- 13 Mart 2021
- 41
- 95
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.281
merhaba ben de bugun ögrendim bebişimi.hayırkı olsun hepimize.cok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba duygu.ben de ıkı bebegımı kaybettım.4 aylıktılar.ayrı ayrı gebelıklerde.sımdı suprız oldu yeni bebiş.korku telaş cok garıp duygular yasıyorum.Selam Kızlar. Bende dün test yaptım. Ve testim pozitif çıktı. Fakat tereddütlerim ve korkularım var. Bebeği isteyerek yaptık fakat son 2 hamileliğimdede iki sene üst üste 5 aylık bebeğimi kaybettim ve doktorlar ikisinide normal doğum şeklinde yaptırdılar.normalde 3 ay öncesinden bebeğimi kollarıma alacaktım. Genetik testine kadar yaptılar ama hiçbirşey çıkmadı. Neyse vardır Rabbimin bi bildiği. Ve inşallah Bu sefer alırım kucağıma yavrumu
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalımmerhaba duygu.ben de ıkı bebegımı kaybettım.4 aylıktılar.ayrı ayrı gebelıklerde.sımdı suprız oldu yeni bebiş.korku telaş cok garıp duygular yasıyorum.
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucaklariz. Bu sefer rabbim yüzünü güldürsün inşallahmerhaba duygu.ben de ıkı bebegımı kaybettım.4 aylıktılar.ayrı ayrı gebelıklerde.sımdı suprız oldu yeni bebiş.korku telaş cok garıp duygular yasıyorum.
inşallahBeklenen doğum tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucaklariz. Bu sefer rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Herkes çok farklı şeyler yazdı zaten buraya, benim de kafam allak bullak ama hesaplama böyleymişBuna göre benim 5 buçuk hafta çıkıyor ama salı günü gittiğimde doktor 9mm olan kese boyutu için 4 haftalık dedi
Hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsinSelam Kızlar. Bende dün test yaptım. Ve testim pozitif çıktı. Fakat tereddütlerim ve korkularım var. Bebeği isteyerek yaptık fakat son 2 hamileliğimdede iki sene üst üste 5 aylık bebeğimi kaybettim ve doktorlar ikisinide normal doğum şeklinde yaptırdılar.normalde 3 ay öncesinden bebeğimi kollarıma alacaktım. Genetik testine kadar yaptılar ama hiçbirşey çıkmadı. Neyse vardır Rabbimin bi bildiği. Ve inşallah Bu sefer alırım kucağıma yavrumu
Hayırlı olsun inşallah hepimiz içinmerhaba ben de bugun ögrendim bebişimi.hayırkı olsun hepimize.cok şükür
Bu sefer sağlıkla gelsin, güzel enerjiler gönderiyorum sana Kalbini ferah tut, stresin etkilemesinSelam Kızlar. Bende dün test yaptım. Ve testim pozitif çıktı. Fakat tereddütlerim ve korkularım var. Bebeği isteyerek yaptık fakat son 2 hamileliğimdede iki sene üst üste 5 aylık bebeğimi kaybettim ve doktorlar ikisinide normal doğum şeklinde yaptırdılar.normalde 3 ay öncesinden bebeğimi kollarıma alacaktım. Genetik testine kadar yaptılar ama hiçbirşey çıkmadı. Neyse vardır Rabbimin bi bildiği. Ve inşallah Bu sefer alırım kucağıma yavrumu
O doktordan bende istiyorum:)Doktorum günde iki fincan kahve içebilirsin dedi. Ama kahveden midem bulanıyor canım hiç istemiyor. İkinci hamilelikte günde 4 fincan falan içiyordum canım sürekli kahve istiyordu bir sıkıntı olmadı çok şükür.. ama yine de siz doktorunuzu dinleyin çok zorlanırsaniz kahvesiz doktorunuza söylersiniz
Günaydın güzel anne .. güzel haberlerle gel
İnsallah hiçbir sey olmadan kavuşacaksınız bebeğinize güzel güzel geçireceğiz o evreleri hep birlikte, sağlıkla gelecek kuzucuklarimizSelam Kızlar. Bende dün test yaptım. Ve testim pozitif çıktı. Fakat tereddütlerim ve korkularım var. Bebeği isteyerek yaptık fakat son 2 hamileliğimdede iki sene üst üste 5 aylık bebeğimi kaybettim ve doktorlar ikisinide normal doğum şeklinde yaptırdılar.normalde 3 ay öncesinden bebeğimi kollarıma alacaktım. Genetik testine kadar yaptılar ama hiçbirşey çıkmadı. Neyse vardır Rabbimin bi bildiği. Ve inşallah Bu sefer alırım kucağıma yavrumu
Hayırlı olsun, hoş geldinmerhaba ben de bugun ögrendim bebişimi.hayırkı olsun hepimize.cok şükür
Folik asit kullanıyorsan sorun olmaz bana kalırsa, hem kalp atisini da duyarsın ayni andaKizlar günaydın ben kani ASM de vericem kadın doğum için randevu oluşturdum tahmini 8.haftamiza den gelicem gecikmiş olmam dimi
Hayırlısı olsun, hoş geldin aramızaBu sabah ikinci testimi yaptım. Erken gebelik testi daha net sonuç verir demişti eczacı Çizgim daha net gerçekten de. Doğum tarihi 18kasım gözüküyor. Kızlar siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz telefonda?
