2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aminnn inşallah 🙏🙏 betadan da anlaşıldı az cok, ilk olcumde 2 kati artmasina rağmen sonrasında yüzde 45 civarında artti, bir sure takip ettik hem beta hem ultrason. Kese de yeterince buyumedi, bebek ztn yoktu. O şekilde bir süreç gecirdim iste. Şimdi cok iyiyim cok şükür 🥰❤️
Zor sürec gercekten. İnsan kalp atısını duyana kadar rahat edemıyor.

Bizim tamamlayıcı sigortamız vardı, gebelik başladığında. Doğum paketi eklettirmek istedik ama gebe iken yapmıyorlarmış. Gebe kalmadan belirli bir süre önce yaptırmak gerekiyormuş.
Benim doğum dahil olan sigortam vardı zaten hamileliğimi öğrenmeden önce de, ama merak ettiğim acaba paketim hastaneleri karşılar mı? Ne kadarını karşılar? Etrafımda hiç doğum yapan da yok. Biraz erken bunları düşünmek için belki ama bi sorayım dedim yinede 😊 sağol cnm cevabın için 🥰

Merhaba güzel anne adayları🌺 Beni de aranıza alır mısınız 🙈 27 Şubat transfer tarihim çok şükür pozitifi gördüm.ayın 25 i ultrason için kontrolüm var hayırlısıyla 😊 Aranızda tüp bebek ile hamiş kalan varsa ben şuan kaç haftalık oluyorum bilgi verebilir mi 😬Netten blastocist transferine baktığımda bugün 5+0 veriyor sat 3 şubat 5+5 veriyor yardımcı olursanız çook sevinirim 🌺🌺

Bilmiyor ki canim😁Ya cok teskkurler kuzum içimi ferahlattin valla 😘aile hekimine valla birsey sormaya korkuyom eylul ayindabos gebelikte kurtaj olmadan once daha bos gebelik.oldugunu bilmiyordum kadin dogumcu tahliler istedi aile hekiminde yaptir diye neyse tahlil yaptirmaya geldim dedim dediki bana hele bir kalp atisini duyaydin belkide duymacaksin belkide bisey olacak dedi hele bir ilerleseydide tahlili oyle yapsaydik dedi uğursuz agzini acdi ve bos gebelik oldu 😔o yuzden sevmiyom kadini gitmek dahi istemiyom iste mecburiyetten gidiliyor
Canım doktorunu degiştirebilirsin dilersen,ben degistirmiştim.

Merhaba güzel anne adayları🌺 Beni de aranıza alır mısınız 🙈 27 Şubat transfer tarihim çok şükür pozitifi gördüm.ayın 25 i ultrason için kontrolüm var hayırlısıyla 😊 Aranızda tüp bebek ile hamiş kalan varsa ben şuan kaç haftalık oluyorum bilgi verebilir mi 😬Netten blastocist transferine baktığımda bugün 5+0 veriyor sat 3 şubat 5+5 veriyor yardımcı olursanız çook sevinirim 🌺🌺
Ben de 5. gün embriyo ile kaldım. Ve 25i randevum benim de 🥰 tebrik ederim çok sağlıkla al kucağına.ben bu hesabın son adete göre oldugunu biliyorum ona göre bana da 4 haftalık diyor ama kafam karıştı tam bilen varsa açıklarsa iyi olur

Ben de 5. gün embriyo ile kaldım. Ve 25i randevum benim de 🥰 tebrik ederim çok sağlıkla al kucağına.ben bu hesabın son adete göre oldugunu biliyorum ona göre bana da 4 haftalık diyor ama kafam karıştı tam bilen varsa açıklarsa iyi olur
Teşekkür ederim senin de gözün aydın 🥰 vallahi meraktan çatladım çatlayacağım.. 8 mart sonucumu öğrendim 25 marta kadar dayanma gücü versin ikimize de 🌺 yani şu haftayı bir çözebilsem 🤦 5 miyim 6 mı bilemiyorum 🥺

Merhaba arkadaşlar benim son sat 5 Şubat ve Bat 4 Martidi.
8 martta testim pozitif çıktı .
Bunun üzerine 10 martta doktora gittim ve bhcg 4430 çıktı . fakat kese yoktu
13 martta tekrar gittik ve ekteki şekilde minik bir keseye benzettiği görüntü çıktı fakat yine yolk vs yoktu .
10 gün sonra tekrar gel dedi ama içim içimi yiyor

hiç mide bulantısı vs yok sadece ağrısı ve gaz .
Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

ilk gebeliğim , 34 yaşındayım . Ve kiloluyum .

