Kasım 2024 3.Aşılama

beyons beyons agri girip girip duruyor ağlayacak boyuta getiriyor senin de öyle miydi ? Bir de bu testi ilk kez almıştım 8. Gün ve bugün yani 10. Gün yaptım hiç kuruma cizgisi bile çıkarmıyor. Kuruma çizgisi çıksa bor nebze sevinirdim umutlanip , o da yok 🤣
Yaa o kramp ara ara ama hergün sabaha kadar geliyor nefesimi kesiyor o derece yani serum yemelik resmen.

Hanımlar 2. Aşılamam tutmamıştı benim dünde doktora muayene oldum doktorum biraz dinlenmen gerekiyor psikolojik olarak da rahatlaman gerekiyor dedi sizce üst üste yaptırmak mı daha iyi dinlenmek mi iyi
Ben 2 ay dinlenmedeyken kendi kendime hamile kaldim
O kadar tedavi asilama catlatma iğneleri ganolf hepsi denendi biraktim kafami da baska seylere yonlendirdim mucize gibi geldi

Yaa o kramp ara ara ama hergün sabaha kadar geliyor nefesimi kesiyor o derece yani serum yemelik resmen.
Bende de öyleydi geçti şimdi ara ara öyle oluyor adet mi başka birsey mi anlamadım valla . Sen leke görüp durdun ya içimden yerleşme diye geçiyor inşallah öyledir 😍🤲 belki bebisin tutunuyor diye kramp da giriyordur 🤲

Bende de öyleydi geçti şimdi ara ara öyle oluyor adet mi başka birsey mi anlamadım valla . Sen leke görüp durdun ya içimden yerleşme diye geçiyor inşallah öyledir 😍🤲 belki bebisin tutunuyor diye kramp da giriyordur 🤲
İnşallah öyledir canım 3gecedir sabah 6da uyuyabiliyorum artık ağrıdan. Ayağa kalkmaya korkuyorum arkadaş böyle yerleşme mi olur şimdiden kavga ediyorum😄

İnşallah öyledir canım 3gecedir sabah 6da uyuyabiliyorum artık ağrıdan. Ayağa kalkmaya korkuyorum arkadaş böyle yerleşme mi olur şimdiden kavga ediyorum😄
Aşılamanın kaçıncı günündesin başladın mı sürece tekrar ? Benimde kasıklarımda 7.günden itibaren çok ağrı oluyordu bende ümitlenmiştm 😞 ilk defa böyle bir ağrı yaşamıştm değişik bir ağrıydı. Aynı zamanda progestanda bende uykusuzluk yapmıştı çok zor uyuyordum :KK43:

beyons beyons agri girip girip duruyor ağlayacak boyuta getiriyor senin de öyle miydi ? Bir de bu testi ilk kez almıştım 8. Gün ve bugün yani 10. Gün yaptım hiç kuruma cizgisi bile çıkarmıyor. Kuruma çizgisi çıksa bor nebze sevinirdim umutlanip , o da yok 🤣
Canım 12.gun test yap inşallah pozitif görürsün benim öyle aglicak boyutta değil normal regl ağrısı hafif gelip gidiyor bide iğne batar gibi bı şey var rahmime bu belirtiler dün itibariyle başladı sanki heran regl olcak gibiyim

Bilemiyorum ki ama benim 2. Aşılamamda 1hafta sonra regli olmuştum maalesef bünyeden bünyeye değişiyor. Ya birde dün öğlen benim lekenme oldu yarım saat sonra minik kahverengi rengi geldi ama o saatten bu saate hiçbişey yok bilemedim. Göğüs hassasiyeti devam kasık ağrıları full devam ve uykusuzluk
Aaaa durduysa yerleşme olabilir canım hadi bakalım inşallah öyledir kaçıncı gundesin

Canım 12.gun test yap inşallah pozitif görürsün benim öyle aglicak boyutta değil normal regl ağrısı hafif gelip gidiyor bide iğne batar gibi bı şey var rahmime bu belirtiler dün itibariyle başladı sanki heran regl olcak gibiyim
Benim öyle çok şiddetli sonra geçiyor ama ara ara yokluyor bugün çok şiddetliydi

Anladim benim olmadi heralde ben de herhangi bir belirti yok çünkü hayırlısı sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Niye böyle düşünüyorsunki benimde belirtim yoktu zaten test yaptım silik cıktı yine belirti yoktu sen test yaptinmi canım bence sabah bı test yap istersen

X