2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar şimdi pazartesi ile 4+1 olacağız.cuma günü sağlık ocağında tahlil verdiğimde öğrendim hamileliği.ilk çocuktan deneyimli olduğum için triode falanda baktırdım gebelikle birlikte.tahlillerimde sıkıntı yok çok şükür.kadin dogumada bu hafta giderim diye düşündüm ama yengemde bı hafta daha bekle dedi.gitsende bı iki hafta sonra yine çağıracak dedi.özele gitcem bide çalışıyorum ve üst üste izin almak istemiyorum çünkü işyerindekilerin hemen haberleri olsun istemiyorum.sizce bı hafta daha beklemeli miyim.gerçi şu anda elle tutulur bı doktorda bulamadım
Aynen bir hafta bekleyin keseyim görmek için sonra on gün sonra nasipse kalp atisi. Hayirli olsun inşallah
Bende eşimle yürüyüşe gittim fazla yürüyünce kasıklarım ağrıdı akıntım oldu ama beyazdı akıntı yürürken çok korktum kanamamı geldi acaba diye. Az ayakta kalınca ve yürüyünce benim de oluyor batma şeklinde
Gebelikten önce yürüyüş yapıyordum doktoruma sordum 40 dakika kadar yapabilir miyim diye hayır dedi. Az yürü dinlen şeklinde yürünecek zaten. Diğer türlü yürüyüş yasak dedi

Kasık ağrısı şiddetli olmadığı sürece normal de lekelenmen hangi renkti. Dikkat et kendine canım ayaklarınin altına yastık koyup uzan. Kahverengi leke ise korkulacak bişey değil ama için rahat etmez ise bir doktoruna sor yine de
Yok yok, atiyorum idrar kacirmis gibi, seffaftan cok hafif sariya dönük. Tekrarlanmadi şimdilik ve kağıda bsy gelmedi, az bi sümüksü bsy geldi yerleşme gibi olur ya. Yoksa tedirgin olurdum. Muhtemelen cok iki buklum durmaktan.

Kan tahlili aç tok farkediyormu geçen hafta aç gittim
Beta olcturmek icinse fark etmez, doktorun istedigi şeyler icinse ac gitmelisiniz.

M Maviayyy ben senden niye alıntı yapamiyorum yavv, oyle bir ayarin kapali mi acaba🙈 sizlama batma gibi şeyler icin abartili olmadigi sürece yerleşme diyorlar canim, oyledir senin de muhtemelen🤗 benim aile hekimim de kolay kolay yazmaz, zaten folik asit yazilsa da bsy fark etmiyor, doktorlar da hep kendine gore onerdigi icin belki karismak istememistir.

Yok yok, atiyorum idrar kacirmis gibi, seffaftan cok hafif sariya dönük. Tekrarlanmadi şimdilik ve kağıda bsy gelmedi, az bi sümüksü bsy geldi yerleşme gibi olur ya. Yoksa tedirgin olurdum. Muhtemelen cok iki buklum durmaktan.

Beta olcturmek icinse fark etmez, doktorun istedigi şeyler icinse ac gitmelisiniz.
İyi sevindim o zmaan geçmiş Olsun dikkat et kendine 🥰

Suan kenime inanamıyorum 😁
Dün buraya yazdım sanıyorum ama yanlıslıkla ekim annelerine yazmısım 😁
Neyse arkadaslar sımdı dogru geldım ınsallah. Sat tarihim 29 ocak. Her zaman düzenliydi adetım ama bu sefer 13 gun gecıktı 8.gunde kanda 1.20 cıkmıstı 13 gunluk gecıkmede cok sukur 58 ile pozitif olduk 🙏 cumrtesı 45 saat sonra falan tekrarladım 103 pldu cok sukur 🙏 gec dollenme falan sanırım kac haftalıgım bılmıyorum ☺️ doktor onumuzdekı pazar nöbetcıyım gelebılırsın dedi ama ben ya bır sonrakı hafta ıcı ya sonrakı haftasonu gıdeyım dıyorum. Bir kızım var 2016 ekim dogumlu zaten ekım kasım öyle karıstı 😁🙏 Rabbime şükürler olsun burada olmak nasıp oldu. İnşallah keseyı goruruz ve yavrumun kalp atısınıda duyarız 🙏
Tekrardan hepınıze merhaba 💐

Suan kenime inanamıyorum 😁
Dün buraya yazdım sanıyorum ama yanlıslıkla ekim annelerine yazmısım 😁
Neyse arkadaslar sımdı dogru geldım ınsallah. Sat tarihim 29 ocak. Her zaman düzenliydi adetım ama bu sefer 13 gun gecıktı 8.gunde kanda 1.20 cıkmıstı 13 gunluk gecıkmede cok sukur 58 ile pozitif olduk 🙏 cumrtesı 45 saat sonra falan tekrarladım 103 pldu cok sukur 🙏 gec dollenme falan sanırım kac haftalıgım bılmıyorum ☺️ doktor onumuzdekı pazar nöbetcıyım gelebılırsın dedi ama ben ya bır sonrakı hafta ıcı ya sonrakı haftasonu gıdeyım dıyorum. Bir kızım var 2016 ekim dogumlu zaten ekım kasım öyle karıstı 😁🙏 Rabbime şükürler olsun burada olmak nasıp oldu. İnşallah keseyı goruruz ve yavrumun kalp atısınıda duyarız 🙏
Tekrardan hepınıze merhaba 💐
Hoş geldin aramizaaaa🤗❤️ hayirlisi olsun insallahhhh😍 demek ki regline cok yakin yumurtlama olmuş 🥰🥰🥰

Selam kizlar ben hala doktora gitmedim 6.haftanin icine girdik 27sinde gidicem insallah erken gidip kese yok gibi muhabbetlerle uzulmek istemedim ki bu hafta sonuda kocam yok mecbur gidemiyoruz. Cok sukur lekelenmemde kalmadi 1 gun pembe 1gun kahverengi oldu bitti dun ovulasyon testi efsanesini deniyim dedim dogruymus hamileyken pozitif cikiyor hemde kop koyu. Ben bir seyi merak ediyorum her zaman 14. Gun olan yumurtlamam 10.gun oldu ve sukur hamilelikte erken yumurtlamada oldu yani adetimin bittigi 4.gun simdi benimki erken dollenme oluyor sanirim. Peki bu bebisin haftasini etkiliyormu mesela ben adetin 1. Gununden itibaren kendimi 5+1 haftalik sanirken 6 falan cikabilir mi haftamiz?

X