- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.601
Çok doğru demişsin akademisyen olduğunu unutmuştumO cimer sikayetinin bir de zaman icerisindeki geri donusu oluyor :)) Akademisyenlerde o kadar rahat degil, sonra docentlik proflukta kadro istersin avucunu yalatirlar.. bende izin biterse ders gunleri full time geri donus, tez danismanliklari vs liste uzun... ilk 6 ay 3 saat sut izni, sonra 1.5 saat.
Aminn beklemek zor evet tez vakit duyun inşallahYa masallah :) hepımıze nasıp olur umarım
İnşallah güzel haberler alacaksınAaaa herkes 1 dedi ilk defa 2 duyuyorumyarın kontrolüm var, inşallah hayırlı haberler alırsam soracağım
Benim karından duyulduKalp atışını duyan akadaşlar hayırlı olsun
Acaba karından mı duydunuz yoksa vajinal mi?
Çoook geçmiş olsun. Negatiftir diye umuyorum.Herkese merhaba kızımdaki grip bana da bulaştı grip, boğaz ağrısı, eklem ağrısı ve ishal var birazdan hastaneye gidip covid için test vericem inşallah negatiftir
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah negatiftir. Dikkat edin kendinizeHerkese merhaba kızımdaki grip bana da bulaştı grip, boğaz ağrısı, eklem ağrısı ve ishal var birazdan hastaneye gidip covid için test vericem inşallah negatiftir
Karından canımKalp atışını duyan akadaşlar hayırlı olsun
Benim karından duyuldu 6+2 deKalp atışını duyan akadaşlar hayırlı olsun
Hadi yaa tamda hastalık havası hava bi sıcak bi soğuk covid değildir inşallah canımmHerkese merhaba kızımdaki grip bana da bulaştı grip, boğaz ağrısı, eklem ağrısı ve ishal var birazdan hastaneye gidip covid için test vericem inşallah negatiftir
Tablomuzu inceleyin isterseniz kimler hangi haftada görmüşSelam kızlar keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim şuan 4+2
Aaa Mart topiğinden arkadaş gelmiş hoşgelmişSelam kızlar keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim şuan 4+2
Merhabalar bence karından keseniz görünür ama kalpGünaydın hanımlar
Bugün kan testi tekrarladım
8 mart: 17.5
10 mart: 79.3
Ve bugün: 1902
Sizce artış nasıl ve cuma dr.a gidersem karında kese görünür mü sizce
Ben geçmişi okumaya gidiyorum. Bye
Ayy inşallah negatif olur geçmiş olsun bize bilgi verinHerkese merhaba kızımdaki grip bana da bulaştı grip, boğaz ağrısı, eklem ağrısı ve ishal var birazdan hastaneye gidip covid için test vericem inşallah negatiftir
Hayırli olsunBenide ekleyebilirsiniz artık brz önce kalp atışını duydum herşey yolunda çok şüküryaş 29 ilk çocuk kese görme 4+5 kalp atışı 6+2 Sat 31.01.21 beklenen doğum doğru hesapladıysak 07.11.21 şehir Ankara
Çok sevindim maşallah darısı bizeGünaydın kızlar bende bugun 6+5im doktor 7 hafta dedi kalp atışını duydum çok şükür darısı hepinizin başına
İnsallah negatiftir canımHerkese merhaba kızımdaki grip bana da bulaştı grip, boğaz ağrısı, eklem ağrısı ve ishal var birazdan hastaneye gidip covid için test vericem inşallah negatiftir