfen.Benim hoşuma gidiyor lazım bu bilgiler. Ben okurum alırım önemli bilgileri de.

Emziği ilk gün mi vereceksiniz .İlk 20 gün verilmemeli deniyor meme reddi açısından sanki

Yalnız değilsin canım ben de hazırlayamadım. Bu hafta yapmak istiyorum inş.eksikleri tamamlayıp.Çok enerjim düşük çok halsizim bugünlerde.

Ayy gözün aydin canim. Zamaninda saglikla gelsin. Ben de İzmir'deyim can hastanesi düşünüyorum. Doktorumiz doğum servisini ve doğum sonrası icin ebe kadrosunun iyi oldugunu soyledi. Bir de doktorumuzun muayenesine de yakin. Benim de yarin kontrolum var cikinca bir hastaneyi ziyaret etmek istiyorum eger. Cikinca ayrıntıları burada da paylasirim.
Canim hayirlisiyla gelsin inşallah bebegin
Bilemiyorum ki ama genel olarak emzik vermek istiyorum.Dr.a danışırım zaten. Bence bebeği sakinleştiriyor.
Ben de emzik vermek istiyorum. Memeye alistiktan sonra deneyecegim meme reddi olmasin diye.

Bende ilk gun verirmiyim bilmiyorum ama emzikte onemli ya kizimi tam uyutuyordum yatiriyorum hooop aciyor gozleri ilk donem emzik alsa en azindan onu verirdim dalardi

İnşallah ya bakalım artik
Buda aklımda olsun teşekkürler
Serum suyu ama serum fizyolojik değil şekerli olandan demeniz yeterli
Egepol doğumda bir numara bebegi giydirirken camekandan yakınlarınız görebiliyor. Odalarida çok güzel bütün kuzenlerim orda doğurdu nasip olursa bende insallah
,kundak önemli aynen
Emziği ilk gün mi vereceksiniz .İlk 20 gün verilmemeli deniyor meme reddi açısından sasanki en
Ben ilk yada ikinci gün başlarım vermeye ...yirmi gün sonra almazki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…