- 21 Temmuz 2020
- 5.310
- 9.253
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.401
Benim sancım nst’de çıktı, doktor bol bol dinleneceksin, yürüyüş, egzersiz vs yok dedi. Bir yandan da evden çalışıyorum, tüm gün ayağımı uzatıp masa başı çalışıyorum. İşler de bu ara çok yoğun ve gergin, stres yapmamak mümkün değil. Acaba izne mi çıksam 1 hafta erkenGeçmiş olsun. Bende bir gün kaldık kasilmadan dolayı nst de sancı çıkınca ilaç tedavisi ciğer geliştirici serum ama artık daha iyiyim hala kasılma var ama önceki gibi değil. Aceleci tosbikler heyecan yaptırıyorlar. Hicbirseyide yıkanıp hazirlanmadi yani bu acele nedir
Bır arkadaş daha vardı sancı çıktı diyen bol dinlemek lazım benim öyle yavaşladı. İnşallah 3 yavrudan fırsat bulabilirsin. Dua edelim 36 dan sonra korkma dedi doktorum hayırlısı bakalım. İyi olsun güzel olsun hepimiz için
Takipteyim dinlenince sanki azalıyo gibi ama bugün de bakacam hareketlerine zaten pazartesi kontrol var belki beklerim belki beklemem o günüSukur canım gercekten, cok sag ol
Uzun sure olup kalıyor, sık sık olyorsa doktoruna danis mutlaka canim. Benim bir suredir olyordu gunde birkaç kere, ama 2 gündür surekli olduğu icin sormak istedim ve kontrole çağırdı. Sen de arayp bir sor ve yerini tarif et.
Benim sancım nst’de çıktı, doktor bol bol dinleneceksin, yürüyüş, egzersiz vs yok dedi. Bir yandan da evden çalışıyorum, tüm gün ayağımı uzatıp masa başı çalışıyorum. İşler de bu ara çok yoğun ve gergin, stres yapmamak mümkün değil. Acaba izne mi çıksam 1 hafta erkenYoksa bebe erken gelecek gibi hissediyorum.
Buarada kaburgalarıma vuruyor diyen bir arkadaş vardı, nasıl oluyor ki acaba demiştim, iki gündür yaşıyorum aynısınıKötü ıçoluyormuş
Dinlenince azaliyorsa ve gün içinde asiri tekrarlamiyorsa iyidir benceTakipteyim dinlenince sanki azalıyo gibi ama bugün de bakacam hareketlerine zaten pazartesi kontrol var belki beklerim belki beklemem o günü
ben demiştim herkes söylerdi de merak ederdim şimdi ben de yaşıyorum
Canim deblet hastanesimi ?Kızlar hastanenizin yetişkin bezi isteyip istemediğini sorun.Bende depend alacaktım iyiki almamışım hastaneden hem yetişkin bezi hem de yatak koruyucu örtülerden istediler alıp çantama koydum.bebek bezi eksikti onu da koydum tamamlandı çok şükür.ev temizliğine devam camlar tüller bittiBir gün sonra muayenemiz var artık muayeneler sıklaşcağı için mutluyum
Evet oymuş dün sordum druma..ama aşırı sık olmadığı sürece normal dediYa bende de 2 gündür sert hareketleri oluyo bebeğin geriliyo içimde karnım sertleşip duruyo kasılma bu mu oluyo ben normal hareketleri diye düşünmüştüm de o yüzden anlamıyorum heralde ama bir de bu aralar çok tatlı yiyorum ondanmıdır ne bileyim ya
Bende sorayim bari....bende her hafta gideceğim artık son 21 gün inşallahKızlar hastanenizin yetişkin bezi isteyip istemediğini sorun.Bende depend alacaktım iyiki almamışım hastaneden hem yetişkin bezi hem de yatak koruyucu örtülerden istediler alıp çantama koydum.bebek bezi eksikti onu da koydum tamamlandı çok şükür.ev temizliğine devam camlar tüller bittiBir gün sonra muayenemiz var artık muayeneler sıklaşcağı için mutluyum
Canım geçmiş olsun, neyse ki bir şey yokmuş. Sevindim.Kizlar 2 gündür kasilma biraz fazla ve sertti, doktoru aradim magnezyum kullanayim mi diye, hemen cagirdi, yatış yaptı, ciger gelistirici, antibiyotik, serum, nst filan ne oldugunu sasirdimciddi bir durum yok bu arada, sadece gosterdigim bölge ve duzenli sık olup, sisme ve sertlesme olmasından kaynakli onlem alindi suan. Sabah kontrol edilecek ona göre cikacagim. Simdi serum devam ediyor. Ama iyiyim bir sorun yok çok şükür
Evet devlete gidiyorum.özel verir herhalde ama nette gördüğüm kadarıyla bazı özellerde istiyormuş bazı özellerde paket halinde hediye ettiği de oluyormuş değişiyor sanırımCanim deblet hastanesimi ?