Eklentiler

• F30B9CCF-BEE8-43A4-A66C-C217E9559D39.jpeg
    F30B9CCF-BEE8-43A4-A66C-C217E9559D39.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 54
Bilmiyor ki canim😁Ya cok teskkurler kuzum içimi ferahlattin valla 😘aile hekimine valla birsey sormaya korkuyom eylul ayindabos gebelikte kurtaj olmadan once daha bos gebelik.oldugunu bilmiyordum kadin dogumcu tahliler istedi aile hekiminde yaptir diye neyse tahlil yaptirmaya geldim dedim dediki bana hele bir kalp atisini duyaydin belkide duymacaksin belkide bisey olacak dedi hele bir ilerleseydide tahlili oyle yapsaydik dedi uğursuz agzini acdi ve bos gebelik oldu 😔o yuzden sevmiyom kadini gitmek dahi istemiyom iste mecburiyetten gidiliyor
Onaneymis acabaaaa, doktor istemis sonuçta sen kendi kendine telaş etmemişsin ki, her seyi de cok biliyorlar valla ya. Temkinli olmak uyarmak baska, dan dun konusmak baska. Salla ipleme onu, he he de gec bir süreliğine. Cok daraltirsa da doktorunu degistirirsin artık olmazsa. Ne mutlu içini azcik da olsa ferahlattiysam canım 🤗❤️❤️
Zor sürec gercekten. İnsan kalp atısını duyana kadar rahat edemıyor.
Aynen oyle, gerci her evre stresli aslında, kalpten sonra testleri, taramalari, dogumu, emmesi, uykusu bitmiyor ki🙈 en iyisi biraz rahat olmak, onu anladim ben🤭

Merhaba arkadaşlar benim son sat 5 Şubat ve Bat 4 Martidi.
8 martta testim pozitif çıktı .
Bunun üzerine 10 martta doktora gittim ve bhcg 4430 çıktı . fakat kese yoktu
13 martta tekrar gittik ve ekteki şekilde minik bir keseye benzettiği görüntü çıktı fakat yine yolk vs yoktu .
10 gün sonra tekrar gel dedi ama içim içimi yiyor

hiç mide bulantısı vs yok sadece ağrısı ve gaz .
Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

ilk gebeliğim , 34 yaşındayım . Ve kiloluyum .
Merhaba, Vajinal muayene mi acaba? Bir de baska doktora gitseniz iyi olacak gibi sanki

Evet haklısınız ,ama eşimin çalıştığı hastane olduğundan dolayı ayıp olmasın diye değiştirmek istemiyor 😟 gizlice başka bi yere de gideyim bari

Onaneymis acabaaaa, doktor istemis sonuçta sen kendi kendine telaş etmemişsin ki, her seyi de cok biliyorlar valla ya. Temkinli olmak uyarmak baska, dan dun konusmak baska. Salla ipleme onu, he he de gec bir süreliğine. Cok daraltirsa da doktorunu degistirirsin artık olmazsa. Ne mutlu içini azcik da olsa ferahlattiysam canım 🤗❤️❤️

Aynen oyle, gerci her evre stresli aslında, kalpten sonra testleri, taramalari, dogumu, emmesi, uykusu bitmiyor ki🙈 en iyisi biraz rahat olmak, onu anladim ben🤭
Orası dogru canım 😁 en rahat 2. Trimester :) tekmeleri hıssettıkce ıyı oldugunu bılıyorsun kendını daha ernerjık hıssedıyorsun falan :) ya oda kişiyle alakalı sanırım ben 2. De hıc stres yapmayız hatta dogru hastaneyede gıtmeyız demıstım ama sanırım öyle olmayacak 😁 senin ilk bebegın mı olacak inşallah

Merhaba arkadaşlar 5+5 ve iki gündür mahvolmuş durumdayım. Mide bulantısı halsizlik herşeyden tiksinme 😒 ne güzel bu hamileliğimde yaşamayacağım galiba diye düşünüyordum ama başladı. İnşaAllah kolay geçer. Evde beni bekleyen iki çocuk var onlar için kalkıyorum mecbur. Daha doktora veya sağlık ocağına da gitmedim. Haftaya gidip kalp atışını da duyarım diye düşündüm bakalım hepimiz için hayırlısı olsun 😍

Orası dogru canım 😁 en rahat 2. Trimester :) tekmeleri hıssettıkce ıyı oldugunu bılıyorsun kendını daha ernerjık hıssedıyorsun falan :) ya oda kişiyle alakalı sanırım ben 2. De hıc stres yapmayız hatta dogru hastaneyede gıtmeyız demıstım ama sanırım öyle olmayacak 😁 senin ilk bebegın mı olacak inşallah
Bir bos gebelik gecirmistim, simdi ilk olacak insallah bakalim🤗🤗

Hayırlısıyla kavusalim da sakinim suan bir suredir, umarim byle devam eder🙈❤️❤️

X