- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.401
Tempolu olmadığı sürece sorun yok ama yinede zorlama dediDoktorunuz yürüyüşüdemi önermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tempolu olmadığı sürece sorun yok ama yinede zorlama dediDoktorunuz yürüyüşüdemi önermedi
Aynen bir hafta bekleyin keseyim görmek için sonra on gün sonra nasipse kalp atisi. Hayirli olsun inşallahKızlar şimdi pazartesi ile 4+1 olacağız.cuma günü sağlık ocağında tahlil verdiğimde öğrendim hamileliği.ilk çocuktan deneyimli olduğum için triode falanda baktırdım gebelikle birlikte.tahlillerimde sıkıntı yok çok şükür.kadin dogumada bu hafta giderim diye düşündüm ama yengemde bı hafta daha bekle dedi.gitsende bı iki hafta sonra yine çağıracak dedi.özele gitcem bide çalışıyorum ve üst üste izin almak istemiyorum çünkü işyerindekilerin hemen haberleri olsun istemiyorum.sizce bı hafta daha beklemeli miyim.gerçi şu anda elle tutulur bı doktorda bulamadım
Gebelikten önce yürüyüş yapıyordum doktoruma sordum 40 dakika kadar yapabilir miyim diye hayır dedi. Az yürü dinlen şeklinde yürünecek zaten. Diğer türlü yürüyüş yasak dediBende eşimle yürüyüşe gittim fazla yürüyünce kasıklarım ağrıdı akıntım oldu ama beyazdı akıntı yürürken çok korktum kanamamı geldi acaba diye. Az ayakta kalınca ve yürüyünce benim de oluyor batma şeklinde
Yaş, kaçıncı çocuk ,keseyi hangi hafta gördükkızlarrr benide ekleyin 19.11.2021
Fark etmiyorKan tahlili aç tok farkediyormu geçen hafta aç gittim
Yok yok, atiyorum idrar kacirmis gibi, seffaftan cok hafif sariya dönük. Tekrarlanmadi şimdilik ve kağıda bsy gelmedi, az bi sümüksü bsy geldi yerleşme gibi olur ya. Yoksa tedirgin olurdum. Muhtemelen cok iki buklum durmaktan.Kasık ağrısı şiddetli olmadığı sürece normal de lekelenmen hangi renkti. Dikkat et kendine canım ayaklarınin altına yastık koyup uzan. Kahverengi leke ise korkulacak bişey değil ama için rahat etmez ise bir doktoruna sor yine de
Beta olcturmek icinse fark etmez, doktorun istedigi şeyler icinse ac gitmelisiniz.Kan tahlili aç tok farkediyormu geçen hafta aç gittim
Hadi ya, yogun mu oldu lekelenme?Dinlen canım çok yorma kendini benimde gecen hafta oldu lekelenmem hersey yasak bana şuan
Kan tahlili aç tok farkediyormu geçen hafta aç gittim
Fark eder sadece beta hcg se fark etmez. Diğer kan tahlilerine ac gitmek gerekiyorFark etmiyor
İyi sevindim o zmaan geçmiş Olsun dikkat et kendineYok yok, atiyorum idrar kacirmis gibi, seffaftan cok hafif sariya dönük. Tekrarlanmadi şimdilik ve kağıda bsy gelmedi, az bi sümüksü bsy geldi yerleşme gibi olur ya. Yoksa tedirgin olurdum. Muhtemelen cok iki buklum durmaktan.
Beta olcturmek icinse fark etmez, doktorun istedigi şeyler icinse ac gitmelisiniz.
Cok sag ol, ediyorum artk akillandim yarin bi kan vereyim de, persembe de kese vs gorununce iyice bi rahatlayacagim ta ki kalbe kadarİyi sevindim o zmaan geçmiş Olsun dikkat et kendine
Hoş geldin aramizaaaa hayirlisi olsun insallahhhh demek ki regline cok yakin yumurtlama olmuşSuan kenime inanamıyorum
Dün buraya yazdım sanıyorum ama yanlıslıkla ekim annelerine yazmısım
Neyse arkadaslar sımdı dogru geldım ınsallah. Sat tarihim 29 ocak. Her zaman düzenliydi adetım ama bu sefer 13 gun gecıktı 8.gunde kanda 1.20 cıkmıstı 13 gunluk gecıkmede cok sukur 58 ile pozitif olduk cumrtesı 45 saat sonra falan tekrarladım 103 pldu cok sukur gec dollenme falan sanırım kac haftalıgım bılmıyorum doktor onumuzdekı pazar nöbetcıyım gelebılırsın dedi ama ben ya bır sonrakı hafta ıcı ya sonrakı haftasonu gıdeyım dıyorum. Bir kızım var 2016 ekim dogumlu zaten ekım kasım öyle karıstı Rabbime şükürler olsun burada olmak nasıp oldu. İnşallah keseyı goruruz ve yavrumun kalp atısınıda duyarız
Tekrardan hepınıze merhaba
Hosbuldummm Amin hepimiz için ya sanırım evet şükürler olsun senin kac haftalık kontrole gıttın mı hıcHoş geldin aramizaaaa hayirlisi olsun insallahhhh demek ki regline cok yakin yumurtlama olmuş
Benim doktorum beta hecg için fark etmeyeceğini söyledi canım. Diğer kan tahlilleri için tabii ki de aç gitmek gerekiyor, orda haklısın ama betada gerek yokFark eder sadece beta hcg se fark etmez. Diğer kan tahlilerine ac gitmek gerekiyor
Sen de aynı şeyi yazmışsın zaten :)))Benim doktorum beta hecg için fark etmeyeceğini söyledi canım. Diğer kan tahlilleri için tabii ki de aç gitmek gerekiyor, orda haklısın ama betada gerek yok
Yogun degildi ama cumartesi randevumda alttan yaptigi muayenede tekrar gördü kanama alanlarini kese etrafinda , dinleniceksin kendini yorma dedi.Hadi ya, yogun mu oldu lekelenme?