- 13 Haziran 2011
- 12.641
- 7.668
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.421
Anladim sagol cnm o halde babaminkilerden alayimAynısı tabi ki maksat yetişkin bezi olsun. Ben indirimde depend buldum diye aldım yoksa hangisi ucuzsa onu alırdımbenim ikiside normal oldu sancı anında bez bağlamam istendi sürekli su geldiği için. O yüzden paketi yanıma alıcam sanırım
Cok geçmiş olsun...inşallah zamanını bekler bebisKizlar 2 gündür kasilma biraz fazla ve sertti, doktoru aradim magnezyum kullanayim mi diye, hemen cagirdi, yatış yaptı, ciger gelistirici, antibiyotik, serum, nst filan ne oldugunu sasirdimciddi bir durum yok bu arada, sadece gosterdigim bölge ve duzenli sık olup, sisme ve sertlesme olmasından kaynakli onlem alindi suan. Sabah kontrol edilecek ona göre cikacagim. Simdi serum devam ediyor. Ama iyiyim bir sorun yok çok şükür
Ben hiç olmak istemiyordum ama doktorum tavsiye etti ve haberlerden çok korktum o yüzden oldum. İki doz biontech oldum ilkinde bir şey yoktu ikinci de kemik ağrısından bir gün yattım sadece ertesi güne iyiydim. Hakkımızda hayırlısı artık allaha emanetizAşı olan arkadaslar biontech mi oldunuz doktorum aşıyı tavsiye ediyor vurulmayı düşünüyorum benn de artik
Gerçekten çok inatçı kişiliğe sahip oluyorlar. Allah yardımcımız olsun benimde akrep gözüküyor.
hatta benimkisi dayısıyla çok yakın tarihlerde doğacak nasipse..
kardeşimin huylarını eleştirmem sebebiyle şimdi benimle dalga geçiyor '' olsun abla Allah sabrını verir'' diyor
Benim kuzenimde hamile olduğunu öğrendiğinde erkek kardeşi benimle aynı tarihte doğacak dedi...hepimiz ALLAH korusun dedikGerçekten çok inatçı kişiliğe sahip oluyorlar. Allah yardımcımız olsun benimde akrep gözüküyor.
hatta benimkisi dayısıyla çok yakın tarihlerde doğacak nasipse..
kardeşimin huylarını eleştirmem sebebiyle şimdi benimle dalga geçiyor '' olsun abla Allah sabrını verir'' diyor
Almadılar cnmKızlar özel hastanelerde nst için ayrı ücret mi alıyorlar yoksa sadece muayene ücreti mi oduyoruz
Bizde farkli ucret alinmiyorKızlar özel hastanelerde nst için ayrı ücret mi alıyorlar yoksa sadece muayene ücreti mi oduyoruz
Sorma canım ya benim kardeşimle huylarım zıt olduğu için benle çok dalga geçiyor şuanOlsun ya evlat olunca sorun olmuyor. Benimde burcum koc yukselen akrep o yuzden cogu seyde anliyorum kizimi cogu huyu bana benziyoe hatta ileride dayiyla bir kutlarsiniz daha dogrusu dayi arada kaynar biz artik nasipse iki kardes bir kutlariz
bizde aynı durumu yaşadık canımBenim kuzenimde hamile olduğunu öğrendiğinde erkek kardeşi benimle aynı tarihte doğacak dedi...hepimiz ALLAH korusun dedikinanmazsiniz tam o gün doğdu şansa dayisiyla dogum günleri ayni
Oyle canimSorma canım ya benim kardeşimle huylarım zıt olduğu için benle çok dalga geçiyor şuan
şuan normal gözüküyor ama sezaryen derse tarih daysıının doğum gününü alıcam. seni kutlamıcaz artık diyorum ama gene o üste çıkmayı başarıyor tabikifenalar fena canları sağ olsun da
Medical Park aldı canım.Kızlar özel hastanelerde nst için ayrı ücret mi alıyorlar yoksa sadece muayene ücreti mi oduyoruz
Ne kadar aldı cnmMedical Park aldı canım.
Hep sorasim geliyor neden sadece nazar boncugu
Kolay gelsinEvet akrep erkekleride az fırlama olmuyor hani
Benim ikinci gene anlamiyordum
38+5 oluyor nasipse canımOyle canimdayisinin dogum gununde kac haftalik oluyor
2 hafta içinde çağırırsınız pek bir şey kalmadı :) yavaş yavaş yapıyoruz bizde nasipse bu hafta mutfak dolapları temizlenmiş halılar verilmiş olcak.ben devlet hastanesine gidiyorum ondan istemiş olabilir.bencede özelde istenmemeliNst de birşey çıkmışmıydı. Geçmiş olsun önlemi almışlar kasılma kalmaz inşallah.
Ev temizliğini düşününce bana afakanlar basıyor hala yapmadım hiç birini kadın çağırıcam onuda yapmadım(. Bu arada hangi hastane bu özel mi devletmi. Ben o kadar para verip üstüne benden şunu getir bunu getir derlerse kavga ederim.
Kaburgalara vurma olayını 4 gündür yaşıyorum işkence gibi birşey artık alanları daraldı yavrucakların onlarda napsın
devlette normal ozaman geçen covidden yattığımda hastanede bana zor yastık buldular bulmasalar evden getirtecektim2 hafta içinde çağırırsınız pek bir şey kalmadı :) yavaş yavaş yapıyoruz bizde nasipse bu hafta mutfak dolapları temizlenmiş halılar verilmiş olcak.ben devlet hastanesine gidiyorum ondan istemiş olabilir.bencede özelde istenmemeli
AminRabbim hepimizi korusun kötü gözlerden
Ya gebelik takvimini okumak için
Zamanida iyiymis saglikla gelsin38+5 oluyor nasipse canım