çok az kalmış sağlıcakla gelsin akrep olcak o zaman sizinki deEvet oymuş dün sordum druma..ama aşırı sık olmadığı sürece normal dedi
Bende sorayim bari....bende her hafta gideceğim artık son 21 gün inşallah
Ben ilkiyle ayni hastaneye gidiyorum. Paket olarak vermediler ama hastane karsiladi. Karsilasinlarda ya o kadar para aliyorlarEvet devlete gidiyorum.özel verir herhalde ama nette gördüğüm kadarıyla bazı özellerde istiyormuş bazı özellerde paket halinde hediye ettiği de oluyormuş değişiyor sanırım
çok az kalmış sağlıcakla gelsin akrep olcak o zaman sizinki de
Ben akrebi o kadar cok sevmisim ki nasipse ikinci kez akrep annesi olucamEvet devlete gidiyorum.özel verir herhalde ama nette gördüğüm kadarıyla bazı özellerde istiyormuş bazı özellerde paket halinde hediye ettiği de oluyormuş değişiyor sanırım
Bencede o kadar para alıyorlar hakkını verip hediye etmeleri gerek.baya bir şey vermişler yine verirler o zaman :)Ben ilkiyle ayni hastaneye gidiyorum. Paket olarak vermediler ama hastane karsiladi. Karsilasinlarda ya o kadar para aliyorlarbebek battaniyesi, pisik kremi, 10 lu bez, deneme boy islak mendil bunlar hatirladiklarim. Bakalim bu sefer verecekler mi
Hayırlı evlat olur inşallahBen akrebi o kadar cok sevmisim ki nasipse ikinci kez akrep annesi olucam
DogruuuBencede o kadar para alıyorlar hakkını verip hediye etmeleri gerek.baya bir şey vermişler yine verirler o zaman :)
Hayırlı evlat olur inşallahzeki ama aynı zamanda fena oluyorlarmış diye duydum doğru mu :)
Hep sorasim geliyor neden sadece nazar boncugu
Cok sag ol cnm bu serum da bitince çıkacağım inşallahCanım geçmiş olsun, neyse ki bir şey yokmuş. Sevindim.
Nst de birşey çıkmışmıydı. Geçmiş olsun önlemi almışlar kasılma kalmaz inşallah.Kizlar 2 gündür kasilma biraz fazla ve sertti, doktoru aradim magnezyum kullanayim mi diye, hemen cagirdi, yatış yaptı, ciger gelistirici, antibiyotik, serum, nst filan ne oldugunu sasirdimciddi bir durum yok bu arada, sadece gosterdigim bölge ve duzenli sık olup, sisme ve sertlesme olmasından kaynakli onlem alindi suan. Sabah kontrol edilecek ona göre cikacagim. Simdi serum devam ediyor. Ama iyiyim bir sorun yok çok şükür
Ev temizliğini düşününce bana afakanlar basıyor hala yapmadım hiç birini kadın çağırıcam onuda yapmadımKızlar hastanenizin yetişkin bezi isteyip istemediğini sorun.Bende depend alacaktım iyiki almamışım hastaneden hem yetişkin bezi hem de yatak koruyucu örtülerden istediler alıp çantama koydum.bebek bezi eksikti onu da koydum tamamlandı çok şükür.ev temizliğine devam camlar tüller bittiBir gün sonra muayenemiz var artık muayeneler sıklaşcağı için mutluyum
Kaburgalara vurma olayını 4 gündür yaşıyorum işkence gibi birşey artık alanları daraldı yavrucakların onlarda napsınBenim sancım nst’de çıktı, doktor bol bol dinleneceksin, yürüyüş, egzersiz vs yok dedi. Bir yandan da evden çalışıyorum, tüm gün ayağımı uzatıp masa başı çalışıyorum. İşler de bu ara çok yoğun ve gergin, stres yapmamak mümkün değil. Acaba izne mi çıksam 1 hafta erkenYoksa bebe erken gelecek gibi hissediyorum.
Buarada kaburgalarıma vuruyor diyen bir arkadaş vardı, nasıl oluyor ki acaba demiştim, iki gündür yaşıyorum aynısınıKötü ıçoluyormuş
Gerçekten çok inatçı kişiliğe sahip oluyorlar. Allah yardımcımız olsun benimde akrep gözüküyor.Ben akrebi o kadar cok sevmisim ki nasipse ikinci kez akrep annesi olucam
Dinlenince azaliyorsa ve gün içinde asiri tekrarlamiyorsa iyidir benceama takipte kal tabii
Teşekkürler ben ilk olduğundan anlamıyorum şimdi anladım kasılma nasılmış diyeEvet oymuş dün sordum druma..ama aşırı sık olmadığı sürece normal dedi
Bende sorayim bari....bende her hafta gideceğim artık son 21 gün inşallah
Evet akrep erkekleride az fırlama olmuyor haniEvet devlete gidiyorum.özel verir herhalde ama nette gördüğüm kadarıyla bazı özellerde istiyormuş bazı özellerde paket halinde hediye ettiği de oluyormuş değişiyor sanırım
Benim ikinci gene anlamiyordumTeşekkürler ben ilk olduğundan anlamıyorum şimdi anladım kasılma nasılmış diye