2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Dinlen canım gerçekten son haftalar işte çalışmak çok zor oluyor ben şuan ölüyorum resmen saatlerce oturmakta zor hareket etmekte zor. Benimde son bir hafta haftaya salı son çalışma günüm
Aynen öyle, ben de sonuna kadar dayanmak istedim ama bu sertlesme olayi maalesef planlarin dışında kaldı mecbur kaldim. Basindan beri hunileşme riskim zaten vardi. Daha da zorlamak istemedim 10 saat az değil gerçekten. Ha gayret cnm, insallah hic bsy olmadan biter gider o 1 hafta 🙏🙏☺️

Sagol canim evi temizleyim oncesinde dedim otur kalk otur kalk saat kac oldu bitmedi 🤦‍♀️o bitmedi ama ben bittim
Olsun yavaş da olsa yapılıyor.bende öyleyim iki oda siliyorum ölü gibi oluyorum belim kopuyor diğer odalar ertesi güne kalıyor 🙈 camı kapıyı kapadım artık çok da kirlenmez diye umuyorum 😬

Olsun yavaş da olsa yapılıyor.bende öyleyim iki oda siliyorum ölü gibi oluyorum belim kopuyor diğer odalar ertesi güne kalıyor 🙈 camı kapıyı kapadım artık çok da kirlenmez diye umuyorum 😬
Ay ertesi gune birakinca bir gunde savas cikiyor sanki bizde 😁 2 odayi silmek ve banyo temizlemem kaldi suan yemekle ugrasiyorum 😁😁ahh ahh cok cocuklulari dusunemiyorum bakalim nasil olacak 2 cocukla 😁

Ay ertesi gune birakinca bir gunde savas cikiyor sanki bizde 😁 2 odayi silmek ve banyo temizlemem kaldi suan yemekle ugrasiyorum 😁😁ahh ahh cok cocuklulari dusunemiyorum bakalim nasil olacak 2 cocukla 😁
Maşallah sana hepsini bir günde yapıyorsun ben istesem de o enerjiyi kendimde bulamıyorum 🙈 2 çocukla ilk sene zor olabilir bence ama sonra ablasıyla oynar sanada kolaylık olur inşallah 🥰

Maşallah sana hepsini bir günde yapıyorsun ben istesem de o enerjiyi kendimde bulamıyorum 🙈 2 çocukla ilk sene zor olabilir bence ama sonra ablasıyla oynar sanada kolaylık olur inşallah 🥰
Yok kiz enerji sifir surune surune yapiyorum resmen 😁 insallah oyle olur 🥰 bir komsumuz vardi 4 pes pese cocuk annesiydi ama masallah elinden bez dusmezdi ev pirildi pirildi 🤷‍♀️ben kendimi dusunemiyorum 😁

Kızlar bir türlü kızıma isim bulamadik. Var mı tavsiyeniz? Elif ve Zümra arasında kaldık.
Işıl ve duru hoş geliyor bana.Elif ve zümra arasında seçim olacaksa Elif daha güzel bence 🥰
Yok kiz enerji sifir surune surune yapiyorum resmen 😁 insallah oyle olur 🥰 bir komsumuz vardi 4 pes pese cocuk annesiydi ama masallah elinden bez dusmezdi ev pirildi pirildi 🤷‍♀️ben kendimi dusunemiyorum 😁
Maşallah demek ki çocuk enerjiyi de beraberinde getiriyor umarım öyle oluruz 😄 ben olumlama yapıyorum hep iyi düşünüp iyi olsun istiyorum şu tembel moddan sıkıldım artık cevval bir ana olayım 🙈

Kızlar kontrollere 15günde 1 gidiyoduk 10 güne düştü son ay diye sizdede öyle mi
32 haftada 35 de cagirdi şimdi her hafta nstye girecekmisim zaten nasipse 38de sezeryan benim
Boyna para gitcek sık sık 🤦🏼‍♀️ bi ultrason için
Iyi de Ongun içinde kontroller ücretsiz heryerde
Işıl ve duru hoş geliyor bana.Elif ve zümra arasında seçim olacaksa Elif daha güzel bence 🥰

Maşallah demek ki çocuk enerjiyi de beraberinde getiriyor umarım öyle oluruz 😄 ben olumlama yapıyorum hep iyi düşünüp iyi olsun istiyorum şu tembel moddan sıkıldım artık cevval bir ana olayım 🙈
Kizim Duru..oğlum nasipse Deniz olacak...Duru Deniz inşallah 🥰
Ben eski isimleri pek sevmiyorum o yüzden Elif e sıcak bakmadım Zumra da kaba geliyor bana

Ben o kadar parcalayamam kendimi ya 🤦‍♀️suanda kalcam cok agriyo mesela hergun oturmadan boyle oldugumu dusunmek istemiyorum 😳 ben o olumlamayi kizim okula baslayinca cok enerjik olucam diye yaptim ama nafile 😁eskisinden daha cok yoruluyor daha az sey yapabiliyorum 😂 cocugun yapisinada bagli biliyormusun belli olmaz. Ama cogunun akrep oldugunu dusununce 😳😁

X