2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kizlar dualariniza ihtiyacim var namazi kildiktan sonra lavaboya gittim peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdim insallah bir sey yoktur
Benim ilk çocuğumda bı aya yakın sürdü öyle ara ara geliyordu şimdi paşam 3 yaşında çok şükür.içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz

Benim ilk çocuğumda bı aya yakın sürdü öyle ara ara geliyordu şimdi paşam 3 yaşında çok şükür.içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz
Allah razı olsun cnm Ya keske oyle olsa cnm değerim düşmüş yarin doktora gideciğim belli olur herşey

Bulantı çok zor gerçekten doktordan ilaç iste kesiyor bulantıyı ben 3 gündür kullanıyorum şükür iyi geldi
Doktora gitmedim daha gidersem mutlaka söyleyeceğim. Çünkü evde ölü gibi geziyorum 😍
Ben de bugün 5+5 im. Dünden beri çok kötüyüm ben de. Ev de ilgi bekleyen minikler olunca işimiz daha zor. Rabbim kolaylık versin.
Kesinlikle öyle 🙄 ama biraz daha güç veriyor sanki. Diğer hamileliklerimde hep yatıyordum. Şimdi zorlada olsa kalkıp yemek falan yapmak zorundayım

arkadaşlar benim ilk düşükle sonuçlanan gebeliğimde folidoceyi doktor tok karnına vermişti.şimdi kendim aldım tok karnına içiyorum. 25inde benimde randevum var o zaman yine sorarım.iki arkadaşla aynıymış muayenemiz. inşallah kalp atışını duyarız :) az kaldı az :)

Benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirti yoktu.hiç midem bulanmadi desem yeridir. Su ankinde hiç belirti yok.belirti olmadan hamile olan bir sürü insan var.kilolu olunca görmekte sıkıntı yaşamış olabilir.içini ferah tut.iyi olur inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻

Kızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum 🤗
Ne güzel düşünmüşsünüz 🧡 32 yaşındayım ilk çocuğum olacak nasipse 🤭 kese ve bebek 5+4te göründü, şimdilik tahmini doğum 6 kasım :) İstanbul’dayım 💫 Kalp atışı için cumayı bekliyoruz, sabretmek çoook zor 6+3 oldu :)

Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım. 1194 çıktı Beta Hcg değerim. Son adet tarim 10 şubat, ymurtlama 25 şubat. Değer iyi mi sizce? Yarın doktora göndereceğim ama sizlerin tecrübeleri de önemli benim için. bu haftalarda kaç olmalı?

Kızlar değerim 738 çıktı daha kadın doğuma gitmedim şimdi ne yapmalıyım sağlık ocağı neden vitamin vermiyo folik asit vermedi

Gebelikten önce yürüyüş yapıyordum doktoruma sordum 40 dakika kadar yapabilir miyim diye hayır dedi. Az yürü dinlen şeklinde yürünecek zaten. Diğer türlü yürüyüş yasak dedi
Ben saatlerce yürüdüm 4 saat filan hiper aktif sayılan bir oğlum var mecbur onu dağa bayıra götürüp orda yürütüyoruz yoksa evde çok sıkılıyor. Sağol söylediğin için canım bende gitmeyeyim bundan sonra. İnan kızıma hamile iken doğurana kadar yürüdüm allah kOrudu demekki. Dr yürüyebilirsin demişti ama o zaman. Şimdi daha dikkat edicem 😘💕

Ayrılalım ne güzel işte 😄
Nesi guzel, ise geri donmek zorunda kaldiginda bebek 8 haftalik olacak, dogum sonrasi ne kadar ucretli izin o kadar iyi.... ucretsiz iznim 2 yil ama sor bakalim kullandirmislar mi, dilekcemi yirtilar, 10 haftalik bebegi birakip ise donduruldum. O sebeple no no, almayayim kalsin

Yonetmelik ayrilacaktir degil ayrilabilir demis, ben nasipse 37ye kadar dayanirim, o izne dogumdan sonra ihtiyacim var.
Arkadaşlar 24-32. Haftalar arasında idari izinli oluyoruz. Bu izin doğum sonrasına aktarılamıyor.
Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta ücretli izin hakkımız da var tabii. Bu işte doğum sonrasına aktarılabilir. Şöyle ki 32. Haftada doktora gidiyoruz o bize çalışabilir raporu düzenliyor. Rapor üzerinde zorunlu iznin başladığı tarih de oluyor. Bu tarih doğuma üç hafta kaladır. Yani doğum öncesi sekiz haftadan beri haftayı doğum sonrasına aktarabiliriz. Bu da toplamda 13 hafta eder.
24 hafta mevzusu çok başka. Umarım anlatabildim.

Nesi guzel, ise geri donmek zorunda kaldiginda bebek 8 haftalik olacak, dogum sonrasi ne kadar ucretli izin o kadar iyi.... ucretsiz iznim 2 yil ama sor bakalim kullandirmislar mi, dilekcemi yirtilar, 10 haftalik bebegi birakip ise donduruldum. O sebeple no no, almayayim kalsin
Cimer e şikayet et kadrolu değilmisin ben yıllık iznimi aktaracam 40 gün o olacak rapor da almaya çalışacağım erken ise baslasan bile iki gün felan çalışacaksın haftada hemen full calisilmiyorki

X