- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.381
Evet ya cok zorlamamak lazım. Cidden sınırı zorladim çünkü.. zamanli ve yetistirmem gereken bir ekip isiydi..Canım ben de bugün biraz evde çamaşırlar vs onları astım topladım, benim de direkt kasığıma vurdu ağrı. Sonra uzandım. Oluyor sanırım böyle şeyler
31 ocak canım benim ama 15 şubatta aşılama oldum çatladığı gün belliFolik asit al canim mutlaka, folbiol, folidoce, folattro, diofol, solgar vs birini eczaneden alabilirsin. Devlet karşılamadgi icin zaten ucretli aliyorsun. Ben şuan diofol kullanıyorum, içeriği de iyi görünüyor istersen arastir. Ama doktora gitmeyi bekleme.
Son adet tarihin neydi canim?
Hoş geldinhayırlısı olsun, sağlıkla kavusalim bebeklerimize inşallah ben de okul önceciyim
Anladım kuzum o zaman benide eklermisinOluyor canım iki farklı doktor biri usg de 4+1 gördü biri 5+1
Doktorunuzla bir görüşseniz mi acaba? Benim doktorum ağrın olabilir normal ama kanama olduğu zaman görüşelim demişti. İlk gebeliğimde kendimi zorlamıştım kanamam olmuştu, doktor ilaç vermişti,(progestan olabilir emin değilim) çok şükür birşey olmadı. Sizinki belli belirsizmiş korkmayın ama yine de doktor bir görsün bence.Kızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..
Doktorunuz yürüyüşüdemi önermediPlatesi soran bir arkadaş vardı bulamadım mesajını tekrar. Plates için doktorum 13. Haftaya kadar bekle dedi. Sonra yavaş yavaş plates yürüyüş yapabilirsin dedi bir problem olmamasına rağmen. Bence ilk üç ay beklemek lazım spor için. Sizi bilmem ama biraz iş bile yapsam belim kasigim ağrıyor benim
Evet sanki darbe yemiş gibi çok acıyor çok hassasKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu hala
Gözünüz aydın hayırlı sağlıkla gelsinKızlar şimdi pazartesi ile 4+1 olacağız.cuma günü sağlık ocağında tahlil verdiğimde öğrendim hamileliği.ilk çocuktan deneyimli olduğum için triode falanda baktırdım gebelikle birlikte.tahlillerimde sıkıntı yok çok şükür.kadin dogumada bu hafta giderim diye düşündüm ama yengemde bı hafta daha bekle dedi.gitsende bı iki hafta sonra yine çağıracak dedi.özele gitcem bide çalışıyorum ve üst üste izin almak istemiyorum çünkü işyerindekilerin hemen haberleri olsun istemiyorum.sizce bı hafta daha beklemeli miyim.gerçi şu anda elle tutulur bı doktorda bulamadım
Bende eşimle yürüyüşe gittim fazla yürüyünce kasıklarım ağrıdı akıntım oldu ama beyazdı akıntı yürürken çok korktum kanamamı geldi acaba diye. Az ayakta kalınca ve yürüyünce benim de oluyor batma şeklindeKızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..
Bende aynen 1 nisan da gitmeyi düşünüyorum kalp atışı kese hepsini göreyim kafamda soru işareti kalmasın diye düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider de dr a gitmek için acele etmeyizGözünüz aydın hayırlı sağlıkla gelsinbende öyle düşünerek 7.haftama denk getirip kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum problem yaşamayız inşallah
Aminnn inşallah canımBeklenen doğum tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucaklariz. Bu sefer rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Dinlen canım çok yorma kendiniKızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..
O zaman iyi bence kese boyutu31 ocak canım benim ama 15 şubatta aşılama oldum çatladığı gün belli
Ya kanama yok cok şükür, boyle sanki hafiften ic camasirim islanmis gibiydi. Devam etmedi, etseydi gorusurdum mutlaka. Agri var tabii hafif de olsa. Dinlendikce iyi geldi. Bir daha o kdar yogun bsyler yapmam valla..Doktorunuzla bir görüşseniz mi acaba? Benim doktorum ağrın olabilir normal ama kanama olduğu zaman görüşelim demişti. İlk gebeliğimde kendimi zorlamıştım kanamam olmuştu, doktor ilaç vermişti,(progestan olabilir emin değilim) çok şükür birşey olmadı. Sizinki belli belirsizmiş korkmayın ama yine de doktor bir görsün bence.
Aynen oyle oldu benim de, zorlamamak lazim demek ki bir sure. Insan bi tedirgin oluyor. Şimdi daha iyiyim tabii, muhtemelen uyku iyi gelecekBende eşimle yürüyüşe gittim fazla yürüyünce kasıklarım ağrıdı akıntım oldu ama beyazdı akıntı yürürken çok korktum kanamamı geldi acaba diye. Az ayakta kalınca ve yürüyünce benim de oluyor batma şeklinde
kızlarrr benide ekleyin 19.11.2021Beni de ekler misiniz :) yaş 25 beklenen doğum 09.11.2021 İlk çocuk Kese görme 5+4
Kasık ağrısı şiddetli olmadığı sürece normal de lekelenmen hangi renkti. Dikkat et kendine canım ayaklarınin altına yastık koyup uzan. Kahverengi leke ise korkulacak bişey değil ama için rahat etmez ise bir doktoruna sor yine deKızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..
Folik asit al canim mutlaka, folbiol, folidoce, folattro, diofol, solgar vs birini eczaneden alabilirsin. Devlet karşılamadgi icin zaten ucretli aliyorsun. Ben şuan diofol kullanıyorum, içeriği de iyi görünüyor istersen arastir. Ama doktora gitmeyi bekleme
Teşekkür ederim cnmbir arastiriyim ya aile hekimi sinir ediyor bazen beni tahlil isterim yapmaz ilac isterim yazmaz bir tuhaf kadin ya Cnm dikkat et kendine kendini yorma ilk aylar önemli vaktin olduğun da dinlen bol bolKızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..
Benimde iki gündür sol kasikta yanma tarzi birsey var insllah onemli bir sey degildir
Hayırlı olsun gebeliğinizMerhaba kızlar beni de ekler misiniz?yaş:34 beklenen doğum:17.11.2021 ilk çocuk henüz doktora gitmedim. Sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı regl günümde. Yarın kan testi yaptırıp doktora göndericem. Değere göre çağıracakmış. Belki tekrarlatır testi. Hafif hafif sancım oluyor. Kanamam yok. Lekelenmem yok. Göğüsler fena durumda. Allahım belirti yazdığım günleri de gördüm ya çok mutluyum çok
Hayırlı olsun sizin bebişte. Evet genelde keseyi görmek için beklenen adetten yaklaşık 10 gün geçmiş olması gerekiyor.Merhaba kızlar beni de ekler misiniz?yaş:34 beklenen doğum:17.11.2021 ilk çocuk henüz doktora gitmedim. Sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı regl günümde. Yarın kan testi yaptırıp doktora göndericem. Değere göre çağıracakmış. Belki tekrarlatır testi. Hafif hafif sancım oluyor. Kanamam yok. Lekelenmem yok. Göğüsler fena durumda. Allahım belirti yazdığım günleri de gördüm ya çok mutluyum çok