Okuyunca düşük yapan biri olarak çok üzüldüm. Son durumunuz nedir. Düşük de olsa dis gebelik de olsa vardır bir hayır. Sağlıksız olanlar düşüyor biliyorsunuz. Üzülmemek elde değil ama ALLAH hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallahKızlar az önce doktoruma gittim değerlerine baktı ve ya düşük yapacaksın ya da dış gebelik dedi.ama rahim duvarında kalınlaşma varmış dış gebelikte olmaması lazımdı dedi.yarin yine kan vericem değerin artık düşmeye başlaması gerekiyomus.sonuca göre iğne ve antibiyotik tedavisine baslicam.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.bana da dua etmeyi unutmayın bu süreci kolaylıkla atlatabilmem için..
Bana da progesterona başlamalısıniz gibi geldi. Benim değerlerim güzel yolunda olmasına rağmen progesterona başlattı bir düşuğüm var diye sanirimÇok saolun ,amin inşallah evden çalışıyorum ,birde 7,5 yaşında kızım var evde onada bisey belli etmemeye çalışıyorum, inşallah herşey iyi olur hepimiz için ,sağlıcakla gelir bebeler
Henüz bugün kese gözüktü ,kalp atışını duyarsak o zaman başlarız dedi bilmiyorum bir yerden bakınca mantıklı tabi ama elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor şuan
Uzun yıllardır doktorum artık aile gibi olduk Geçecek bu günler inşallahO doktordan bende istiyorum:)
İnsallah çok güzel atlatacaksin bu dönemi, sanıyorum artık her kadın boyle bir süreç yaşıyor. Çok zor elbette ama hayırlısı böyleymiş, yalniz degilim gibi dusunursen cok daha çabuk atlatırsın. İnşallah her şey cok guzel olacak sonrasindaKızlar az önce doktoruma gittim değerlerine baktı ve ya düşük yapacaksın ya da dış gebelik dedi.ama rahim duvarında kalınlaşma varmış dış gebelikte olmaması lazımdı dedi.yarin yine kan vericem değerin artık düşmeye başlaması gerekiyomus.sonuca göre iğne ve antibiyotik tedavisine baslicam.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.bana da dua etmeyi unutmayın bu süreci kolaylıkla atlatabilmem için..
Bende kızımda öyle kullanıyordum bunda çok düşük çıktı demekki 20 damla baya fazlaBenimde sınırın brz altında çıkmıştı günde 4damla kullanıyorum bende
Acımaya başladı biraz zatenYok göğüs ucu yarası değil. Hamilelikte hassasiyet olusuyor ya o çok acıtıyordu
Beni de ekler misiniz :) yaş 25 beklenen doğum 09.11.2021 İlk çocuk Kese görme 5+4
Hamiş Yaş Beklenen
DoğumKaçıncı
ÇocukKese
GörmeKalp
AtışıCinsiyet @ygmygm 30 04.11.2021 2. 5+1 @certur 36 05.11.2021 2. 5+0 6+0 Asiltutku 28 02.11.2021 2. 5+6 Sibelim84 36 08.11.2021 2. 5+1 dayler dayler 33 15.11.2021 1. AdaisyLove 28 07.11.2021 3. 4+6 @Duruuu 34 05.11.2021 1. @ayparcam14 31 01.11.2021 2. patisserieyumyum 31 03.11.2021 2. 6+3
@Maviayyy 31 14.11.2021 3. @astar 38 20.11.2021 3. @Mygoz 29 06.11.2021 1. 5+2 @myjourney 35 04.11.2021 1. 4+5 6+1 @cihilek 37 04.11.2021 2. 5+6 @Adalina15 34 09.11.2021 2. 5+1 @yamanela 29 08.11.2021 1. 5+0 @ceyloh 34 04.11.2021 1. 4+1 @Rainbow3 31 04.11.2021 1. 4+5 @UcurtmaAvcisii 30 02.11.2022 1. 5+3
@SmhaY 26 11.11.2021 1. 5+3 @portikk 30 02.11.2021 1. 5+0 @Serra_Nil 34 09.11.2021 2. @BadGuy 30 12.11.2021 1. @Fatos3458 37 11.11.2021 3. @White070 33 08.11.2021 1. 5+0 @Hayallerimmm3 29 18.11.2021 3.