2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hosbuldummm Amin hepimiz için ya sanırım evet şükürler olsun senin kac haftalık kontrole gıttın mı hıc
Ben regle 3 gun kala ogrendim kaset testle, şuan reglden 6 gun geçti. Cok acele etmek istemedim, yarin kan verecegim, Perşembe de kese için gideceğim öncesinde boş gebelik geçirmiştim, 5 gun kala ogrenip arka arkaya kan vermek cok stresli ve yorucu olmustu. Simdi acele etmek istemedim. Zaten ancak kese görünebilir diye. Kani da doktora gitmeden 2 gun önce veririm ki değer az çok tahmin edilir diye. Suan sat a gore 5+1im
Yogun degildi ama cumartesi randevumda alttan yaptigi muayenede tekrar gördü kanama alanlarini kese etrafinda , dinleniceksin kendini yorma dedi.
O zaman dinlenmeye devam olabildiğince, acil olmayan işleri ötele gitsin, saglik daha önemli

Kizlar sabah bir şey yemedim okuldayim folik asit aç karnına içilir mi
Icme bence ,biseyler atistirinca alirsin
Dayanabiliyorsan en iyisini yapmissin , ama ben cok sabirsizim o yuzden bekleyemedim benimde lekelenmem oldu gecen hafta ,sanada gecmis olsun umarim hersey hepimiz icin sağlıkla ilerler
Doktorlar hesapliyorlar olcume göre canim ,ileride veya geride cıkabiliyor bebek

Bu haftaya kadar zor dayandim annemin destegiyle gitme erken uzulme ezdirme bebisini simdiden zorlamasin seni gormek icin demesiyle durdurdum hep kendimi bu haftada mecburum beklemeye 27sine kadar gitme sansim yok ama aklim hep ondan anlatamam gibisimle konusurken yakaliyorum kendimi resmen sanada cok gecmis olsun canim amin saglikla alalim bebisleri kucagimiza... kac haftalikken gittin gordun mu bebisi

Allah tekrar yasatmasın ınsallah. Insallah hepımız sag saglım kucagımıza alırız :) bos gebelık sadece ultrasondamı anlasılıyor baska belırtı yok dımı

Kızlar aranızda hiç doğum paketi bakan oldu mu? Tüm testler + doğum fln ne kadar? Özellikle istanbul avrupa yakasında bakan var mı? Çok erken belki de ama bilemedim
Bizim tamamlayıcı sigortamız vardı, gebelik başladığında. Doğum paketi eklettirmek istedik ama gebe iken yapmıyorlarmış. Gebe kalmadan belirli bir süre önce yaptırmak gerekiyormuş.

Allah tekrar yasatmasın ınsallah. Insallah hepımız sag saglım kucagımıza alırız :) bos gebelık sadece ultrasondamı anlasılıyor baska belırtı yok dımı
Aminnn inşallah betadan da anlaşıldı az cok, ilk olcumde 2 kati artmasina rağmen sonrasında yüzde 45 civarında artti, bir sure takip ettik hem beta hem ultrason. Kese de yeterince buyumedi, bebek ztn yoktu. O şekilde bir süreç gecirdim iste. Şimdi cok iyiyim cok şükür

Bebisi degil sadece keseyi gorduk canim ,daha erkendi sanirim.5+2 allttan bakti ama bastirdi gormek icin bende tereddut ettim açikcasi

Bilmiyor ki canimYa cok teskkurler kuzum içimi ferahlattin valla aile hekimine valla birsey sormaya korkuyom eylul ayindabos gebelikte kurtaj olmadan once daha bos gebelik.oldugunu bilmiyordum kadin dogumcu tahliler istedi aile hekiminde yaptir diye neyse tahlil yaptirmaya geldim dedim dediki bana hele bir kalp atisini duyaydin belkide duymacaksin belkide bisey olacak dedi hele bir ilerleseydide tahlili oyle yapsaydik dedi uğursuz agzini acdi ve bos gebelik oldu o yuzden sevmiyom kadini gitmek dahi istemiyom iste mecburiyetten gidiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…