2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selam Kızlar. Bende dün test yaptım. Ve testim pozitif çıktı. Fakat tereddütlerim ve korkularım var. Bebeği isteyerek yaptık fakat son 2 hamileliğimdede iki sene üst üste 5 aylık bebeğimi kaybettim ve doktorlar ikisinide normal doğum şeklinde yaptırdılar.normalde 3 ay öncesinden bebeğimi kollarıma alacaktım. Genetik testine kadar yaptılar ama hiçbirşey çıkmadı. Neyse vardır Rabbimin bi bildiği. Ve inşallah Bu sefer alırım kucağıma yavrumu🤲🏻
merhaba duygu.ben de ıkı bebegımı kaybettım.4 aylıktılar.ayrı ayrı gebelıklerde.sımdı suprız oldu yeni bebiş.korku telaş cok garıp duygular yasıyorum.

merhaba duygu.ben de ıkı bebegımı kaybettım.4 aylıktılar.ayrı ayrı gebelıklerde.sımdı suprız oldu yeni bebiş.korku telaş cok garıp duygular yasıyorum.
Beklenen doğum tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucaklariz. Bu sefer rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🙏

Selam Kızlar. Bende dün test yaptım. Ve testim pozitif çıktı. Fakat tereddütlerim ve korkularım var. Bebeği isteyerek yaptık fakat son 2 hamileliğimdede iki sene üst üste 5 aylık bebeğimi kaybettim ve doktorlar ikisinide normal doğum şeklinde yaptırdılar.normalde 3 ay öncesinden bebeğimi kollarıma alacaktım. Genetik testine kadar yaptılar ama hiçbirşey çıkmadı. Neyse vardır Rabbimin bi bildiği. Ve inşallah Bu sefer alırım kucağıma yavrumu🤲🏻
Hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsin 🤲🤲
merhaba ben de bugun ögrendim bebişimi.hayırkı olsun hepimize.cok şükür
Hayırlı olsun inşallah hepimiz için 🤲

Bu sefer sağlıkla gelsin, güzel enerjiler gönderiyorum sana 😇 Kalbini ferah tut, stresin etkilemesin 🌸

Doktorum günde iki fincan kahve içebilirsin dedi. Ama kahveden midem bulanıyor canım hiç istemiyor. İkinci hamilelikte günde 4 fincan falan içiyordum 🙈canım sürekli kahve istiyordu bir sıkıntı olmadı çok şükür.. ama yine de siz doktorunuzu dinleyin çok zorlanırsaniz kahvesiz doktorunuza söylersiniz

Günaydın güzel anne .. güzel haberlerle gel 😍
O doktordan bende istiyorum:)

İnsallah hiçbir sey olmadan kavuşacaksınız bebeğinize 🥰🙏 güzel güzel geçireceğiz o evreleri hep birlikte, sağlıkla gelecek kuzucuklarimiz 🤗❤️
merhaba ben de bugun ögrendim bebişimi.hayırkı olsun hepimize.cok şükür
Hayırlı olsun, hoş geldin🥰🙏
Kizlar günaydın ben kani ASM de vericem kadın doğum için randevu oluşturdum tahmini 8.haftamiza den gelicem gecikmiş olmam dimi
Folik asit kullanıyorsan sorun olmaz bana kalırsa, hem kalp atisini da duyarsın ayni anda😍❤️
Bu sabah ikinci testimi yaptım. Erken gebelik testi daha net sonuç verir demişti eczacı😊 Çizgim daha net gerçekten de. Doğum tarihi 18kasım gözüküyor. Kızlar siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz telefonda?
Hayırlısı olsun, hoş geldin aramıza 🥰🤗
Burda önerilmişti hamilelik+ diye bir uygulama var şuan onu kullanıyorum. Daha önce boş gebeliğim olmuştu, gün gün gebelik, elika ve Banu ciftciyi indirmiştim. Onlar da cok guzeldi ama suan indiresim yok kotu tecrübe atlatinca icimden gelmedi onlari kullanmak. Happy mom da kullaniyorlarmis ama ben indirdim pek guzel gelmedi. Deneme yanilma yapabilirsin bunlarla🥰🥰

