2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Doktordan geldim cnm tekrar beta hcg istedi aksam 69 olan değer 51 düşmüş dr yakinn zamanda covid gecirdin mi dedi benim bildigim.kadariyla yok dedim birde kan pıhtılaşması testi istedin test sonucu cikinca ona gore bir tedavi uygulariz dedi
Canım hakkında hayırlısı ne ise o Olsun lütfen kendini üzme her iste vardır bir hayır. Sonuçları haberdar edersen mutlu olurum dertleşmek istersen de burdayım ♥️
Ya hiç bilmiyorum ki, olabilir mi oyle bsy, yuksek mi cok 7 gun gecikmeye gore acaba😱 ama bizim tarafımızda hiç ikiz gebelik yok ki, yine de olur mu 🙈

🥰🙏❤️❤️
Düşük bir ihtimal tabi ama bilmiyorum doktora gidince öğreniriz artık 😂♥️♥️

Off ya doktorum haftasonu şehir dışında olacakmış randevum salı ya kaldı çok merak ediyorum hemen zaman geçsin istiyorum

ay çok heyecanlı 🤗 bende haftaya perşembeyi dört gözle bekliyorum 🤗😍 öyle çok bakmıyorum eve ama işten gelip yemek hazırlayıp bulaşıkları toplamak bile zor geliyor. şimdiden böyleysem Allah yardımcım olsun 😌
Oyy kiyamam, esinle sirayla yapın, arada da disardan soyleyiverin, ilk haftalar bu konuda daha zor olyorms ama sonra daha iyi geciyormus sanırım 🤗
Canım hakkında hayırlısı ne ise o Olsun lütfen kendini üzme her iste vardır bir hayır. Sonuçları haberdar edersen mutlu olurum dertleşmek istersen de burdayım ♥️

Düşük bir ihtimal tabi ama bilmiyorum doktora gidince öğreniriz artık 😂♥️♥️
Hayırlısı artik canimm🥰🙏

Doktordan geldim cnm tekrar beta hcg istedi aksam 69 olan değer 51 düşmüş dr yakinn zamanda covid gecirdin mi dedi benim bildigim.kadariyla yok dedim birde kan pıhtılaşması testi istedin test sonucu cikinca ona gore bir tedavi uygulariz dedi
Farklı yerlerde mi olcturdun canim ayni yerde mi? Insallah hayırlısı olur, sağlıkla geçer her ne ise canım, kalbimiz seninle❤️🙏🙏🙏

Bende de aynı birde bel ağrım var bacağıma vuran resmen popom ağrıyor gibi bir his ama bulantım yok normal dimi kızlar öyle stres yaptım kızlar çok heyecanlıyım korku bi yandan heyecan bi yandan

Merhaba. Cuma beta 286 Pazar günü 900 çıkmıştı. Bugün doktora gittik kese görünmedi karindan ultrasonda. Doktor normal olduğunu söyledi zaten bakmadan once görünmez suan yine de bakalm dedi. Haftaya tekrar gidicem ama moralim epey bi bozuldu. Sizce her sey yolunda midir
900kese icin cok az bir deger, görünmemesi normal hele karindna hic görünmez. 2 gub sonra gitsen, degerin 1800civari oldugunu dusundugumuzde vajinada gorunebilri duruma gelir. 6000lerde de karından🥰

Bende de aynı birde bel ağrım var bacağıma vuran resmen popom ağrıyor gibi bir his ama bulantım yok normal dimi kızlar öyle stres yaptım kızlar çok heyecanlıyım korku bi yandan heyecan bi yandan
Bulantı ıcın biraz daha var canım ☺️ Tabi inşallah hiç olmaz. Benımde karın agrısı oluyor belım agrıyor mesela suan yatıyorum saga donukken agrıyordu sırt ustu yattım bıraz gecti :) dedigin gibi bacagınada vuruyor bazen ayakta cok kalınca :) Her hamılelık farklı oluyor dedikleri dogruymus kızımda ılk belırtım bulantıydı son aylara kadar agrım yoktu son aylar baslamıstı :) Bulantı cok kötü oluyor ya 😐

Ya cok tesekkur ederim cnm desteğin için🙏 gercekten birbirimizi tanimasakta inan bu kadar icten samimi olman beni cok mutlu ediyor🤗 yeri geliyor bazen ailende bile goremiyorsun Allah razi olsun cnm sende hayirla saglikla kavus yavruna herzaman duamda olacaksin🥰

Kızlar siZde durumlar ne bende sadece göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma var birde öğlen uykusu
Benim göğüsler baştan beri fena hiç azalma yok acımalarında kasık ağrılarım başlarda şiddetliydi folik asitten sonra azaldı biraz daha ama kendimi yorunca oluyo yine ve yorgunluk çok oluyo bende geceleri uyumayan ben şimdi 11 de uykudan bayılıyorum bulantılar da bu hafta başladı yavaştan yavaştan iştahım hiç bişey çekmiyo inşallah ilerlemez bulantı kötü ama yine de sağlıklı olsun bebişler allah kolaylık verir inşallah 3 yıl bekledik bu günleri 🤲😏

Farklı yerlerde mi olcturdun canim ayni yerde mi? Insallah hayırlısı olur, sağlıkla geçer her ne ise canım, kalbimiz seninle❤️🙏🙏🙏
Ya cnm kimyasal oldu evet farkli hastanelerde doktorada muayene oldum oda rahim.duvarin incelmiş dedi hakkimda boylesi hayilisiymis bazi testlwr yaptiracagam bakalim insllah sonuc guzel çıkar dualarin ve destegin icin ayrica tesekkur ederim cnm😊 insllah saglikla kese ve bebisinin kalp atisini duyarsin duamdasin sen de cnm💗

X