2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benide ekleyebilirsiniz artık brz önce kalp atışını duydum herşey yolunda çok şükür☺️ yaş 29 ilk çocuk kese görme 4+5 kalp atışı 6+2 Sat 31.01.21 beklenen doğum doğru hesapladıysak 07.11.21 şehir Ankara
💗💗 Hllmag Ankara’da hangi doktora gidiyorsun seçtin mi

Bana da yüksek geldı değer hayırlısı mis

Yolunda hersey merak etmeyin . Benimde beta 816 dayken görünmedı dr çok normal çünkü erken 3 gün sonra gel dedı onda bıle alttan göründü. Normal yanı.
Bu arada kızlar Nur topu gibi 6 cm kıst çıktı bende drum korkulacak bırsey olmadığını söyledı şükür
Tesekkur ederim insallah hepimizin yolunda gider gebelikleri. Benim de doktorum bi kist var bunun olmasi iyi dedi ama ne olduğunu sormak aklima bile gelmedi kesenin üzüntüsünden

Kızlar aklıma takılan birşey var.herkes karından mı alttan mı baktı diye soruyor.artik vajinadan da mı bakıyorlar 🤔

Bir önceki gebeliğim de adetten 10 gün sonra falan kan vermiştim 1300 çıkmıştı değerim. Bana da çok geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun 😊 ayrıca illa ailede ikiz olması gerekmiyor diye biliyorum
🙈 Hic bilmiyorum ayrintili olarak ama hayirlisi ve sagliklisi neyse o olur inşallah 🥰 insallah her şey yolundadir🤗🤗🤗

Birde burada hamileliği nasıl gosteriyorduk.yani mesajların altında haftamız bebeğin kilosunu falan yazan açıklamayı nasıl yapıyorduk

Slm kızlar suan ki beta degeriniz kaç?
Dün kan verdim 450 çıktı eve gelince kanamam başladı . Bugün tekrarladim 800 lerde dedi iyi değerin biz normalde bu değeri 2 günde böyle artış bekliyoruz dedi. Kanamam hala devam ediyo büyük ihtimal düşük yapcam.
2 gün sonra telrarla dedi.
Benim sat 7 Şubat sanırım geç döllenme olmuş.

Slm kızlar suan ki beta degeriniz kaç?
Dün kan verdim 450 çıktı eve gelince kanamam başladı . Bugün tekrarladim 800 lerde dedi iyi değerin biz normalde bu değeri 2 günde böyle artış bekliyoruz dedi. Kanamam hala devam ediyo büyük ihtimal düşük yapcam.
2 gün sonra telrarla dedi.
Benim sat 7 Şubat sanırım geç döllenme olmuş.
Hakkında en en hayırlısı olsun canım kanama derken nasıl bir kanama? rengi ve yogunluğu nasıl.. bebegın seninle olsun tutunsun inşallah 🙏🙏🙏

Ne güzel düşünmüşsünüz 🧡 32 yaşındayım ilk çocuğum olacak nasipse 🤭 kese ve bebek 5+4te göründü, şimdilik tahmini doğum 6 kasım :) İstanbul’dayım 💫 Kalp atışı için cumayı bekliyoruz, sabretmek çoook zor 6+3 oldu :)
Az evvel doktora 6+3 girip 6+6 olarak çıktım veee kalp atışını da nihayet duyduk 🧡 benim bebiş çok önden gidiyor anlamadım acelesi ne 🤭 ygmygm ygmygm sabah güncelletmiştim oysa ki size, fazla heyecanlı bir bebişle karşı karşıyayız 🙈

X