2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hoşgeldin hayirli olsun gebeliğin ultrason adet gecikmesinin kaçıncı günü gittiniz?

Hoşbulduk teşekkür ederim son bir kaç aydır reglim düzensiz olduğundan ne zaman olucağımı bilmiyordum 3-8 arası bir gün olmam lazımdı olmadım.dün gittim.kaç gün geciktim bilmiyorum
Ya ne güzel insallah bizde keseyi ve kalp atsiini duyarizSağlıkla ilerlesin gebeliğin insallah kalp atisinida duyarsın minigin

Merhaba hayırlı olsun öncelikle ,neden kaybettiniz bebeklerinizi sebep olarak ne söylüyorlar anamoli mi vardı

Bu sabah ikinci testimi yaptım. Erken gebelik testi daha net sonuç verir demişti eczacı Çizgim daha net gerçekten de. Doğum tarihi 18kasım gözüküyor. Kızlar siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz telefonda?
Ben philipsin hamilelik uygulamasını ve gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum. Sağlıkla gelsin bebişiniz

Amin Canım Branş ne
Ben Sınıf öğretmeniyim

Merhaba arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci dilerim. Ben doğum yapalı 8 ay oldu ve elimde kullanılmamış vitamin ve progesteron vajinal jel var. Çevrenizde özellikle ihtiyaç sahibi olan anne adayları varsa ulaştırmak isterim.

Biz mi haber veriyoz, ben onların sistemine düşüyordur diye düşünmüştüm e nabiz da tüm tahliller filan var ya
Sağlık ocağı beni arayıp kalp atışlarını duyun şu şu numaraya haber verin dedi ama öncesinde kan testi yapmıştım oradan biliyorlar hamile olduğumu fakat kalp atışından sonra dönüt bekliyorlar

Yaş 38 , Allah nasip ederse 2.bebek olucak
Kese 5+2 de görüldü , beklenen dogum tarihi 11.11.2021 ❤❤ ,İstanbul ygmygm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…