2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
O cimer sikayetinin bir de zaman icerisindeki geri donusu oluyor :)) Akademisyenlerde o kadar rahat degil, sonra docentlik proflukta kadro istersin avucunu yalatirlar.. bende izin biterse ders gunleri full time geri donus, tez danismanliklari vs liste uzun... ilk 6 ay 3 saat sut izni, sonra 1.5 saat.
Çok doğru demişsin akademisyen olduğunu unutmuştum

Aaaa herkes 1 dedi ilk defa 2 duyuyorum 🤣 yarın kontrolüm var, inşallah hayırlı haberler alırsam soracağım 🤲❤️
İnşallah güzel haberler alacaksın ❤️🙏benim de cumartesi günü. Evet sade olmak şartıyla dedi yalnız. Kahveye de iki fincan çay a da iki bardak ama açık olsun demişti. Çay da kahve de soda da içemiyorum ne yazık ki midem almıyor hiç birini. Sütle sade Nescafe alıyorum kafeinsiz ayakta duramıyorum 🙈😂

Selam kızlar keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim şuan 4+2
Aaa Mart topiğinden arkadaş gelmiş hoşgelmiş 🌸Çok çok sevindim..Tabloda var keseleri kaçıncı haftada görüldüğü ben 5+3 te görmüştüm .Adetin bi 8-9 gün geçsin öyle git karından görülür hem

Günaydın hanımlar
Bugün kan testi tekrarladım
8 mart: 17.5
10 mart: 79.3
Ve bugün: 1902🤗

Sizce artış nasıl ve cuma dr.a gidersem karında kese görünür mü sizce
Ben geçmişi okumaya gidiyorum. Bye👋
Merhabalar bence karından keseniz görünür ama kalp 💓 için erken olabilir
Herkese merhaba kızımdaki grip bana da bulaştı grip, boğaz ağrısı, eklem ağrısı ve ishal var birazdan hastaneye gidip covid için test vericem inşallah negatiftir
Ayy inşallah negatif olur geçmiş olsun bize bilgi verin 🌸

Benide ekleyebilirsiniz artık brz önce kalp atışını duydum herşey yolunda çok şükür☺️ yaş 29 ilk çocuk kese görme 4+5 kalp atışı 6+2 Sat 31.01.21 beklenen doğum doğru hesapladıysak 07.11.21 şehir Ankara
Hayırli olsun 😍 darısı bizlere inşallah 🤲
Vajinal mi baktı karından mı acaba ?

X