2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Anladim sagol cnm o halde babaminkilerden alayim
Cok geçmiş olsun...inşallah zamanını bekler bebis

Aşı olan arkadaslar biontech mi oldunuz doktorum aşıyı tavsiye ediyor vurulmayı düşünüyorum benn de artik
Ben hiç olmak istemiyordum ama doktorum tavsiye etti ve haberlerden çok korktum o yüzden oldum. İki doz biontech oldum ilkinde bir şey yoktu ikinci de kemik ağrısından bir gün yattım sadece ertesi güne iyiydim. Hakkımızda hayırlısı artık allaha emanetiz

Olsun ya evlat olunca sorun olmuyor. Benimde burcum koc yukselen akrep o yuzden cogu seyde anliyorum kizimi cogu huyu bana benziyoe hatta ileride dayiyla bir kutlarsiniz daha dogrusu dayi arada kaynar biz artik nasipse iki kardes bir kutlariz

Benim kuzenimde hamile olduğunu öğrendiğinde erkek kardeşi benimle aynı tarihte doğacak dedi...hepimiz ALLAH korusun dedik inanmazsiniz tam o gün doğdu şansa dayisiyla dogum günleri ayni

Olsun ya evlat olunca sorun olmuyor. Benimde burcum koc yukselen akrep o yuzden cogu seyde anliyorum kizimi cogu huyu bana benziyoe hatta ileride dayiyla bir kutlarsiniz daha dogrusu dayi arada kaynar biz artik nasipse iki kardes bir kutlariz
Sorma canım ya benim kardeşimle huylarım zıt olduğu için benle çok dalga geçiyor şuan
şuan normal gözüküyor ama sezaryen derse tarih daysıının doğum gününü alıcam. seni kutlamıcaz artık diyorum ama gene o üste çıkmayı başarıyor tabiki fenalar fena canları sağ olsun da

Benim kuzenimde hamile olduğunu öğrendiğinde erkek kardeşi benimle aynı tarihte doğacak dedi...hepimiz ALLAH korusun dedik inanmazsiniz tam o gün doğdu şansa dayisiyla dogum günleri ayni
bizde aynı durumu yaşadık canım

bide erkek dayıya benzer derler. üstüne burcuda aynı Alla yardmcım olsun ne diyim belki yükseleni farklı olur da kurtarırım biraz

Oyle canim dayisinin dogum gununde kac haftalik oluyor

2 hafta içinde çağırırsınız pek bir şey kalmadı :) yavaş yavaş yapıyoruz bizde nasipse bu hafta mutfak dolapları temizlenmiş halılar verilmiş olcak.ben devlet hastanesine gidiyorum ondan istemiş olabilir.bencede özelde istenmemeli

devlette normal ozaman geçen covidden yattığımda hastanede bana zor yastık buldular bulmasalar evden getirtecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…