- 21 Temmuz 2020
- 5.310
- 9.253
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.441
Saçma buluyorum devlet bir yastık bir hasta bezi veremicekse..uzun uzun yazardım da ban yemek istemiyorumdevlette normal ozaman geçen covidden yattığımda hastanede bana zor yastık buldular bulmasalar evden getirtecektim
Yazdığına birebir katılıyorum.Saçma buluyorum devlet bir yastık bir hasta bezi veremicekse..uzun uzun yazardım da ban yemek istemiyorumyakında aldığımız nefese vergi vereceğiz her şeye zam ama hizmete gelince
Kızlar özel hastanelerde nst için ayrı ücret mi alıyorlar yoksa sadece muayene ücreti mi oduyoruz
Ben de medikalpark a gidiyorum sadece muayene parası verdim nst ye almıyolar paraMedical Park aldı canım.
59 TL filandı canım.Ne kadar aldı cnm
Hangisine gidiyorsun canım. Maltepe aldı çünkü.Ben de medikalpark a gidiyorum sadece muayene parası verdim nst ye almıyolar para
Yok cnm hareket iyi bir de sanci en fazla 39 cikti, iyidir dye düşündüm doktr da bsy demedi. 10 gun sonra çağırdı. Istirahat devam ve izne ayriliyorum artikNst de birşey çıkmışmıydı. Geçmiş olsun önlemi almışlar kasılma kalmaz inşallah.
Ev temizliğini düşününce bana afakanlar basıyor hala yapmadım hiç birini kadın çağırıcam onuda yapmadım(. Bu arada hangi hastane bu özel mi devletmi. Ben o kadar para verip üstüne benden şunu getir bunu getir derlerse kavga ederim.
Kaburgalara vurma olayını 4 gündür yaşıyorum işkence gibi birşey artık alanları daraldı yavrucakların onlarda napsın
Ne demekTeşekkürler ben ilk olduğundan anlamıyorum şimdi anladım kasılma nasılmış diye
Amin inşallah cok sağ ol.Anladim sagol cnm o halde babaminkilerden alayim
Cok geçmiş olsun...inşallah zamanını bekler bebis
Ben trabzondayım burda almıyolar demekki değişiyo şehirden şehire59 TL filandı canım.
Hangisine gidiyorsun canım. Maltepe aldı çünkü.
Olabilir canım.Ben trabzondayım burda almıyolar demekki değişiyo şehirden şehire
aminn inşallahh hepimizin canımZamanida iyiymis saglikla gelsin
Dinlen canım gerçekten son haftalar işte çalışmak çok zor oluyor ben şuan ölüyorum resmen saatlerce oturmakta zor hareket etmekte zor. Benimde son bir hafta haftaya salı son çalışma günümYok cnm hareket iyi bir de sanci en fazla 39 cikti, iyidir dye düşündüm doktr da bsy demedi. 10 gun sonra çağırdı. Istirahat devam ve izne ayriliyorum artik
Ne demek
Amin inşallah cok sağ ol.
Aynen canim bende hic düşünmezken oldum şükür sikinti olmadi 1. De bakalimBen hiç olmak istemiyordum ama doktorum tavsiye etti ve haberlerden çok korktum o yüzden oldum. İki doz biontech oldum ilkinde bir şey yoktu ikinci de kemik ağrısından bir gün yattım sadece ertesi güne iyiydim. Hakkımızda hayırlısı artık allaha emanetiz
Benimki ya terazi olacak ya akrep kayinvalidem terazi kayinpederim de akrepKolay gelsinHiç tanıdık akrep yok bilmiyorum erkek kız nasıl olur yaşayıp görücem
Ben de hiç akrep tanımıyorum. Ben teraziyim, bakalım tontişim ne olacakBenimki ya terazi olacak ya akrep kayinvalidem terazi kayinpederim de akrepbakalim huylari benzeyecek mi
Sence hangisi daha iyiBenimki ya terazi olacak ya akrep kayinvalidem terazi kayinpederim de akrepbakalim huylari benzeyecek mi
Ya ikisi de iyi ben erkek olacağı için terazi olmasını daha cok isterim ama akrep olursa da yapacak bir sey yokSence hangisi daha iyibende terazi olduğumdan terazi olmasını isterim ama 17 gün içinde doğar mı bilemicem
Sende kurtuldunBi hastane çantasıda benden gelsin o zaman
Ufak tefek eksikler dışında herşey tamam gibi,sağlıkla gelsin o günler ve kullanılsın inşallah
İkisi de iyimiş ne güzel :) Gerçekten öyle sağlıcakla gelsinler de gerisi önemli değilYa ikisi de iyi ben erkek olacağı için terazi olmasını daha cok isterim ama akrep olursa da yapacak bir sey yokcok sevdigim akrep kadinlari var, hic sevmedigim akrep kadinlari da oldu. Erkekleri biraz gıcık olabiliyor akreplerin zaman zaman bakalım saglikla zamaninda gelsin tabi gerisi muhabbet olsun diye siyledigimiz şeyler
Sıra sendeSende kurtuldun