2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar hastanenizin yetişkin bezi isteyip istemediğini sorun.Bende depend alacaktım iyiki almamışım hastaneden hem yetişkin bezi hem de yatak koruyucu örtülerden istediler alıp çantama koydum.bebek bezi eksikti onu da koydum tamamlandı çok şükür.ev temizliğine devam camlar tüller bitti Bir gün sonra muayenemiz var artık muayeneler sıklaşcağı için mutluyum

Benim sancım nst’de çıktı, doktor bol bol dinleneceksin, yürüyüş, egzersiz vs yok dedi. Bir yandan da evden çalışıyorum, tüm gün ayağımı uzatıp masa başı çalışıyorum. İşler de bu ara çok yoğun ve gergin, stres yapmamak mümkün değil. Acaba izne mi çıksam 1 hafta erken Yoksa bebe erken gelecek gibi hissediyorum.

Buarada kaburgalarıma vuruyor diyen bir arkadaş vardı, nasıl oluyor ki acaba demiştim, iki gündür yaşıyorum aynısını Kötü ıçoluyormuş

Takipteyim dinlenince sanki azalıyo gibi ama bugün de bakacam hareketlerine zaten pazartesi kontrol var belki beklerim belki beklemem o günü
ben demiştim herkes söylerdi de merak ederdim şimdi ben de yaşıyorum

Takipteyim dinlenince sanki azalıyo gibi ama bugün de bakacam hareketlerine zaten pazartesi kontrol var belki beklerim belki beklemem o günü

ben demiştim herkes söylerdi de merak ederdim şimdi ben de yaşıyorum
Dinlenince azaliyorsa ve gün içinde asiri tekrarlamiyorsa iyidir bence ama takipte kal tabii

Canim deblet hastanesimi ?

Evet oymuş dün sordum druma..ama aşırı sık olmadığı sürece normal dedi
Bende sorayim bari....bende her hafta gideceğim artık son 21 gün inşallah

Canım geçmiş olsun, neyse ki bir şey yokmuş. Sevindim.

Canim deblet hastanesimi ?
Evet devlete gidiyorum.özel verir herhalde ama nette gördüğüm kadarıyla bazı özellerde istiyormuş bazı özellerde paket halinde hediye ettiği de oluyormuş değişiyor sanırım
Evet oymuş dün sordum druma..ama aşırı sık olmadığı sürece normal dedi

Bende sorayim bari....bende her hafta gideceğim artık son 21 gün inşallah
çok az kalmış sağlıcakla gelsin akrep olcak o zaman sizinki de

Ben ilkiyle ayni hastaneye gidiyorum. Paket olarak vermediler ama hastane karsiladi. Karsilasinlarda ya o kadar para aliyorlar bebek battaniyesi, pisik kremi, 10 lu bez, deneme boy islak mendil bunlar hatirladiklarim. Bakalim bu sefer verecekler mi

Ben akrebi o kadar cok sevmisim ki nasipse ikinci kez akrep annesi olucam

Ben ilkiyle ayni hastaneye gidiyorum. Paket olarak vermediler ama hastane karsiladi. Karsilasinlarda ya o kadar para aliyorlar bebek battaniyesi, pisik kremi, 10 lu bez, deneme boy islak mendil bunlar hatirladiklarim. Bakalim bu sefer verecekler mi
Bencede o kadar para alıyorlar hakkını verip hediye etmeleri gerek.baya bir şey vermişler yine verirler o zaman :)
Hayırlı evlat olur inşallah zeki ama aynı zamanda fena oluyorlarmış diye duydum doğru mu :)

Nst de birşey çıkmışmıydı. Geçmiş olsun önlemi almışlar kasılma kalmaz inşallah.
Ev temizliğini düşününce bana afakanlar basıyor hala yapmadım hiç birini kadın çağırıcam onuda yapmadım (. Bu arada hangi hastane bu özel mi devletmi. Ben o kadar para verip üstüne benden şunu getir bunu getir derlerse kavga ederim.
Kaburgalara vurma olayını 4 gündür yaşıyorum işkence gibi birşey artık alanları daraldı yavrucakların onlarda napsın

Gerçekten çok inatçı kişiliğe sahip oluyorlar. Allah yardımcımız olsun benimde akrep gözüküyor.

hatta benimkisi dayısıyla çok yakın tarihlerde doğacak nasipse..
kardeşimin huylarını eleştirmem sebebiyle şimdi benimle dalga geçiyor '' olsun abla Allah sabrını verir'' diyor

Evet akrep erkekleride az fırlama olmuyor hani
Teşekkürler ben ilk olduğundan anlamıyorum şimdi anladım kasılma nasılmış diye
Benim ikinci gene anlamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…