- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.601
Ya sorma benim sınıfım 3. Kattaydı ve okulda asansör yok haftalardır in çıkkıyafetleri falan yıkadıysan çantayı hazırlamak kolay :). Merdiven çıkamıyorum ben girdiğim her binada inşallah asansör bozuk değildir diyorumve penguen gibi yürümeye başladım ben
Canım zaten kıyafetler ufacık hemen ütülersin. İyi yapmışsın doktoru dinleyerek, riske atmaya gerek yokYa sorma benim sınıfım 3. Kattaydı ve okulda asansör yok haftalardır in çıkSonra rica ede ede 2. Kata indim ama o da zorluyordu. Doktor bırak demese gene dayanacaktım sonrası için ama riske atmak istemiyorum. Bir haftam da artık eksik kalsın yapacak birşey yok . Dediğin gibi Kıyafetlerin hepsini yıkadım, çok az ütüm kaldı . Artık yaparım hepsini dinlene dinlene . Çalışırken hali kalmıyor insanın .
sağlıkla doğsun inşallah canım bende izmirdeyim. doktorum 3500 alıyor ama çınarlıyı düşünmüştük bizde bize 4500 fiyat verdiler. acaba doktordan doktora değişiyor mu. çok yüksek olunca vazgeçtim bende karataş düşünüyorum.Kızlar merhaba kontrolümüz güzel geçti nstye bağlandık sancı yok her şey yolunda şimdilik, 15-19 kasım arası doğum dedik... tabi kızım acele etmezsee2 kilo olmuşuz 32+5te 42 cm boyu da. 3 kg 50 cm doğar muhtemelen dedi doktorumuz
Doktoruma fiyat sordum doğum için izmirde olanlara fikir olur belki doktorum 3.500 alıyormuş. Egepol, Can ve Çınarlı için fiyat 3.300-3.500 arası dediBiz araştırıp seçim yapacağız inşallah
Aa bilmiyorum değişiyor olabilir, hastahaneyi henüz aramadık bu bilgiyi doktorumuz verdi bizesağlıkla doğsun inşallah canım bende izmirdeyim. doktorum 3500 alıyor ama çınarlıyı düşünmüştük bizde bize 4500 fiyat verdiler. acaba doktordan doktora değişiyor mu. çok yüksek olunca vazgeçtim bende karataş düşünüyorum.
belkide olabilir. bende hastaneyle doktorla ayrıntılı görüşmedim asistanı fiyatları söylemişti. cumartesi kontrolüm var bende karar vericem artık olmazsa birdaha sorarım yüksek diye elemiştim çünkü.Aa bilmiyorum değişiyor olabilir, hastahaneyi henüz aramadık bu bilgiyi doktorumuz verdi bize
Biz,ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ilk gün sütüm olmayınca şekerli su vermiştik.Sarılık olmamıştı emmesine rağmen.Benim de içimde kalan şeyler var.Kundak yapacağım inş.müslin bezler aldım.Emzikte vereceğim, emzirmek için de elimden geleni yapacağım.İçimde kalanlar bunlar..Şekerli suya karşıydim drlar karşı olduğu için.. ama azcikda olsa veren bütün kuzenlerim arkadaslarim sariligi hafif atlatırken biz 2 gün hastanede yattık.. cunku ilk günler süt tam gelmiyor bebegin sekeri düşüyor malum..geçen sene bi arkadasim dogum yaptı iki gün sütü gelmemiş mama vermek istememiş tadını almasın emmeyi bırakmasın diye serum suyu almis ilk gün arada vermiş hiç sarılık olmamış masallah ...kesin koydum kafama ne zararı olacak bir iki kasik şeyin.. Bana değil bebeğe bu aradakundaga gelince o ALLAHIN emri kundaksiz olmaz ama yarım kundak
Kızlar ne güzel böyle emzirme taktiklerini yazın lütfen.Benim hoşuma gidiyor lazım bu bilgiler.Bende verdim şekerli su hiç birinin sarılığı ilerlemedi ama abartarak deil tabi 2-3 sefer verdim mesela onun dışında gak dese guk dese kıpırdasa emzirdim bide tabiki kçk bebek bir memeyi tek seferde boşaltması imkansz her seferinde başka meme verince sadece ön sütü almş oluyor ona da dikkat etmek lazım ben bir memede 20 dk dan az kalınca yine o memeyi veriyordum ve hep güzel kilo aldılar ve sarılık olayı uzamadı.
Emziği ilk gün mi vereceksiniz .İlk 20 gün verilmemeli deniyor meme reddi açısından sankiBiz,ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ilk gün sütüm olmayınca şekerli su vermiştik.Sarılık olmamıştı emmesine rağmen.Benim de içimde kalan şeyler var.Kundak yapacağım inş.müslin bezler aldım.Emzikte vereceğim, emzirmek için de elimden geleni yapacağım.İçimde kalanlar bunlar..
