2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Gecmis olsun canim, inşallah bu sureci saglicakla atlatacaksin. Calismiyorsan dinlen bolca. Umarim en hayirlisi olur hakkınizda 10gun sonrayi unut simdi, sadece sakin işler yapmaya odaklan
Çok saolun ,amin inşallah evden çalışıyorum ,birde 7,5 yaşında kızım var evde onada bisey belli etmemeye çalışıyorum, inşallah herşey iyi olur hepimiz için ,sağlıcakla gelir bebeler
Moralini bozma.benim ilk oğlumda lekelenmelerim ( hatta başta kanama bile denilebilir) bir ay kadar sürdü.sanirim 2,5-3 ayliktik.banada aynısını söylemişti.gerçi progesteron başlayabilirdi.
Henüz bugün kese gözüktü ,kalp atışını duyarsak o zaman başlarız dedi bilmiyorum bir yerden bakınca mantıklı tabi ama elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor şuan

Haklisin cocuk varsa zor bir surec tabii. Umarim her sey yoluna girer

İnşallahla sağlıklı bir şekilde devam eder kalp atışını duyup rahatlarsın

Ne ilacı verdi bulanttı için ? Benimm de bulanıyor, hiç bişey canum istemıyor. Açlıktan ölücem yakında
Hamileler için yapılmış bir hap gece yatarken 2 adet içiyorum. Bugun ilk içtiğim gündü şükürler olsun kusmadjm yemek yedim az da olsa nasil seviniyorum anlatamam çünkü 1 haftadır bitmiştim iyi ki gitmişim yani dr. Ise yaradı inşallah hep yarar 3 Ay boyunca bana .serum da aldim dun hastanede onunda etkisi vardır bugun zaten .dr danışarak sizde alabilirsiniz. Adi prilam dr diye bir hap

ygmygm bi önerim olacaktı .. tabloya kilo takibi de eklesek haftalık ya da aylık??? sağlıklı beslenmek önemli bu süreçte.. hem paylaşım artar hem de motivasyona ihtiyacı olanlara şimdiden motivasyon verir

Çok Teşekkürler Yüzyıl hastanesinden çok emin değilim , birkaç kez kan vermeye gittim hemşireler çok deneyimsizdi . Ama doktoru araştırayım
Serap Simavlı var yüzyıl pendikte. Muayenesi biraz pahalı hastanedeki diğer doktorlara göre ama ilgili bir doktor

Medipol esenlerden fiyat alab oldu mu kızlar? Ay başladığım yerde devam etmek istiyorum ama hala kafama yatan bi yer bulamadım

Bu arada d vitamini değerim çok düşük çıkmış. Dvit olması lazım öyle bisi verdi ve günde 20 damla kullanacakmışım çok fazla değil mi damla sayısı demekki çok düşük değerim

13mm 6 hafta ile uyumlu zaten kese boyutuna 30 ekleyerek 7’ye bölüp gebelik haftasını hesaplıyoruz, 8. haftaya kadar bu hesaplama uyumlu oluyormuş, moral bozmayın herşey yolunda
Buna göre benim 5 buçuk hafta çıkıyor ama salı günü gittiğimde doktor 9mm olan kese boyutu için 4 haftalık dedi

Selam Kızlar. Bende dün test yaptım. Ve testim pozitif çıktı. Fakat tereddütlerim ve korkularım var. Bebeği isteyerek yaptık fakat son 2 hamileliğimdede iki sene üst üste 5 aylık bebeğimi kaybettim ve doktorlar ikisinide normal doğum şeklinde yaptırdılar.normalde 3 ay öncesinden bebeğimi kollarıma alacaktım. Genetik testine kadar yaptılar ama hiçbirşey çıkmadı. Neyse vardır Rabbimin bi bildiği. Ve inşallah Bu sefer alırım kucağıma yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…