2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İlk haftalar biraz hassas oluyor ama doktora danışmadan yapmamakta fayda var bence

Kizlar folik asit iciyormusunuz?Ben temmizda hamile kaldigimda dr folica yazmıştı sonra bos gebelik oldu normal zamanda icitim ve bitti aile hekimine yazmasini soyledim yazmadi doktra gidene kadar gec kalmış olmam mı kendim.alip icsem bir zarari olmaz heralde sizler hangi markayi kullanuyorsunuz?

Canım ben daha yeni başladım, folidoce kullanıyorum

Henüz bir doktorum yok
yarın kan testi yaptırınca birilerine sorarım belki, kadın doğumcumu seçmemiştim biraz araştırmam lazım
Canım bende ilk gebelikte çok kilo alınca 2. De reformer pilates yapmak çok istemiştim yapılıyor eğer riskin yoksa.. bu sefer pandemi korkutuyor beni ondan gidemiyorum ama biraz daha bekle tutunsun iyice

Hiç zararı olmaz devlet karşılamıyor ondan yazmamıştır.. folicode alabilirsin

Bu arada sanırım yukarıya ekledim 34 ve 1.

Ben gebelik öncesinde Folactive içiyordum. Doktorum da aynı markayı önerince kullanmaya devam ettim

Geçmiş olsun, dualarımda olacaksınız. Rabbim'in vardır bir bildiği, bir hale yola koymuştur elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…