2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İğne falan kullanıyor musun benim iki düşük sonrası oksapar vermişti 9 ay boyunca kullandım şimdi yine başlattı
Evet öğrendiğimizden beri kullanıyorum, oksapar 0.4, coraspin, Progestan,folik asit, euthyrox.Hafif pıhtılaşma eğilimim de var zaten

Bende anlamadım neden çağırdığını tahlil değil ama bütün tahlillerim geçen hafta yapıldı.heralde çok küçük görüldü diye düşündüm
Belkide ama ılk haftalar bır kac gun farklı cıkıyorlar

Benim riskli gebelik o yüzden birinci trimestr bitene kadar haftalık gidecekmişim
Anladım canım kontrol altında olmak daha ıyı tabı ıcınde rahat olur :)

Kızlar siZde durumlar ne bende sadece göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma var birde öğlen uykusu
Aynı durum canım göğüslerim hafif sis ve sert çok hassas😟
Günaydın güzel anneler :anneadayı: kahvaltıdan sonra kalp atış hızınız artıyor mu sizin? Kahvaltı ettikten sonra kalbimin çok hızlı attığını hissediyorum yerimden kalkamıyorum
Evet tek merdiven inip çıkmak namaz kılmak nefes nefese bırakıyor insanı ☺️
Az önce doktordan çıktım kalp atışı duyduk, bu üçüncü gebeliğim ve ilk defa kalp atışı duyuyorum Rabbime şükürler olsun bugünü de gösterdi :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: Darısı bekleyen herkesin başına:dua::dua::dua: Hepimizin sağlıklı ilerlesin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah:dua::dua::dua: Birkaç gün geri çıktı ama önemi yok sanırım ilk haftalarda,kalp hızı gayet iyi dedi, haftaya kontrolüm var:dua::dua::dua:
Gözünüz aydın çok sevindim 👍🤗

Bugün 7+1 kalp atışını duyduk şükür ama çok küçücük daha 6 haftalık görüldü haftaya yine çağırdı
Hayırlı olsun canım benim 🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Kızlar kızımda kalp atısından sonraki hafta gıtmısmıydık hıc hatırlamıyorum. Kalp atısını duyan arkadaslarım bir sonraki hafta neden cagırdı? Tahlil falan mı yapılacak
Beni bir daha 20 gün sonra yani 10. Haftamda çağırdı 🌼
Az önce doktordan çıktım kalp atışı duyduk, bu üçüncü gebeliğim ve ilk defa kalp atışı duyuyorum Rabbime şükürler olsun bugünü de gösterdi :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: Darısı bekleyen herkesin başına:dua::dua::dua: Hepimizin sağlıklı ilerlesin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah:dua::dua::dua: Birkaç gün geri çıktı ama önemi yok sanırım ilk haftalarda,kalp hızı gayet iyi dedi, haftaya kontrolüm var:dua::dua::dua:
hayırlı olsun canımmm🧿🧿🧿🧿🧿

Amin inşallah 🤲Teşekkür ederim, 6+0 çıktı, tahmini yumurtlama günüme göre 6+4 ya da 5 olmalıydı, önemi yok dedi, karından bakıldı biraz göbeğim de var belki onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum🙄 iyi düşünmek istiyorum ☺️
Tebrik ederim, harika bir haber🧿 büyük bir aşama kaydettin😍 darısı başımıza.. ben de yarın gideceğim.. çok korkuyorum, endişeliyim.. umarım gelişme vardır🙏🏻🙏🏻

Aynen cnm kaderde ne yazılmışsa onu yaşıyoruz.Bazen birseyi cok cabalamamk gerekir herseyi rabbime birakmak daha iyi olur.😌Benim 5 gebelikten şükür 2 tane kizim benimle 🥰evet üzüldüm ama geri toparlandim rabbim herkese ve bana hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲
Yüreği güzelim insallah hersey gonlunce olsun senide💗😊sonuçlarımı paylasirim
Aminnn canim, aynen oyle, onemli olan sağlık bak 2 kızın var mis gibi, bundan sonrasi onlarin iyiligi sağligi olsun insallah her sey yoluna girer. Sen de iyi ol da🥰🙏❤️❤️
Yaaa cok sevindimmmmm, darısı basima insallah kuzum yarın oglen gideceğim icim icime sigmiyor valla umarım yolunda olur her şey 🥰🙏 minnos kuzucuklar bütün dünyamızı nasil etkiliyorlar ya😍🤗
Merhaba kızlar nasılsınız? ben de bu sabah öğrendim hamile olduğumu kısmetse kasım annesiyim😊
Hayırlısı olsun🥰🙏 biraz bahsetsene, sat neydi, ne kadardır deniyorsunuz, kac yasindasin, kacinci bebek vs😍

X