2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben geldim yazamadım bir türlü 6+3 üz bugün ve kalp atışını duyduk şükürler olsun rabbime 6+5 cıktı 2 gün önde. Kesesi kendisi çok iyi dedi kanama alani falanda yokmus videoya aldık kalp atışını dinleyip duruyoruz. Çok mutluyum darısı herkese inşallah. Buda minos bebeğimin resmi
Maşallah🥰 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ne guzel bir duygu demi birinci deolsa ikincide olsa üçüncüde olsa o heycan o mutluluk paha biçilemez rabbim herkese tattirsin bu duguyu insallah

Yaa çok güzel 😍 bence dayanabildiğiniz kadar emzirin. Ben 3 ay emzirmiştim sonrasında çok fena göğüs ucu acısı olduğu için bırakmak zorunda kalmıştım. Yoksa hayalim tandem emzirmeydi
Göğüs yarasından çok çekmiştim şimdi olursa dayanamam heralde bak bıraktirmam için bı sebep daha çıktı. Ben bıraksın istiyorum da basaramiyorum

Selam hanımlar,
Bugün doktora gittim karından baktı, 27 ocaktı sat, 31-33 günde bir adet oluyordum, karından baktığında kese göründü, ama 5+2 olarak gs 1.32 cm yazıyordu, hiçbirsey söylemedi, haftaya çağırdı, biraz moralim bozuldu açıkçası yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, karından yada vajinal bakılması, zayıf yada kilolu olunması (karından bakarken) bunlar bu haftalarda ultrasonda fark yapar mı?

Şimdilik hiç bişey yiyemiyorum 😑 ilk hamileliğimde de 4 ay yiyememistim 4 kilo vermiştim insallah bı defa o kadar sürmez

Ayva bı nebze iyi geliyor insallah gecer cnm sağol

O nasıl bir şey hiç duymamıştım denerim tabi bilgi verir misin
Nasıl anlatayım ki adı sarı sabır taşı ama kendi siyah.aktarlarda var.suyka beraber eriyen birşey.göğüs uçlarına sürüyorsun.cocuk emmek istemiyor.ben benimkini bı iki hafta kadar sen büyüdün artık bu yüzden sütün tadı kötü gelecek deyip bı nebze alistirdim.sonra bı gece sürdüm.ayni gece yine denemek istedi yine sürüp verdim ve ikisinde de ememedi.böylelikle bıraktık.normalde turşu falan hiç yediremiyorum sirkeyi sevmiyor.ilk sirkeyi denedim ama bana mısın dememişti 🤭 internetten de yazıp bakabilirsin

Göğüs yarasından çok çekmiştim şimdi olursa dayanamam heralde bak bıraktirmam için bı sebep daha çıktı. Ben bıraksın istiyorum da basaramiyorum
M Mor_menekse kızlar benim göğüs yaralarima en iyi gümüş kapaklar gelmişti yoksa 3. Ayda bende biraktirirdim kesin o ağrı inanılmaz bisiydi. 15 aylıkken kendi bıraktı kızım

Selam hanımlar,
Bugün doktora gittim karından baktı, 27 ocaktı sat, 31-33 günde bir adet oluyordum, karından baktığında kese göründü, ama 5+2 olarak gs 1.32 cm yazıyordu, hiçbirsey söylemedi, haftaya çağırdı, biraz moralim bozuldu açıkçası yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, karından yada vajinal bakılması, zayıf yada kilolu olunması (karından bakarken) bunlar bu haftalarda ultrasonda fark yapar mı?
Fark eder bence canım çünkü bugün bana bakarken o kadar çok bastırıyorki probu (karından baktı bende) biraz yağlı birşey olsa karın bölgesi görünmesi zor olur eminim

Bende de oluyor yaaaa😣

benim en başından beri var, normalmiş
Hadi yaa, normal diyebiliriz o zaman dimi. Anlik bi kilitlenme gibi oluyor sanki.
Folik asiti nasıl kullanıyoruz günde 1mi
İcinde 400mg varsa evet 1☺️
Selam hanımlar,
Hangi kisimda moraliniz bozuldu, anlattiklarinizin hepsi gayet normal degerler🙈

Eklentiler

• 2BD6C73C-DB7A-49B6-800B-6524FFAC3C0B.jpeg
    2BD6C73C-DB7A-49B6-800B-6524FFAC3C0B.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 45
X