- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.681
Neden düşük olacagını düşündün doktora gittin mi gittiysen bile mutlaka farklı bir doktora daha git. Kızımda 9. Haftada kanamam vardı kendı doktorum onemsemedi biz korktuk acile gittik baska bir doktor vardı kese etrafında kanama var düşük tehlıkesı dedı 2 hafta kalkma yat dedi igne verdi ilac verdı derken 2 haftada o kanama yok oldu cok sukur. Mutlaka git farklı bir doktoraSlm kızlar suan ki beta degeriniz kaç?
Dün kan verdim 450 çıktı eve gelince kanamam başladı . Bugün tekrarladim 800 lerde dedi iyi değerin biz normalde bu değeri 2 günde böyle artış bekliyoruz dedi. Kanamam hala devam ediyo büyük ihtimal düşük yapcam.
2 gün sonra telrarla dedi.
Benim sat 7 Şubat sanırım geç döllenme olmuş.
Allah razı olsun canımHakkında en en hayırlısı olsun canım kanama derken nasıl bir kanama? rengi ve yogunluğu nasıl.. bebegın seninle olsun tutunsun inşallah
Gittiğim doktor da ilgili aslındaNeden düşük olacagını düşündün doktora gittin mi gittiysen bile mutlaka farklı bir doktora daha git. Kızımda 9. Haftada kanamam vardı kendı doktorum onemsemedi biz korktuk acile gittik baska bir doktor vardı kese etrafında kanama var düşük tehlıkesı dedı 2 hafta kalkma yat dedi igne verdi ilac verdı derken 2 haftada o kanama yok oldu cok sukur. Mutlaka git farklı bir doktora
İnşallah öyle degıldir saglıkla tutunur ınsallahGittiğim doktor da ilgili aslında
Henüz kese görunmedigi için ilaç tedavisi baslatmadi.
Çünkü belkide sagliksiz bi gebelik dedi.
Seçemedim hala çok kararsızım ankarayada yabancıyım hangi hastane hangi doktor iyidir bilemiyorum hiç sen araştırdın mıHllmag Ankara’da hangi doktora gidiyorsun seçtin mi
Çarşamba gidecek Dr inşallah gerek kalmaz öyle birşeyeVajinal muayene herhangi bir sorun teskil etmiyor
Oyy cok teşekkür ederimmmCanımmmmmm allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesiiiinçok ama çok mutlu oldummm
Hehehe ilk zamanlar bu tarih değişimi normal, önden gider biraz geride kalir vs. cok takılmayinAz evvel doktora 6+3 girip 6+6 olarak çıktım veee kalp atışını da nihayet duydukbenim bebiş çok önden gidiyor anlamadım acelesi ne @ygmygm sabah güncelletmiştim oysa ki size, fazla heyecanlı bir bebişle karşı karşıyayız
Gerek kalma derken vajinal muayene olumsuz bir sey gibi düşünüyorsunuz ama değilÇarşamba gidecek Dr inşallah gerek kalmaz öyle birşeye
nasıl oluyum ev iş baya yorgunum. bu aralar daha çok yoruluyorum sanki uykumuda alamıyorum.Aminnn kuzumm insallahhhh
Sen nasilsin annisss
Iyiyim çok şükür canım, bir sorun yok şuan, Perşembeyi bekliyorum heyecanlanasıl oluyum ev iş baya yorgunum. bu aralar daha çok yoruluyorum sanki uykumuda alamıyorum.sen nasılsın anniss
ay çok heyecanlıIyiyim çok şükür canım, bir sorun yok şuan, Perşembeyi bekliyorum heyecanlaama erken yatıyorum tabii epey evi biraz otele canim, cok ustune dusme bırak dağınık kalsin
Normaldir canım erken canını sıkma benceMerhaba. Cuma beta 286 Pazar günü 900 çıkmıştı. Bugün doktora gittik kese görünmedi karindan ultrasonda. Doktor normal olduğunu söyledi zaten bakmadan once görünmez suan yine de bakalm dedi. Haftaya tekrar gidicem ama moralim epey bi bozuldu. Sizce her sey yolunda midir
Insallah canim hayirli haberler alirizNormaldir canım erken canını sıkma bencebende 4+4deyim dün kan verdim 1000lerde çıkmış ebe aradı haber verdi sonucumu henüz göremedim, tekrar kana gerek yok dedi ikinci kez vermek gerekmiyor mu
Başka Dr git tatlım sen doğru hesaplıyorsun adet tarihin 6 şubatmı sonarkadaslar 5+3 olarak hesaplıyorum son adete göre.ancak bugun vajınal ultrasonla kontrol oldum.7+3 olmalı dıyor doktor.yumurta yaşına gore hesaplıyoruz dedi.bu durumda 2 hafta gerude dedi hıcbıse anlamadım.
evet 6 subatBaşka Dr git tatlım sen doğru hesaplıyorsun adet tarihin 6 şubatmı son
Doktor yanlıs hesaplıyorevet 6 subat
Bence doğru olan sensin canını sıkma benim de 14 şubattı şuan 4+2 tim ordan pay biçevet 6 subat
AA aynıyız.benimde 14 Şubat.dr gittiniz miBence doğru olan sensin canını sıkma benim de 14 şubattı şuan 4+2 tim ordan pay biç