- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.421
Ben regle 3 gun kala ogrendim kaset testle, şuan reglden 6 gun geçti. Cok acele etmek istemedim, yarin kan verecegim, Perşembe de kese için gideceğimHosbuldummmAmin hepimiz için ya sanırım evet şükürler olsun senin kac haftalık kontrole gıttın mı hıc
O zaman dinlenmeye devam olabildiğince, acil olmayan işleri ötele gitsin, saglik daha önemliYogun degildi ama cumartesi randevumda alttan yaptigi muayenede tekrar gördü kanama alanlarini kese etrafinda , dinleniceksin kendini yorma dedi.
Icme bence ,biseyler atistirinca alirsinKizlar sabah bir şey yemedim okuldayim folik asit aç karnına içilir mi
Dayanabiliyorsan en iyisini yapmissin , ama ben cok sabirsizim o yuzden bekleyemedim benimde lekelenmem oldu gecen hafta ,sanada gecmis olsun umarim hersey hepimiz icin sağlıkla ilerlerSelam kizlar ben hala doktora gitmedim 6.haftanin icine girdik 27sinde gidicem insallah erken gidip kese yok gibi muhabbetlerle uzulmek istemedim ki bu hafta sonuda kocam yok mecbur gidemiyoruz. Cok sukur lekelenmemde kalmadi 1 gun pembe 1gun kahverengi oldu bitti dun ovulasyon testi efsanesini deniyim dedim dogruymus hamileyken pozitif cikiyor hemde kop koyu. Ben bir seyi merak ediyorum her zaman 14. Gun olan yumurtlamam 10.gun oldu ve sukur hamilelikte erken yumurtlamada oldu yani adetimin bittigi 4.gun simdi benimki erken dollenme oluyor sanirim. Peki bu bebisin haftasini etkiliyormu mesela ben adetin 1. Gununden itibaren kendimi 5+1 haftalik sanirken 6 falan cikabilir mi haftamiz?
Bu haftaya kadar zor dayandim annemin destegiyle gitme erken uzulme ezdirme bebisini simdiden zorlamasin seni gormek icin demesiyle durdurdum hep kendimi bu haftada mecburum beklemeye 27sine kadar gitme sansim yok ama aklim hep ondan anlatamam gibisimle konusurken yakaliyorum kendimi resmenIcme bence ,biseyler atistirinca alirsin
Dayanabiliyorsan en iyisini yapmissin , ama ben cok sabirsizim o yuzden bekleyemedim benimde lekelenmem oldu gecen hafta ,sanada gecmis olsun umarim hersey hepimiz icin sağlıkla ilerler
Doktorlar hesapliyorlar olcume göre canim ,ileride veya geride cıkabiliyor bebek
Bu gebelik 71 di benim 2. Ye gel dedi tok gittim artık olur deme artma var mı diye bakcaklarFark eder sadece beta hcg se fark etmez. Diğer kan tahlilerine ac gitmek gerekiyor
Canım benim kullandığım folidoce aç karnına alınmalı yazıyor :)) kullanım şekline bak istersen içindeki kağıtta yazarKizlar sabah bir şey yemedim okuldayim folik asit aç karnına içilir mi
Evet aç karna içiliyor benim de oyleKizlar sabah bir şey yemedim okuldayim folik asit aç karnına içilir mi
Beta hcg mi. Aç tok farketmez zaten artışına bakacaklarBu gebelik 71 di benim 2. Ye gel dedi tok gittim artık olur deme artma var mı diye bakcaklar
Folik asiti aksam alıyorum ben. Acele etme aksam alırsın.Kizlar sabah bir şey yemedim okuldayim folik asit aç karnına içilir mi
AyniyiiizzzBeni de ekler misiniz beklenen doğum tarihi 15/11/2021
Stres yapma, olup bitecek bile anlamadanSpiralimi çıkartmaya geldim dua bekliyorum hanımlar fazla kanama olmasın bebeğe bişey olmsın kaçıncı hamilelik olursa olsun annelik hep aynı korkular hep aynı
İnşaAllah çok teşekkür ederimStres yapma, olup bitecek bile anlamadan
Allah tekrar yasatmasın ınsallah. Insallah hepımız sag saglım kucagımıza alırız :) bos gebelık sadece ultrasondamı anlasılıyor baska belırtı yok dımıBen regle 3 gun kala ogrendim kaset testle, şuan reglden 6 gun geçti. Cok acele etmek istemedim, yarin kan verecegim, Perşembe de kese için gideceğimöncesinde boş gebelik geçirmiştim, 5 gun kala ogrenip arka arkaya kan vermek cok stresli ve yorucu olmustu. Simdi acele etmek istemedim. Zaten ancak kese görünebilir diye. Kani da doktora gitmeden 2 gun önce veririm ki değer az çok tahmin edilir diye. Suan sat a gore 5+1im
O zaman dinlenmeye devam olabildiğince, acil olmayan işleri ötele gitsin, saglik daha önemli
Bizim tamamlayıcı sigortamız vardı, gebelik başladığında. Doğum paketi eklettirmek istedik ama gebe iken yapmıyorlarmış. Gebe kalmadan belirli bir süre önce yaptırmak gerekiyormuş.Kızlar aranızda hiç doğum paketi bakan oldu mu? Tüm testler + doğum fln ne kadar? Özellikle istanbul avrupa yakasında bakan var mı? Çok erken belki de ama bilemedim
Aminnn inşallahAllah tekrar yasatmasın ınsallah. Insallah hepımız sag saglım kucagımıza alırız :) bos gebelık sadece ultrasondamı anlasılıyor baska belırtı yok dımı
Bebisi degil sadece keseyi gorduk canim ,daha erkendi sanirim.5+2 allttan bakti ama bastirdi gormek icin bende tereddut ettim açikcasiBu haftaya kadar zor dayandim annemin destegiyle gitme erken uzulme ezdirme bebisini simdiden zorlamasin seni gormek icin demesiyle durdurdum hep kendimi bu haftada mecburum beklemeye 27sine kadar gitme sansim yok ama aklim hep ondan anlatamam gibisimle konusurken yakaliyorum kendimi resmensanada cok gecmis olsun canim amin saglikla alalim bebisleri kucagimiza... kac haftalikken gittin gordun mu bebisi
Melocum 2 aylik bebek bile 7-8 mm dir. 6. Haftada bebek 0.33 cm gibidir13mm 6 hafta ile uyumlu zatenkese boyutuna 30 ekleyerek 7’ye bölüp gebelik haftasını hesaplıyoruz, 8. haftaya kadar bu hesaplama uyumlu oluyormuş, moral bozmayın herşey yolunda
Bilmiyor ki canimM Maviayyy ben senden niye alıntı yapamiyorum yavv, oyle bir ayarin kapali mi acabasizlama batma gibi şeyler icin abartili olmadigi sürece yerleşme diyorlar canim, oyledir senin de muhtemelen benim aile hekimim de kolay kolay yazmaz, zaten folik asit yazilsa da bsy fark etmiyor, doktorlar da hep kendine gore onerdigi icin belki karismak istememistir.