- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.781
Benim riskli gebelik o yüzden birinci trimestr bitene kadar haftalık gidecekmişimKızlar kızımda kalp atısından sonraki hafta gıtmısmıydık hıc hatırlamıyorum. Kalp atısını duyan arkadaslarım bir sonraki hafta neden cagırdı? Tahlil falan mı yapılacak
İğne falan kullanıyor musun benim iki düşük sonrası oksapar vermişti 9 ay boyunca kullandım şimdi yine başlattıBenim riskli gebelik o yüzden birinci trimestr bitene kadar haftalık gidecekmişim
Olabilir ama burda okuduklarımdan anladığım 2 günde bir %60 ve üzeri düzenli artış olması rakama çok takmamak gerek. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahSata göre de değişir belki
Evet öğrendiğimizden beri kullanıyorum, oksapar 0.4, coraspin, Progestan,folik asit, euthyrox.Hafif pıhtılaşma eğilimim de var zatenİğne falan kullanıyor musun benim iki düşük sonrası oksapar vermişti 9 ay boyunca kullandım şimdi yine başlattı
Bende sadece oksapar kullanıyorumEvet öğrendiğimizden beri kullanıyorum, oksapar 0.4, coraspin, Progestan,folik asit, euthyrox.Hafif pıhtılaşma eğilimim de var zaten
İnşallah allah herkese annelik duygusunu tattırsınOlabilir ama burda okuduklarımdan anladığım 2 günde bir %60 ve üzeri düzenli artış olması rakama çok takmamak gerek. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Belkide ama ılk haftalar bır kac gun farklı cıkıyorlarBende anlamadım neden çağırdığını tahlil değil ama bütün tahlillerim geçen hafta yapıldı.heralde çok küçük görüldü diye düşündüm
Anladım canım kontrol altında olmak daha ıyı tabı ıcınde rahat olur :)Benim riskli gebelik o yüzden birinci trimestr bitene kadar haftalık gidecekmişim
Merhaba hosgeldınMerhaba kızlar nasılsınız? ben de bu sabah öğrendim hamile olduğumu kısmetse kasım annesiyim
Çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHoşgeldın aramıza. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ıns
Evet zaten öyle diyince çok sevindimBelkide ama ılk haftalar bır kac gun farklı cıkıyorlar
Anladım canım kontrol altında olmak daha ıyı tabı ıcınde rahat olur :)
Aynı durum canım göğüslerim hafif sis ve sert çok hassasKızlar siZde durumlar ne bende sadece göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma var birde öğlen uykusu
Evet tek merdiven inip çıkmak namaz kılmak nefes nefese bırakıyor insanıGünaydın güzel annelerkahvaltıdan sonra kalp atış hızınız artıyor mu sizin? Kahvaltı ettikten sonra kalbimin çok hızlı attığını hissediyorum yerimden kalkamıyorum
Gözünüz aydın çok sevindimAz önce doktordan çıktım kalp atışı duyduk, bu üçüncü gebeliğim ve ilk defa kalp atışı duyuyorum Rabbime şükürler olsun bugünü de gösterdiDarısı bekleyen herkesin başına Hepimizin sağlıklı ilerlesin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah Birkaç gün geri çıktı ama önemi yok sanırım ilk haftalarda,kalp hızı gayet iyi dedi, haftaya kontrolüm var
Hayırlı olsun canım benimBugün 7+1 kalp atışını duyduk şükür ama çok küçücük daha 6 haftalık görüldü haftaya yine çağırdı
Beni bir daha 20 gün sonra yani 10. Haftamda çağırdıKızlar kızımda kalp atısından sonraki hafta gıtmısmıydık hıc hatırlamıyorum. Kalp atısını duyan arkadaslarım bir sonraki hafta neden cagırdı? Tahlil falan mı yapılacak
hayırlı olsun canımmmAz önce doktordan çıktım kalp atışı duyduk, bu üçüncü gebeliğim ve ilk defa kalp atışı duyuyorum Rabbime şükürler olsun bugünü de gösterdiDarısı bekleyen herkesin başına Hepimizin sağlıklı ilerlesin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah Birkaç gün geri çıktı ama önemi yok sanırım ilk haftalarda,kalp hızı gayet iyi dedi, haftaya kontrolüm var
Demek ki cogu doktor oyle cagırıyor :)Hayırlı olsun canım benim
Beni bir daha 20 gün sonra yani 10. Haftamda çağırdı
hayırlı olsun canımmm
Tebrik ederim, harika bir haberAmin inşallahTeşekkür ederim, 6+0 çıktı, tahmini yumurtlama günüme göre 6+4 ya da 5 olmalıydı, önemi yok dedi, karından bakıldı biraz göbeğim de var belki onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum
Sağol canımHayırlı olsun canım benim
Aminnn canim, aynen oyle, onemli olan sağlık bak 2 kızın var mis gibi, bundan sonrasi onlarin iyiligi sağligi olsun insallah her sey yoluna girer. Sen de iyi ol daAynen cnm kaderde ne yazılmışsa onu yaşıyoruz.Bazen birseyi cok cabalamamk gerekir herseyi rabbime birakmak daha iyi olur.Benim 5 gebelikten şükür 2 tane kizim benimle evet üzüldüm ama geri toparlandim rabbim herkese ve bana hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yüreği güzelim insallah hersey gonlunce olsun senidesonuçlarımı paylasirim
Yaaa cok sevindimmmmm, darısı basima insallah kuzum yarın oglen gideceğim icim icime sigmiyor valla umarım yolunda olur her şeyAz önce doktordan çıktım kalp atışı duyduk, bu üçüncü gebeliğim ve ilk defa kalp atışı duyuyorum Rabbime şükürler olsun bugünü de gösterdiDarısı bekleyen herkesin başına Hepimizin sağlıklı ilerlesin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah Birkaç gün geri çıktı ama önemi yok sanırım ilk haftalarda,kalp hızı gayet iyi dedi, haftaya kontrolüm var
Hayırlısı olsunMerhaba kızlar nasılsınız? ben de bu sabah öğrendim hamile olduğumu kısmetse kasım annesiyim
Ben de yarın gideceğim canım, kacta randevunTebrik ederim, harika bir haberbüyük bir aşama kaydettin darısı başımıza.. ben de yarın gideceğim.. çok korkuyorum, endişeliyim.. umarım gelişme vardır