Yalnız değilsin canım ben de hazırlayamadım.Selam kızlar . Ben de yarın artık izne ayrılıyorum son 2 günüm . 36+0 olacağım. Son haftamı tamamlayamasam da hayırlısı artık, kafası artık kasıklarda baya baskı uyguluyor. Okulda merdiven inip çıktıkça doğuracak gibi hislerle korkuya kapılıyorumHem psikolojik hem ev temizliği hem bebek hazırlıkları ile tamamlarım artık kalan günleri Daha hastane çantasını bile hazırlamadım Çok geç kaldım sanırım
Bilemiyorum ki ama genel olarak emzik vermek istiyorum.Dr.a danışırım zaten. Bence bebeği sakinleştiriyor.Emziği ilk gün mi vereceksiniz .İlk 20 gün verilmemeli deniyor meme reddi açısından sanki
Ayy gözün aydin canim. Zamaninda saglikla gelsin. Ben de İzmir'deyim can hastanesi düşünüyorum. Doktorumiz doğum servisini ve doğum sonrası icin ebe kadrosunun iyi oldugunu soyledi. Bir de doktorumuzun muayenesine de yakin. Benim de yarin kontrolum var cikinca bir hastaneyi ziyaret etmek istiyorum eger. Cikinca ayrıntıları burada da paylasirim.Kızlar merhaba kontrolümüz güzel geçti nstye bağlandık sancı yok her şey yolunda şimdilik, 15-19 kasım arası doğum dedik... tabi kızım acele etmezsee2 kilo olmuşuz 32+5te 42 cm boyu da. 3 kg 50 cm doğar muhtemelen dedi doktorumuz
Doktoruma fiyat sordum doğum için izmirde olanlara fikir olur belki doktorum 3.500 alıyormuş. Egepol, Can ve Çınarlı için fiyat 3.300-3.500 arası dediBiz araştırıp seçim yapacağız inşallah
Canim hayirlisiyla gelsin inşallah bebeginKızlar bende doktordan geldim gelişimimiz biraz önden gittiği için doktor umarım erken gelmek ister yoksa doğum zorlayacak seni dedi anlayacağınız dualarınıza talibim bebeğim 2 hafta kadar önce gelebilirse hayırlısıyla çok daha iyi olur
Ben de emzik vermek istiyorum. Memeye alistiktan sonra deneyecegim meme reddi olmasin diye.Bilemiyorum ki ama genel olarak emzik vermek istiyorum.Dr.a danışırım zaten. Bence bebeği sakinleştiriyor.
İnşallah ya bakalım artikBelki bu sefer gerek olmaz canimbenim sut problemim olmasina ragmen kizimda cok sukur sarilik olmadi fakat 3.gun atesi olunca kuveze girdi. Hic bir aciklama yapmadan aldi k doktor cocugumu sonradan baska doktordan ogrendim yenidoganda ates genelde beslenme problemjnden olurmus zaten mama verilse falan dusermis o ates
Ya genelde biri uyuyanlarin ikincisi uyumuyor falan. Bizimde insallah bu sefer uyku problemimiz olmazoyy saglikla sihatle dogsunlar cok az kaldi senin hele tarihte belli
Buda aklımda olsun teşekkürlerBende verdim şekerli su hiç birinin sarılığı ilerlemedi ama abartarak deil tabi 2-3 sefer verdim mesela onun dışında gak dese guk dese kıpırdasa emzirdim bide tabiki kçk bebek bir memeyi tek seferde boşaltması imkansz her seferinde başka meme verince sadece ön sütü almş oluyor ona da dikkat etmek lazım ben bir memede 20 dk dan az kalınca yine o memeyi veriyordum ve hep güzel kilo aldılar ve sarılık olayı uzamadı.
Serum suyu ama serum fizyolojik değil şekerli olandan demeniz yeterliNe diyip te alıyoruz bu serumu benim de ilk olacak bileyim yoksa kendimiz de şekerli su yapsak versek olur mu acaba gerek olmaz inşallah ta
Bunları yazdım kenara çünkü herkes bişey dicek bilen bilmeyen en azından tecrübeli annelerden yardim almak daha iyi bu arada şekerli suyu kendin mi yaptın yoksa serum varmış şekerli ondan mı aldın verdin
Egepol doğumda bir numara bebegi giydirirken camekandan yakınlarınız görebiliyor. Odalarida çok güzel bütün kuzenlerim orda doğurdu nasip olursa bende insallahKızlar merhaba kontrolümüz güzel geçti nstye bağlandık sancı yok her şey yolunda şimdilik, 15-19 kasım arası doğum dedik... tabi kızım acele etmezsee2 kilo olmuşuz 32+5te 42 cm boyu da. 3 kg 50 cm doğar muhtemelen dedi doktorumuz
,kundak önemli aynenBiz,ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ilk gün sütüm olmayınca şekerli su vermiştik.Sarılık olmamıştı emmesine rağmen.Benim de içimde kalan şeyler var.Kundak yapacağım inş.müslin bezler aldım.Emzikte vereceğim, emzirmek için de elimden geleni yapacağım.İçimde kalanlar bunlar..
Ben ilk yada ikinci gün başlarım vermeye ...yirmi gün sonra almazki zatenEmziği ilk gün mi vereceksiniz .İlk 20 gün verilmemeli deniyor meme reddi açısından sasanki en
Buralardayız, sen nerelerdesin canım?Kizlar nerelerdesiniz