2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aynısı tabi ki maksat yetişkin bezi olsun. Ben indirimde depend buldum diye aldım yoksa hangisi ucuzsa onu alırdım 😬 benim ikiside normal oldu sancı anında bez bağlamam istendi sürekli su geldiği için. O yüzden paketi yanıma alıcam sanırım
Anladim sagol cnm o halde babaminkilerden alayim
Kizlar 2 gündür kasilma biraz fazla ve sertti, doktoru aradim magnezyum kullanayim mi diye, hemen cagirdi, yatış yaptı, ciger gelistirici, antibiyotik, serum, nst filan ne oldugunu sasirdim 🙈 ciddi bir durum yok bu arada, sadece gosterdigim bölge ve duzenli sık olup, sisme ve sertlesme olmasından kaynakli onlem alindi suan. Sabah kontrol edilecek ona göre cikacagim. Simdi serum devam ediyor. Ama iyiyim bir sorun yok çok şükür 🙏
Cok geçmiş olsun...inşallah zamanını bekler bebis

Aşı olan arkadaslar biontech mi oldunuz doktorum aşıyı tavsiye ediyor vurulmayı düşünüyorum benn de artik
Ben hiç olmak istemiyordum ama doktorum tavsiye etti ve haberlerden çok korktum o yüzden oldum. İki doz biontech oldum ilkinde bir şey yoktu ikinci de kemik ağrısından bir gün yattım sadece ertesi güne iyiydim. Hakkımızda hayırlısı artık allaha emanetiz 😔

Gerçekten çok inatçı kişiliğe sahip oluyorlar. Allah yardımcımız olsun benimde akrep gözüküyor. :halay:

hatta benimkisi dayısıyla çok yakın tarihlerde doğacak nasipse..
kardeşimin huylarını eleştirmem sebebiyle şimdi benimle dalga geçiyor '' olsun abla Allah sabrını verir'' diyor:KK48::KK48:
😁😁😁Olsun ya evlat olunca sorun olmuyor. Benimde burcum koc yukselen akrep o yuzden cogu seyde anliyorum kizimi 😁 cogu huyu bana benziyoe hatta 😂 ileride dayiyla bir kutlarsiniz daha dogrusu dayi arada kaynar 😁 biz artik nasipse iki kardes bir kutlariz 😂

Gerçekten çok inatçı kişiliğe sahip oluyorlar. Allah yardımcımız olsun benimde akrep gözüküyor. :halay:

hatta benimkisi dayısıyla çok yakın tarihlerde doğacak nasipse..
kardeşimin huylarını eleştirmem sebebiyle şimdi benimle dalga geçiyor '' olsun abla Allah sabrını verir'' diyor:KK48::KK48:
Benim kuzenimde hamile olduğunu öğrendiğinde erkek kardeşi benimle aynı tarihte doğacak dedi...hepimiz ALLAH korusun dedik😃😃 inanmazsiniz tam o gün doğdu şansa dayisiyla dogum günleri ayni

😁😁😁Olsun ya evlat olunca sorun olmuyor. Benimde burcum koc yukselen akrep o yuzden cogu seyde anliyorum kizimi 😁 cogu huyu bana benziyoe hatta 😂 ileride dayiyla bir kutlarsiniz daha dogrusu dayi arada kaynar 😁 biz artik nasipse iki kardes bir kutlariz 😂
Sorma canım ya benim kardeşimle huylarım zıt olduğu için benle çok dalga geçiyor şuan :KK48::KK48:
şuan normal gözüküyor ama sezaryen derse tarih daysıının doğum gününü alıcam. seni kutlamıcaz artık diyorum ama gene o üste çıkmayı başarıyor tabiki :halay::halay::KK48::KK48: fenalar fena canları sağ olsun da :KK36:

Benim kuzenimde hamile olduğunu öğrendiğinde erkek kardeşi benimle aynı tarihte doğacak dedi...hepimiz ALLAH korusun dedik😃😃 inanmazsiniz tam o gün doğdu şansa dayisiyla dogum günleri ayni
bizde aynı durumu yaşadık canım :KK48::KK48::KK48:

bide erkek dayıya benzer derler. üstüne burcuda aynı Alla yardmcım olsun ne diyim :halay:belki yükseleni farklı olur da kurtarırım biraz :confused:

Sorma canım ya benim kardeşimle huylarım zıt olduğu için benle çok dalga geçiyor şuan :KK48::KK48:
şuan normal gözüküyor ama sezaryen derse tarih daysıının doğum gününü alıcam. seni kutlamıcaz artık diyorum ama gene o üste çıkmayı başarıyor tabiki :halay::halay::KK48::KK48: fenalar fena canları sağ olsun da :KK36:
Oyle canim ☺️ dayisinin dogum gununde kac haftalik oluyor

Nst de birşey çıkmışmıydı. Geçmiş olsun önlemi almışlar kasılma kalmaz inşallah.

Ev temizliğini düşününce bana afakanlar basıyor hala yapmadım hiç birini kadın çağırıcam onuda yapmadım :KK43:(. Bu arada hangi hastane bu özel mi devletmi. Ben o kadar para verip üstüne benden şunu getir bunu getir derlerse kavga ederim.

Kaburgalara vurma olayını 4 gündür yaşıyorum işkence gibi birşey artık alanları daraldı yavrucakların onlarda napsın
2 hafta içinde çağırırsınız pek bir şey kalmadı :) yavaş yavaş yapıyoruz bizde nasipse bu hafta mutfak dolapları temizlenmiş halılar verilmiş olcak.ben devlet hastanesine gidiyorum ondan istemiş olabilir.bencede özelde istenmemeli 😕

2 hafta içinde çağırırsınız pek bir şey kalmadı :) yavaş yavaş yapıyoruz bizde nasipse bu hafta mutfak dolapları temizlenmiş halılar verilmiş olcak.ben devlet hastanesine gidiyorum ondan istemiş olabilir.bencede özelde istenmemeli 😕
devlette normal ozaman geçen covidden yattığımda hastanede bana zor yastık buldular bulmasalar evden getirtecektim

X