2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
merhaba duygu.ben de ıkı bebegımı kaybettım.4 aylıktılar.ayrı ayrı gebelıklerde.sımdı suprız oldu yeni bebiş.korku telaş cok garıp duygular yasıyorum.

merhaba duygu.ben de ıkı bebegımı kaybettım.4 aylıktılar.ayrı ayrı gebelıklerde.sımdı suprız oldu yeni bebiş.korku telaş cok garıp duygular yasıyorum.
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucaklariz. Bu sefer rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsin
merhaba ben de bugun ögrendim bebişimi.hayırkı olsun hepimize.cok şükür
Hayırlı olsun inşallah hepimiz için

Bu sefer sağlıkla gelsin, güzel enerjiler gönderiyorum sana Kalbini ferah tut, stresin etkilemesin

O doktordan bende istiyorum:)

İnsallah hiçbir sey olmadan kavuşacaksınız bebeğinize güzel güzel geçireceğiz o evreleri hep birlikte, sağlıkla gelecek kuzucuklarimiz
merhaba ben de bugun ögrendim bebişimi.hayırkı olsun hepimize.cok şükür
Hayırlı olsun, hoş geldin
Kizlar günaydın ben kani ASM de vericem kadın doğum için randevu oluşturdum tahmini 8.haftamiza den gelicem gecikmiş olmam dimi
Folik asit kullanıyorsan sorun olmaz bana kalırsa, hem kalp atisini da duyarsın ayni anda
Bu sabah ikinci testimi yaptım. Erken gebelik testi daha net sonuç verir demişti eczacı Çizgim daha net gerçekten de. Doğum tarihi 18kasım gözüküyor. Kızlar siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz telefonda?
Hayırlısı olsun, hoş geldin aramıza
Burda önerilmişti hamilelik+ diye bir uygulama var şuan onu kullanıyorum. Daha önce boş gebeliğim olmuştu, gün gün gebelik, elika ve Banu ciftciyi indirmiştim. Onlar da cok guzeldi ama suan indiresim yok kotu tecrübe atlatinca icimden gelmedi onlari kullanmak. Happy mom da kullaniyorlarmis ama ben indirdim pek guzel gelmedi. Deneme yanilma yapabilirsin bunlarla

Okuyunca düşük yapan biri olarak çok üzüldüm. Son durumunuz nedir. Düşük de olsa dis gebelik de olsa vardır bir hayır. Sağlıksız olanlar düşüyor biliyorsunuz. Üzülmemek elde değil ama ALLAH hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah
Bana da progesterona başlamalısıniz gibi geldi. Benim değerlerim güzel yolunda olmasına rağmen progesterona başlattı bir düşuğüm var diye sanirim
Bu arada bende kızıma düşük yaptığım gebeliğimde hemen söylemiştim ama çok pişman oldum. Neyse ki yasi küçüktü doktorun sivilceyi bebek sandığını aslında bebek olmadığını söylemiştik. Ona rağmen uzulmustu. Simdi 7.5 yaşında. 12 haftaya kadar söylemeyi düşünmüyordum ama çok zor beklemesi Rabbım nasip ederde kalp atışını duyarsak söyleriz gibime geliyor. Çünkü çok istiyor kardes

İnsallah çok güzel atlatacaksin bu dönemi, sanıyorum artık her kadın boyle bir süreç yaşıyor. Çok zor elbette ama hayırlısı böyleymiş, yalniz degilim gibi dusunursen cok daha çabuk atlatırsın. İnşallah her şey cok guzel olacak sonrasinda

Beni de ekler misiniz :) yaş 25 beklenen doğum 09.11.2021 İlk çocuk Kese görme 5+4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…