2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok sevindim canım ,gözün aydın
Kaç haftalık kaç gunluksun

Çok güzel sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende 4+4 üm daha dr gitmedim ama bi devlete gideyim gördüğüm an özele başlıcam çok heyecanlıyım zaman geçmiyor
İnşallah Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız o kadar hassas bir dönem ki herşeyden tedirgin oluyorum ya kötü bişeyse ya değerler normal değilse diye

öncelikle tebrikler, Allah sağlıkla gebeliğinizi tamamlamak nasip etsin inşaallah, vajinal mı bakıldı acaba?
ayrıca kaç haftalık çıktı bebeğiniz? benim de cumartesi randevum var da sormak istedim
Amin inşallah Teşekkür ederim, 6+0 çıktı, tahmini yumurtlama günüme göre 6+4 ya da 5 olmalıydı, önemi yok dedi, karından bakıldı biraz göbeğim de var belki onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum

Hayırlı olsun ,kese gözükmüs bebek icin erken kalp atisi icin 6.veya 7.hafta gidiliyor.

İnşallah Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız o kadar hassas bir dönem ki herşeyden tedirgin oluyorum ya kötü bişeyse ya değerler normal değilse diye
Burda kanamadan bahsettiler o zamandan beri idrarımı izliyorum kan gelirmi acaba diye zaten takıntılıyım sizin çok yüksek geldi benim pzrt 738 çıktı ya çok düşük benim dedim birden anlamıyorum öğrencez zamanla

vajinal bakılsaydı belki de haftası ile uyumlu çıkabilirdi, karından bakılması etkiliyor bence, uzmanlar bile ilk haftalardaki ultrason izlenimlerinde karından görüntülemenin vajinal görüntülemeye göre 1 hafta daha geç görülebileceğini söylüyor, kalp atışı duyuldu ya önemli olan da bu zaten sizin adınıza çok sevindim

Çok sevindim canım ,gözün aydın
Kaç haftalık kaç gunluksun
Çok teşekkür ederim tam 6 haftalık çıktı
Teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için çok tuhaf duygular içindeyim çok güzel İnşallah cumartesi günü siz de duyarsınız darısı başınıza inşallah

Seçemedim hala çok kararsızım ankarayada yabancıyım hangi hastane hangi doktor iyidir bilemiyorum hiç sen araştırdın mı
Ben şimdilik okulumuzun medikosundaki kadın doğumcuya gidiyorum. Aslında hpv için 6aylık rutin kontrollerime Polat dursun’a gidiyorum. Ama o jinekolog onkolog, normal doğum için ona gitmem garip mi olur, benim nazımı cazımı çekerler mi bilemedim Bir de biz doğum paketi almıştık sigortadan ama nerelerde geçerli hiç bilmiyoruz. Bu hafta bir sigorta şirketiyle konuşup soracağım.
Arkadaşım liv hospital’da coşkun beye gidiyor, memnun. Orada bora ve buğra diye iki doktor daha varmış onlar da çok beğeniliyormuş.

Kızlar kızımda kalp atısından sonraki hafta gıtmısmıydık hıc hatırlamıyorum. Kalp atısını duyan arkadaslarım bir sonraki hafta neden cagırdı? Tahlil falan mı yapılacak

Çok sevindim gözün Aydın

Harika cok sevindim

Kızlar kızımda kalp atısından sonraki hafta gıtmısmıydık hıc hatırlamıyorum. Kalp atısını duyan arkadaslarım bir sonraki hafta neden cagırdı? Tahlil falan mı yapılacak
Bende anlamadım neden çağırdığını tahlil değil ama bütün tahlillerim geçen hafta yapıldı.heralde çok küçük görüldü diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…