2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İyi de Ongun içinde kontroller ücretsiz heryerde
Ayda 2defa 1muayene 2.kontrol sayıyo 300 veriyoz şimdi 10günde 1 gitcekmişiz 12sinde gitcem para vercez kesin geçen kontroldü sonra 22 ücretsiz son hafta 2 kasım galiba sonra sezeryen istediğim için 10u dedi 11 olsun dedim atatürk ölüm yıl dönümü olsun istemiyorum bakalım nasıl

Evet canım canım 6yil.once istemişlerdi benden ama.bu yatak koruyucu ne ki anlamadım

Ben o plani annem 40 gun kalip gidecek o gitmeden yapayim diyorum nasilsa annem varken yapar gideriz

Ben o plani annem 40 gun kalip gidecek o gitmeden yapayim diyorum nasilsa annem varken yapar gideriz
Çok güzel anne gibi yar olmuyor gerçekten oğlumda annem vardı hep yanımdaydı hep destekti 2018de kaybettim kızımda olmayacak göremeyecek maalesef nefesi yetiyormus bu günlerde daha çok arıyorum sizler yokluğunu yaşamayın inşallah sizi de duygu seline boğduysam affola

Bende on gün sonra alacağım inşallah kendim yapamam evde buyuk
Kızlar malum soğuk havalarda doğum yapacak kalın şık lohusa seti ve hastane çıkışı için eşofman takım bulabilen var mı bir tek ben mi zorluk çekiyorum
Ben kısa kollu aldım terlerim diye ama eve kalın pijama takimi alcam...lohusa hamile de var aslında kışlıkları cikmis ama biraz pahalı geldi bana
ALLAH sizlere ömür versin cnm. Bende kayinvalidemi kaybettim kizimda çok emeği vardı geçen kizim anne keske kardeşimde babaannemi görseydi dedi...cok iyi baktiydi kizima nurlar içinde yatsın...tabi anne başka ALLAH sizlerede sabrını versin inşallah

Yaa canim suan cok kotu hissettim kusura bakma seni uzduysem eger Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah

Birsürü yazı yazdım ama sildim ne desek boş allah rahmet eylesin çok çok çok zordur hiç bişey söylemek istemiyorum benim de hassas olduğum konu rabbim acılarımızı dindirsin sabır versin kalan en yakınlarımıza da hayırlı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…