-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.241
4 ay önce düşüğüm oldu gelişimi biraz geriden geliyordu, bunun da son adete göre 6 haftalık olması gerekiyordu, o yüzden biraz moralim bozukHadi yaa, normal diyebiliriz o zaman dimi. Anlik bi kilitlenme gibi oluyor sanki.
İcinde 400mg varsa evet 1
Hangi kisimda moraliniz bozuldu, anlattiklarinizin hepsi gayet normal degerler
Teşekkürler. Ne zamana kadar böyle oluyor canım pekii?Normal bende de oluyor
Benim göbek bölgem biraz yağlı açıkçası, alttan bakar diye düşündüm ilk muayenemdi, haftaya gidicez bakalım inşallah sağlıkla ilerler. Teşekkür ederim cevabınız içinFark eder bence canım çünkü bugün bana bakarken o kadar çok bastırıyorki probu (karından baktı bende) biraz yağlı birşey olsa karın bölgesi görünmesi zor olur eminim
13mm 6 hafta ile uyumlu zaten4 ay önce düşüğüm oldu gelişimi biraz geriden geliyordu, bunun da son adete göre 6 haftalık olması gerekiyordu, o yüzden biraz moralim bozuk
Yorumunuz için teşekkür ederim, ultrason resminde 5+2 yazıyor da, ona istinaden geride olduğunu düşündüm, kese boyutuna bakmadım hiç13mm 6 hafta ile uyumlu zatenkese boyutuna 30 ekleyerek 7’ye bölüp gebelik haftasını hesaplıyoruz, 8. haftaya kadar bu hesaplama uyumlu oluyormuş, moral bozmayın herşey yolunda
Bende öğretmenim okulumun olmadığı günler bi derece ,ama okuldan geldiğim günler direk bende yatağa 3-4 saat uyuyorum fixMaskeyle nefesim daralıyor enerjim sömürülüyor resmen ,seni çok iyi anlıyorum
İlk haftalarda böyleysek Haziran Temmuz gibi okul çekilmez hale gelecek gibi görünüyor hem maske hem sıcak ,hemde biz nasipse ağırlayacağız ama olsun yeterki bebişler sağlıkla gelsinler
Aynen bu donemi rahat atlatsak bariBen ediyor diye biliyorum ama zaten 24. Haftalarımız tatile denk geliyor
Sonradan baktım bende alıp denicem bakalım işe yarar inşallahNasıl anlatayım ki adı sarı sabır taşı ama kendi siyah.aktarlarda var.suyka beraber eriyen birşey.göğüs uçlarına sürüyorsun.cocuk emmek istemiyor.ben benimkini bı iki hafta kadar sen büyüdün artık bu yüzden sütün tadı kötü gelecek deyip bı nebze alistirdim.sonra bı gece sürdüm.ayni gece yine denemek istedi yine sürüp verdim ve ikisinde de ememedi.böylelikle bıraktık.normalde turşu falan hiç yediremiyorum sirkeyi sevmiyor.ilk sirkeyi denedim ama bana mısın dememiştiinternetten de yazıp bakabilirsin
Insallah gecerBı iki haftaya geçer ilk 3.4 aydan sonra normale dönüyor çoğunlukla
Ne kadar sürüyordu hiç hatırlamıyorum.bebiş doğduktan sonra hamileliğe dair birçok şeyi unutuyor insan.öyle olmasa normal doğumu düşünmezdim yineTeşekkürler. Ne zamana kadar böyle oluyor canım pekii?
Bende öyleyim bu seferYa bende o kadar iştahlıyım ki ,terslik var bu işte diyorum ..İlk gebeliğimde çok kustum çünkü
Simdi anladim, ama bana geride gibi gelmedi, o günler degisebiliyor her muayenede, cok takilmayin. Her sey yolunda gibi düşünün şuan, stres cok daha kotu4 ay önce düşüğüm oldu gelişimi biraz geriden geliyordu, bunun da son adete göre 6 haftalık olması gerekiyordu, o yüzden biraz moralim bozuk
Evet ölçmemişSanırım ölçmemiş.
Gecmis olsun canim, inşallah bu sureci saglicakla atlatacaksin. Calismiyorsan dinlen bolca. Umarim en hayirlisi olur hakkınizdaKızlar selam ,benim bugün kontrolüm vardı ,geçen hafta lekelenme yaşamıştım.kese icin gitmistim hani tedavi belki verir diye ,alttan muayene olmasina rağmen zar zor göründü kese.kanama alanlarimi gosterdi ,hersey yasak ,yaticam sadece.kahvaltini hazirla yeter dedi.baska iş yapma dedi ,ve önlem amaçlı ilac falan vermedi.Eğer kalp atışını duyarsa düşük önleyici verebilirmiş.Kendi kaderini kendi yazsın dedi.Bende saolun dedim çıktım ,yine sevinçli bir haber yok gibi.üzüldüm geldim işte
Size de yazayım dedim.
Bugün sata göre 5+2 yim ,10 gün sonraya kalp için çağırdı
Moralini bozma.benim ilk oğlumda lekelenmelerim ( hatta başta kanama bile denilebilir) bir ay kadar sürdü.sanirim 2,5-3 ayliktik.banada aynısını söylemişti.gerçi progesteron başlayabilirdi.Kızlar selam ,benim bugün kontrolüm vardı ,geçen hafta lekelenme yaşamıştım.kese icin gitmistim hani tedavi belki verir diye ,alttan muayene olmasina rağmen zar zor göründü kese.kanama alanlarimi gosterdi ,hersey yasak ,yaticam sadece.kahvaltini hazirla yeter dedi.baska iş yapma dedi ,ve önlem amaçlı ilac falan vermedi.Eğer kalp atışını duyarsa düşük önleyici verebilirmiş.Kendi kaderini kendi yazsın dedi.Bende saolun dedim çıktım ,yine sevinçli bir haber yok gibi.üzüldüm geldim işte
Size de yazayım dedim.
Bugün sata göre 5+2 yim ,10 gün sonraya kalp için çağırdı
BenKızlar benim gibi aşırı gaz sorunu yaşayan var mı
Evet bebeği de göremedim zatenEvet ölçmemiş