2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hanımlar doktor önerileri için başlık aradım fakat bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında özel muayenehanesi olan bir doktora giden, ya da hastanede gidip gerçekten memnun olan varsa bana yazabilir mi? Çok sevinirim 🥰
Merhaba ben de baya araştırdım. Aklımda iki isim vardı ancak özel sağlık sigortam olmadığı için birini iptal ettim. Şimdi Medical Park Maltepe Ahmet Tanay Tayyar isimli doktora gidiyorum. Öneri üzerine gitmiştim. Memnun kaldık.

Merhaba ben de baya araştırdım. Aklımda iki isim vardı ancak özel sağlık sigortam olmadığı için birini iptal ettim. Şimdi Medical Park Maltepe Ahmet Tanay Tayyar isimli doktora gidiyorum. Öneri üzerine gitmiştim. Memnun kaldık.
Ben de o doktoru araştırdım , çok az yorum vardı . Memnun musun ilgili mi?

Aminnn canim, aynen oyle, onemli olan sağlık bak 2 kızın var mis gibi, bundan sonrasi onlarin iyiligi sağligi olsun insallah her sey yoluna girer. Sen de iyi ol da🥰🙏❤️❤️

Yaaa cok sevindimmmmm, darısı basima insallah kuzum yarın oglen gideceğim icim icime sigmiyor valla umarım yolunda olur her şey 🥰🙏 minnos kuzucuklar bütün dünyamızı nasil etkiliyorlar ya😍🤗

Hayırlısı olsun🥰🙏 biraz bahsetsene, sat neydi, ne kadardır deniyorsunuz, kac yasindasin, kacinci bebek vs😍
Ben 29 yaşndayım 2 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim oluyor 😊 sat 11 şubattı, 3 aydır deniyoruz nasılsa yine tutmaz diye test bile yapmadım bu sefer ama bulantı başlayınca dayanamadım. bugün çift çizgiyi gördük 😊ilkinde de kk okuyordum o yüzden bu sefer hemen geldim😁 sizleri de tanımak isterim ☺️

Ben 29 yaşndayım 2 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim oluyor 😊 sat 11 şubattı, 3 aydır deniyoruz nasılsa yine tutmaz diye test bile yapmadım bu sefer ama bulantı başlayınca dayanamadım. bugün çift çizgiyi gördük 😊ilkinde de kk okuyordum o yüzden bu sefer hemen geldim😁 sizleri de tanımak isterim ☺️
Masallah Allah bagıslasın ☺️ kan testı yaptırdınmı

Sabahtan aldım.. bazı belirtilerim azaldı ama hala yorgunluk kalp atışı hala var, göğüs hassasiyetim yok gbi.. o yüzden gelişimi durmuş olablr dye çok endişe ediyorum😔
Hiççççç endişelenme ben de aynen öyleydim zaten çok az belirtim vardı, göğüs hassasiyetim de azaldı gibi, inşallah sağlıklı bir şekilde göreceksin bebişini 🤲❤️
Aminnn canim, aynen oyle, onemli olan sağlık bak 2 kızın var mis gibi, bundan sonrasi onlarin iyiligi sağligi olsun insallah her sey yoluna girer. Sen de iyi ol da🥰🙏❤️❤️

Yaaa cok sevindimmmmm, darısı basima insallah kuzum yarın oglen gideceğim icim icime sigmiyor valla umarım yolunda olur her şey 🥰🙏 minnos kuzucuklar bütün dünyamızı nasil etkiliyorlar ya😍🤗

Hayırlısı olsun🥰🙏 biraz bahsetsene, sat neydi, ne kadardır deniyorsunuz, kac yasindasin, kacinci bebek vs😍
İnşallah herşey yolunda olacak merakla bekliyorum güzel haberlerinizi 🤗😍🥰

Hiççççç endişelenme ben de aynen öyleydim zaten çok az belirtim vardı, göğüs hassasiyetim de azaldı gibi, inşallah sağlıklı bir şekilde göreceksin bebişini 🤲❤️
İnşallah canım ya, çok sağol iyi dileklerin için😍 geçen hafta da dr pek bşi dememişti ağzının ucuyla 4 mm dedi kese mi bebek mi anlamadım, heveslendrmek de istemiyor.. tekrar hcg de istemediğine göre normal gördü dye düşündüm ben de.. hakkımızda hayırlsı artık🙏🏻

Kizlar merhaba bende 6+1 deyim dün doktora gittik keseyi gördük kalp atışını dinledik bebek 3mm. Ama 3-4gundur lekelenme var düşük tehlikesi için progestana başladım. Bugün kasıklarima sancı giriyo aynı durumu yaşayan var mı ilaca dün basladim

Kizlar merhaba bende 6+1 deyim dün doktora gittik keseyi gördük kalp atışını dinledik bebek 3mm. Ama 3-4gundur lekelenme var düşük tehlikesi için progestana başladım. Bugün kasıklarima sancı giriyo aynı durumu yaşayan var mı ilaca dün basladim
Merhaba benim ilk gebeliğimde ara kanama olmuştu bol bol uzandım progestanı da düzenli kullandm hiçbir sıkıntı çıkmadı

İlkinde direkt hastaneye gidip kan vermiştim hiç arada gerekmemişti ama bu sefer giderim muhtemelen 😁👍🏻
😁 İnsan merak ediyor

Ben 9. Haftada yasamıstım kızımda. Doktor 2 hafta wc ve yemek yemek dısında kalkma yat demıstı ustune ıgne ılac cok sukur sımdı 4,5 yasında ☺️

Sabahtan aldım.. bazı belirtilerim azaldı ama hala yorgunluk kalp atışı hala var, göğüs hassasiyetim yok gbi.. o yüzden gelişimi durmuş olablr dye çok endişe ediyorum😔
Ama gogus hassasiyeti hep devam etmez ki benim bildigin, bence rahat olmalısın, stres eeeen kötüsü 🤗🤗
Maasallah, sağlıkla buyusun oglunuz, yavrucugunuza da saglikla kavusun insallahh🤗 cok sevindim pozitifi gormenize😍😍 benim ilk bebisim olacak kismetse, aralikta boş gebelik ve kürtaj atlattım. Benim de sat 8subatti. Dun kan verdim, yarın da doktora gideceğim, insallah guzel sonuclar elde ederiz😍😍 33 yaşındayım 🥰

İnşallah herşey yolunda olacak merakla bekliyorum güzel haberlerinizi 🤗😍🥰
Amin amin aminnnnn 😍🙏🙏
Kızlar kese fotografında iki artı var , bu ikiz gebelik mi acaba yoksa bi anlamı yok mu? Doktor bişey demedi merak ettim
Oyle bir durum olsa doktor mutlaka söylerdi, yani ikiz gebelik durumu suphesi dahi olsa, olabilir veya olmayabilir gibi bahsederdi. Baska bsydir o muhtemelen.

Kızlar bir soru daha:) 6+1 deyim. Kese var, ama içinde bebiş gözükmedi normal mi? Bi yorum yapmadı. Ya da duymadım. Heyecandan ne bişey duydum ne sorabildim.

ma gogus hassasiyeti hep devam etmez ki benim bildigin, bence rahat olmalısın, stres eeeen kötüsü 🤗🤗
Çok haklısın, haftasonu baya bi stres yaptım ama şimdi oluruna bıraktım.. öyleymiş sürekli sızı olsa zaten öyle gün mü geçer diyor arkadaşlar.. Hayırlısı artık yarın göreceğiz, hepimiz sağlıkla ilerleyelim inşallah🙏🏻🙏🏻

X