- 10 Ocak 2021
- 161
- 135
- 32
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.361
Olmaz sen al hemen baKizlar folik asit iciyormusunuz?Ben temmizda hamile kaldigimda dr folica yazmıştı sonra bos gebelik oldu normal zamanda icitim ve bitti aile hekimine yazmasini soyledim yazmadi doktra gidene kadar gec kalmış olmam mı kendim.alip icsem bir zarari olmaz heralde sizler hangi markayi kullanuyorsunuz?
Karından ve vajinal farkediyormuş sanırım..İkisi de karından mı bakıldı niye öyle çıktı acabaÖylemi aslında şöyle oldu tüp bebek merkezinde aşılama oldum.
İlk önce perşemde günü özelde kendi doktorum 9.5 mm kese dedi cuma günüde tüp bebek merkezinde doktor 7.5 dedi ikiside hafta demedi kuzum ölçümleri yanlış olabiliyor mu acaba
Eksik yazdım yanlışlıkla canım ben vinelac kullanıyorumYa kızlar bir de ne soracağım sizlere. Ben kaç aydır pilatese başlayacaktım, geçen seneden ücretini ödeyp kalan seanslarım vardı. Zorlukla bu salı güne randevu oluşturmuştum ilk ders için. Ama şimdi ne yapsam bilemedim. Reformer pilateste sizce bir şey olur mu çok ağır yapmasam
Evet canım ikiside karından bende öyle düşündüm pazartesi belli olur artıkKarından ve vajinal farkediyormuş sanırım..İkisi de karından mı bakıldı niye öyle çıktı acababirinin cihazı daha iyidir belki
Tesekkurle cvb içinOlmaz sen al hemen ba
Öğrenir öğrenmez eczaneden kendim aldim kullaniyorum folbiol kadin dogumcum da cok iyi yapmissin dediKizlar folik asit iciyormusunuz?Ben temmizda hamile kaldigimda dr folica yazmıştı sonra bos gebelik oldu normal zamanda icitim ve bitti aile hekimine yazmasini soyledim yazmadi doktra gidene kadar gec kalmış olmam mı kendim.alip icsem bir zarari olmaz heralde sizler hangi markayi kullanuyorsunuz?
Bazen düşmüyor sanırım haber vermek gerekiyor hem kaydımiz yapılıyor hem asimiz var hem de vitamin veriliyordu ileriki aylardaBiz mi haber veriyoz, ben onların sistemine düşüyordur diye düşünmüştüme nabiz da tüm tahliller filan var ya
Benim aksam vaktı oluyor oda hafif şekilde amaKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu hala
Bende solgarin folik asitini aldim canim ,sende eczaneden folik asit alip basla benceKizlar folik asit iciyormusunuz?Ben temmizda hamile kaldigimda dr folica yazmıştı sonra bos gebelik oldu normal zamanda icitim ve bitti aile hekimine yazmasini soyledim yazmadi doktra gidene kadar gec kalmış olmam mı kendim.alip icsem bir zarari olmaz heralde sizler hangi markayi kullanuyorsunuz?
Benim ediyor ağrı da varKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu hala
Tamam cnm cok teskkur ederim cvb icinÖğrenir öğrenmez eczaneden kendim aldim kullaniyorum folbiol kadin dogumcum da cok iyi yapmissin dedi
Coook ;,(Kızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu hala
Hiç yokKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu hala
EvetKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu hala
Folik asit al canim mutlaka, folbiol, folidoce, folattro, diofol, solgar vs birini eczaneden alabilirsin. Devlet karşılamadgi icin zaten ucretli aliyorsun. Ben şuan diofol kullanıyorum, içeriği de iyi görünüyor istersen arastir. Ama doktora gitmeyi bekleme.Kizlar folik asit iciyormusunuz?Ben temmizda hamile kaldigimda dr folica yazmıştı sonra bos gebelik oldu normal zamanda icitim ve bitti aile hekimine yazmasini soyledim yazmadi doktra gidene kadar gec kalmış olmam mı kendim.alip icsem bir zarari olmaz heralde sizler hangi markayi kullanuyorsunuz?
Son adet tarihin neydi canim?Canım nasıl hesaplanıyor ben mi bilemedimbenimde 9.5 mm dedi kese boyutuna kaç hafta oluyor yani
Hoş geldinBen de Biyoloji Öğretmeniyim2. çocuğum için gün saymaya bugün başladım
Bende prolaktinoma oldugu icin 12 yildir göğüs acısı varKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu hala
Oluyor canım iki farklı doktor biri usg de 4+1 gördü biri 5+1Öylemi aslında şöyle oldu tüp bebek merkezinde aşılama oldum.
İlk önce perşemde günü özelde kendi doktorum 9.5 mm kese dedi cuma günüde tüp bebek merkezinde doktor 7.5 dedi ikiside hafta demedi kuzum ölçümleri yanlış olabiliyor mu acaba
Canım ben de bugün biraz evde çamaşırlar vs onları astım topladım, benim de direkt kasığıma vurdu ağrı. Sonra uzandım. Oluyor sanırım böyle şeylerKızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..