2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ya ben kaç haftalığım kesem var mı acaba 13 şubat adet ilk günümdü dr ne zaman gideyim sadece sağlık ocağına gittim 738 çıktı pazartesi günü

900kese icin cok az bir deger, görünmemesi normal hele karindna hic görünmez. 2 gub sonra gitsen, degerin 1800civari oldugunu dusundugumuzde vajinada gorunebilri duruma gelir. 6000lerde de karından
Tesekkur ederim moral oldunuz bana.bir hafta beklemeyi düşünüyorum daha erken gitmiycem dayanabilirsem Insallah her sey yolunda gider. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Tesekkur ederim insallah hepimizin yolunda gider gebelikleri. Benim de doktorum bi kist var bunun olmasi iyi dedi ama ne olduğunu sormak aklima bile gelmedi kesenin üzüntüsünden
Kıst nıye ıyıymıs acaba benim de aklım almadı su an
Slm kızlar suan ki beta degeriniz kaç?
Hayırlısı olsun arkadasım dusukse zaten sağlıksızmış. Tanım sağlıklısını nasıp etsın ıns
Ya ben kaç haftalığım kesem var mı acaba 13 şubat adet ilk günümdü dr ne zaman gideyim sadece sağlık ocağına gittim 738 çıktı pazartesi günü
Bence drunuzu degıstırın, sımdıfen bu hatayı yapan dra ılerleyen dönemlerde Hıc güvenemez ınsan

Cuma gıdebılırsın benımde 816 çıktıktan 3 gün sonra çağırdı ama karından goremedı alttan gördü. Bence karından görsün dıyorsan Pazartesi gıt

Uzuldum kuzum her iste bir hayir vardir, bak ben de bos gebeligin 2 ay sonrasi hamile kaldim, insallah sen de en hayirli zamanda en saglikli sekilde kavusacaksin bebeğine, cok güzel olacak, cabucacik olacak canimm cok teşekkür ederim inşallahhhh test sonuclarini da paylas olur mu canim? Bekliyorum

Tesekkur ederim moral oldunuz bana.bir hafta beklemeyi düşünüyorum daha erken gitmiycem dayanabilirsem Insallah her sey yolunda gider. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aminnn insallah. 1 hafta sonra gidersen kalbi bile duyabilirsin belki simdi hic dusunmeden kendini oyalamaya ve rahatlatacak bir seyler yapmaya calis olur mu

Cuma gıdebılırsın benımde 816 çıktıktan 3 gün sonra çağırdı ama karından goremedı alttan gördü. Bence karından görsün dıyorsan Pazartesi gıt
Pazartesi gideyim o zaman ben kaç haftalığım acaba adet başından mı sayılıyo ilişkiden değil mi

Bende de aynı birde bel ağrım var bacağıma vuran resmen popom ağrıyor gibi bir his ama bulantım yok normal dimi kızlar öyle stres yaptım kızlar çok heyecanlıyım korku bi yandan heyecan bi yandan
Benim ilkinde de yoktu bunda da yok çok şükür mide bulantısı.bende olan sadece sık idrara çıkma var.bide yemek yiyince çok rahatsız ediyor beni.fazlada yemiyorum ama hiç yemeseydim diyorum.

Benimde 14 Şubat.bir gün var aramızda.yanlis bilmiyorsam şu anda 4+4 olman gerekiyor.ben kese gözükür diye bir hafta erteledim Dr gitme işini.haftaya Çarşamba gideceğim.dr ertelesen bile trioitlere baktır en azından.troitlerin yüksek olması bebeğin tutunması için sıkıntı oluyor

Kalplerimiz birbirini hissediyor yaşadığımız duygular aynı
Senden de Allah razı olsun inşallah toparlandıktan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin
İnşallah da tahlil sonuçların güzel çıkar bir sıkıntı çıkmaz. Sen de her zaman dualarimdasin

Günaydın güzel anneler kahvaltıdan sonra kalp atış hızınız artıyor mu sizin? Kahvaltı ettikten sonra kalbimin çok hızlı attığını hissediyorum yerimden kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…