- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.461
Nasipse yarin yikamaya basliyorumİkisi de iyimiş ne güzel :) Gerçekten öyle sağlıcakla gelsinler de gerisi önemli değil
Sıra sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasipse yarin yikamaya basliyorumİkisi de iyimiş ne güzel :) Gerçekten öyle sağlıcakla gelsinler de gerisi önemli değil
Sıra sende
Aynen öyle, ben de sonuna kadar dayanmak istedim ama bu sertlesme olayi maalesef planlarin dışında kaldı mecbur kaldim. Basindan beri hunileşme riskim zaten vardi. Daha da zorlamak istemedim 10 saat az değil gerçekten. Ha gayret cnm, insallah hic bsy olmadan biter gider o 1 haftaDinlen canım gerçekten son haftalar işte çalışmak çok zor oluyor ben şuan ölüyorum resmen saatlerce oturmakta zor hareket etmekte zor. Benimde son bir hafta haftaya salı son çalışma günüm
Kız ise hemen anlatayim nasil olur akreplerBen de hiç akrep tanımıyorum. Ben teraziyim, bakalım tontişim ne olacak
Hadi bakalım kolay gelsinNasipse yarin yikamaya basliyorum
Sagol canim evi temizleyim oncesinde dedim otur kalk otur kalk saat kac oldu bitmedi o bitmedi ama ben bittimHadi bakalım kolay gelsin
Yok canım erkek olacakKız ise hemen anlatayim nasil olur akrepler
Sorma benim de öyle. Dinlene dinlene yapıcam derken yarına bitecek galibaSagol canim evi temizleyim oncesinde dedim otur kalk otur kalk saat kac oldu bitmedi o bitmedi ama ben bittim
Hadi bir gayret uyumadan bitirelim.yarin pert olarak gune baslarizSorma benim de öyle. Dinlene dinlene yapıcam derken yarına bitecek galiba
Ben şuan 33. Haftadayım 2 haftada bir gidiyoruz iki kere daha böyle gidip sonra haftada 1 geleceksiniz dedi doktorumKızlar kontrollere 15günde 1 gidiyoduk 10 güne düştü son ay diye sizdede öyle mi
Olsun yavaş da olsa yapılıyor.bende öyleyim iki oda siliyorum ölü gibi oluyorum belim kopuyor diğer odalar ertesi güne kalıyor camı kapıyı kapadım artık çok da kirlenmez diye umuyorumSagol canim evi temizleyim oncesinde dedim otur kalk otur kalk saat kac oldu bitmedi o bitmedi ama ben bittim
Ay ertesi gune birakinca bir gunde savas cikiyor sanki bizde 2 odayi silmek ve banyo temizlemem kaldi suan yemekle ugrasiyorum ahh ahh cok cocuklulari dusunemiyorum bakalim nasil olacak 2 cocuklaOlsun yavaş da olsa yapılıyor.bende öyleyim iki oda siliyorum ölü gibi oluyorum belim kopuyor diğer odalar ertesi güne kalıyor camı kapıyı kapadım artık çok da kirlenmez diye umuyorum
Boyna para gitcek sık sık bi ultrason içinBen şuan 33. Haftadayım 2 haftada bir gidiyoruz iki kere daha böyle gidip sonra haftada 1 geleceksiniz dedi doktorum
Maşallah sana hepsini bir günde yapıyorsun ben istesem de o enerjiyi kendimde bulamıyorum 2 çocukla ilk sene zor olabilir bence ama sonra ablasıyla oynar sanada kolaylık olur inşallahAy ertesi gune birakinca bir gunde savas cikiyor sanki bizde 2 odayi silmek ve banyo temizlemem kaldi suan yemekle ugrasiyorum ahh ahh cok cocuklulari dusunemiyorum bakalim nasil olacak 2 cocukla
Acıbadem 270TL yazıyor özel sigorta ile gidene. Sgk ile durum nedir bilmiyorumMemorial a gidiyorum canım merak ettim birisi 300 tl den bahsetmiş ayrıca nst icn aldılar felan diye
bizim ailede 4 tane var diye mi güzel geliyor bilmiyorum ama bence ElifKızlar bir türlü kızıma isim bulamadik. Var mı tavsiyeniz? Elif ve Zümra arasında kaldık.
Yok kiz enerji sifir surune surune yapiyorum resmen insallah oyle olur bir komsumuz vardi 4 pes pese cocuk annesiydi ama masallah elinden bez dusmezdi ev pirildi pirildi ben kendimi dusunemiyorumMaşallah sana hepsini bir günde yapıyorsun ben istesem de o enerjiyi kendimde bulamıyorum 2 çocukla ilk sene zor olabilir bence ama sonra ablasıyla oynar sanada kolaylık olur inşallah
Işıl ve duru hoş geliyor bana.Elif ve zümra arasında seçim olacaksa Elif daha güzel benceKızlar bir türlü kızıma isim bulamadik. Var mı tavsiyeniz? Elif ve Zümra arasında kaldık.
Maşallah demek ki çocuk enerjiyi de beraberinde getiriyor umarım öyle oluruz ben olumlama yapıyorum hep iyi düşünüp iyi olsun istiyorum şu tembel moddan sıkıldım artık cevval bir ana olayımYok kiz enerji sifir surune surune yapiyorum resmen insallah oyle olur bir komsumuz vardi 4 pes pese cocuk annesiydi ama masallah elinden bez dusmezdi ev pirildi pirildi ben kendimi dusunemiyorum
32 haftada 35 de cagirdi şimdi her hafta nstye girecekmisim zaten nasipse 38de sezeryan benimKızlar kontrollere 15günde 1 gidiyoduk 10 güne düştü son ay diye sizdede öyle mi
Iyi de Ongun içinde kontroller ücretsiz heryerdeBoyna para gitcek sık sık bi ultrason için
Kizim Duru..oğlum nasipse Deniz olacak...Duru Deniz inşallahIşıl ve duru hoş geliyor bana.Elif ve zümra arasında seçim olacaksa Elif daha güzel bence
Maşallah demek ki çocuk enerjiyi de beraberinde getiriyor umarım öyle oluruz ben olumlama yapıyorum hep iyi düşünüp iyi olsun istiyorum şu tembel moddan sıkıldım artık cevval bir ana olayım
Ben o kadar parcalayamam kendimi ya suanda kalcam cok agriyo mesela hergun oturmadan boyle oldugumu dusunmek istemiyorum ben o olumlamayi kizim okula baslayinca cok enerjik olucam diye yaptim ama nafile eskisinden daha cok yoruluyor daha az sey yapabiliyorum cocugun yapisinada bagli biliyormusun belli olmaz. Ama cogunun akrep oldugunu dusununceIşıl ve duru hoş geliyor bana.Elif ve zümra arasında seçim olacaksa Elif daha güzel bence
Maşallah demek ki çocuk enerjiyi de beraberinde getiriyor umarım öyle oluruz ben olumlama yapıyorum hep iyi düşünüp iyi olsun istiyorum şu tembel moddan sıkıldım artık cevval bir ana olayım