2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Neden düşük olacagını düşündün doktora gittin mi gittiysen bile mutlaka farklı bir doktora daha git. Kızımda 9. Haftada kanamam vardı kendı doktorum onemsemedi biz korktuk acile gittik baska bir doktor vardı kese etrafında kanama var düşük tehlıkesı dedı 2 hafta kalkma yat dedi igne verdi ilac verdı derken 2 haftada o kanama yok oldu cok sukur. Mutlaka git farklı bir doktora

Hakkında en en hayırlısı olsun canım kanama derken nasıl bir kanama? rengi ve yogunluğu nasıl.. bebegın seninle olsun tutunsun inşallah
Allah razı olsun canım
Kanama adet gibi ne yazik ki

Yazdıklarım kimseyi etkilemesin lütfen ben daha önce de bir çok kez düşük yaşadım benim için artık çok normal bi durum inşallah burdaki herkesin gebeligi sorunsuz geçer❤

Gittiğim doktor da ilgili aslında
Henüz kese görunmedigi için ilaç tedavisi baslatmadi.
Çünkü belkide sagliksiz bi gebelik dedi.

Canımmmmmm allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesiiiin çok ama çok mutlu oldummm
Oyy cok teşekkür ederimmm aminnnnn insallahh hep birlikte kavusalim bebeklerimize saglikla
Hehehe ilk zamanlar bu tarih değişimi normal, önden gider biraz geride kalir vs. cok takılmayin insallah saglikla alalim kucaklarimiza
Çarşamba gidecek Dr inşallah gerek kalmaz öyle birşeye
Gerek kalma derken vajinal muayene olumsuz bir sey gibi düşünüyorsunuz ama değil aksine erken dönemde oluşan sorunlari daha net ve erken tespit etmeye bile yariyor. Vajinal muayene tehlikelidir diye bir yanlış inanış var maalesef sağlıkla kavusun insallah bebeginize

Iyiyim çok şükür canım, bir sorun yok şuan, Perşembeyi bekliyorum heyecanla ama erken yatıyorum tabii epey evi biraz otele canim, cok ustune dusme bırak dağınık kalsin
ay çok heyecanlı bende haftaya perşembeyi dört gözle bekliyorum öyle çok bakmıyorum eve ama işten gelip yemek hazırlayıp bulaşıkları toplamak bile zor geliyor. şimdiden böyleysem Allah yardımcım olsun

Normaldir canım erken canını sıkma bence bende 4+4deyim dün kan verdim 1000lerde çıkmış ebe aradı haber verdi sonucumu henüz göremedim, tekrar kana gerek yok dedi ikinci kez vermek gerekmiyor mu

Normaldir canım erken canını sıkma bence bende 4+4deyim dün kan verdim 1000lerde çıkmış ebe aradı haber verdi sonucumu henüz göremedim, tekrar kana gerek yok dedi ikinci kez vermek gerekmiyor mu
Insallah canim hayirli haberler aliriz Doktora sordum artış güzelse gerek yok kan testine tekrar dedi. Benim 286 ya 900 çıkmıştı bi daha yaptirmam muhtemelen. Ama sizin ilkse bi kez daha yaptırabilirsiniz bence .

arkadaslar 5+3 olarak hesaplıyorum son adete göre.ancak bugun vajınal ultrasonla kontrol oldum.7+3 olmalı dıyor doktor.yumurta yaşına gore hesaplıyoruz dedi.bu durumda 2 hafta gerude dedi hıcbıse anlamadım.

arkadaslar 5+3 olarak hesaplıyorum son adete göre.ancak bugun vajınal ultrasonla kontrol oldum.7+3 olmalı dıyor doktor.yumurta yaşına gore hesaplıyoruz dedi.bu durumda 2 hafta gerude dedi hıcbıse anlamadım.
Başka Dr git tatlım sen doğru hesaplıyorsun adet tarihin 6 şubatmı son

Bende bugün sağlık ocağında kan ve idrar verdim. Ama bazı tetkikleri yapmıyolarmış onu da kendi doktorumda olmam gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…