2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hadi yaa, normal diyebiliriz o zaman dimi. Anlik bi kilitlenme gibi oluyor sanki.

İcinde 400mg varsa evet 1

Hangi kisimda moraliniz bozuldu, anlattiklarinizin hepsi gayet normal degerler
4 ay önce düşüğüm oldu gelişimi biraz geriden geliyordu, bunun da son adete göre 6 haftalık olması gerekiyordu, o yüzden biraz moralim bozuk

Kızlar benim kafama birşey takıldı Kese karından 4+3 e uyumlu dedi o zaman beta hcg nasıl 3500 oluyor anlamadım

Fark eder bence canım çünkü bugün bana bakarken o kadar çok bastırıyorki probu (karından baktı bende) biraz yağlı birşey olsa karın bölgesi görünmesi zor olur eminim
Benim göbek bölgem biraz yağlı açıkçası, alttan bakar diye düşündüm ilk muayenemdi, haftaya gidicez bakalım inşallah sağlıkla ilerler. Teşekkür ederim cevabınız için

4 ay önce düşüğüm oldu gelişimi biraz geriden geliyordu, bunun da son adete göre 6 haftalık olması gerekiyordu, o yüzden biraz moralim bozuk
13mm 6 hafta ile uyumlu zaten kese boyutuna 30 ekleyerek 7’ye bölüp gebelik haftasını hesaplıyoruz, 8. haftaya kadar bu hesaplama uyumlu oluyormuş, moral bozmayın herşey yolunda

13mm 6 hafta ile uyumlu zaten kese boyutuna 30 ekleyerek 7’ye bölüp gebelik haftasını hesaplıyoruz, 8. haftaya kadar bu hesaplama uyumlu oluyormuş, moral bozmayın herşey yolunda
Yorumunuz için teşekkür ederim, ultrason resminde 5+2 yazıyor da, ona istinaden geride olduğunu düşündüm, kese boyutuna bakmadım hiç

Ben ediyor diye biliyorum ama zaten 24. Haftalarımız tatile denk geliyor
Aynen bu donemi rahat atlatsak bari

Sonradan baktım bende alıp denicem bakalım işe yarar inşallah

Simdi anladim, ama bana geride gibi gelmedi, o günler degisebiliyor her muayenede, cok takilmayin. Her sey yolunda gibi düşünün şuan, stres cok daha kotu

Kızlar selam ,benim bugün kontrolüm vardı ,geçen hafta lekelenme yaşamıştım.kese icin gitmistim hani tedavi belki verir diye ,alttan muayene olmasina rağmen zar zor göründü kese.kanama alanlarimi gosterdi ,hersey yasak ,yaticam sadece.kahvaltini hazirla yeter dedi.baska iş yapma dedi ,ve önlem amaçlı ilac falan vermedi.Eğer kalp atışını duyarsa düşük önleyici verebilirmiş.Kendi kaderini kendi yazsın dedi.Bende saolun dedim çıktım ,yine sevinçli bir haber yok gibi.üzüldüm geldim işte
Size de yazayım dedim.
Bugün sata göre 5+2 yim ,10 gün sonraya kalp için çağırdı

Gecmis olsun canim, inşallah bu sureci saglicakla atlatacaksin. Calismiyorsan dinlen bolca. Umarim en hayirlisi olur hakkınizda 10gun sonrayi unut simdi, sadece sakin işler yapmaya odaklan

Moralini bozma.benim ilk oğlumda lekelenmelerim ( hatta başta kanama bile denilebilir) bir ay kadar sürdü.sanirim 2,5-3 ayliktik.banada aynısını söylemişti.gerçi progesteron başlayabilirdi.

Kızlar benim sanki hep bı karın ağrısı var gibi yada içimden birşeyler akıp gidiyor yada kelebekler uçuşuyor gibi.böyle olması normal mi,ben mi evham yapıyorum

yerinde sağlıklı sihahatli büyüdüğünü bir öğrensek sanki rahatlayacagim ama yok jesin takacak başka şeyler bulacağım
Daha kese görmedik kalp atışına neredeyse 2hafta vardır. Şu gibi akan günler şimdi sünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…