Kızlar az önce doktoruma gittim değerlerine baktı ve ya düşük yapacaksın ya da dış gebelik dedi.ama rahim duvarında kalınlaşma varmış dış gebelikte olmaması lazımdı dedi.yarin yine kan vericem değerin artık düşmeye başlaması gerekiyomus.sonuca göre iğne ve antibiyotik tedavisine baslicam.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.bana da dua etmeyi unutmayın bu süreci kolaylıkla atlatabilmem için..
Okuyunca düşük yapan biri olarak çok üzüldüm. Son durumunuz nedir. Düşük de olsa dis gebelik de olsa vardır bir hayır. Sağlıksız olanlar düşüyor biliyorsunuz. Üzülmemek elde değil ama ALLAH hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah
Çok saolun ,amin inşallah 🤲 evden çalışıyorum ,birde 7,5 yaşında kızım var evde onada bisey belli etmemeye çalışıyorum, inşallah herşey iyi olur hepimiz için ,sağlıcakla gelir bebeler 🙏

Henüz bugün kese gözüktü ,kalp atışını duyarsak o zaman başlarız dedi 🙄 bilmiyorum bir yerden bakınca mantıklı tabi ama elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor şuan 😔
Bana da progesterona başlamalısıniz gibi geldi. Benim değerlerim güzel yolunda olmasına rağmen progesterona başlattı bir düşuğüm var diye sanirim
Bu arada bende kızıma düşük yaptığım gebeliğimde hemen söylemiştim ama çok pişman oldum. Neyse ki yasi küçüktü doktorun sivilceyi bebek sandığını aslında bebek olmadığını söylemiştik. Ona rağmen uzulmustu. Simdi 7.5 yaşında. 12 haftaya kadar söylemeyi düşünmüyordum ama çok zor beklemesi Rabbım nasip ederde kalp atışını duyarsak söyleriz gibime geliyor. Çünkü çok istiyor kardes

Kızlar az önce doktoruma gittim değerlerine baktı ve ya düşük yapacaksın ya da dış gebelik dedi.ama rahim duvarında kalınlaşma varmış dış gebelikte olmaması lazımdı dedi.yarin yine kan vericem değerin artık düşmeye başlaması gerekiyomus.sonuca göre iğne ve antibiyotik tedavisine baslicam.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.bana da dua etmeyi unutmayın bu süreci kolaylıkla atlatabilmem için..
İnsallah çok güzel atlatacaksin bu dönemi, sanıyorum artık her kadın boyle bir süreç yaşıyor. Çok zor elbette ama hayırlısı böyleymiş, yalniz degilim gibi dusunursen cok daha çabuk atlatırsın. İnşallah her şey cok guzel olacak sonrasinda🙏🙏

HamişYaşBeklenen
Doğum
Kaçıncı
Çocuk
Kese
Görme
Kalp
Atışı
@certur3605.11.20212.5+06+0💓
Asiltutku Asiltutku 2802.11.20212.5+6
Sibelim84 Sibelim84 3608.11.20212.5+1
dayler dayler dayler dayler 3315.11.20211.
AdaisyLove AdaisyLove 2807.11.20213.4+6
@Duruuu3405.11.20211.
@ayparcam143101.11.20212.
patisserieyumyum patisserieyumyum 3103.11.20212.6+3💓
@Maviayyy3114.11.20213.
@astar3820.11.20213.
@Mygoz2906.11.20211.5+2
@myjourney3504.11.20211.4+56+1💓
@cihilek3704.11.20212.5+6
@Adalina153409.11.20212.5+1
@yamanela2908.11.20211.5+0
@ceyloh3404.11.20211.4+1
@Rainbow33104.11.20211.4+5
@UcurtmaAvcisii3002.11.20221.5+3
@SmhaY2611.11.20211.5+3
@portikk3002.11.20211.5+0
@Serra_Nil3409.11.20212.
@BadGuy3012.11.20211.
@Fatos34583711.11.20213.
@White0703308.11.20211.5+0
@Hayallerimmm32918.11.20213.
Beni de ekler misiniz :) yaş 25 beklenen doğum 09.11.2021 İlk çocuk Kese görme 5+4

X