- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.201
Ya bende o kadar iştahlıyım ki ,terslik var bu işte diyorum ..İlk gebeliğimde çok kustum çünküOyy maasallah kuzucugumainsallahh cok güzel olacak her seyyyy ben de iyiyim cok şükür, surekli acikma ve uyku gelmesi dışında bir durum yok sali kan vereceğim aksilik olmazsa
Ya üzüldüm cnmrabbim cennete kavustursun sizi
Insallah ikiz kardesi gibi olur yeni kardeş
Saglikla kucagina almayi nasip etssin insallah
Yaa cnm gecmis olsun neyse meyve felan ye ozaman bende sut hic sevmiyorum zaten yogurtu zor yiyorum neyse oyle boyle idare edeceğiz artik
Hehehe ya iste ondan diyorlar hicbiri diğerini tutmuyor diyeYa bende o kadar iştahlıyım ki ,terslik var bu işte diyorum ..İlk gebeliğimde çok kustum çünkü
Valla evet, olabildiğince sağlıklı seylere yoneliyorum zaten. Bakalım ne olacak, sonunda rayına oturur illa kiYaa cnm gecmis olsun neyse meyve felan ye ozaman bende sut hic sevmiyorum zaten yogurtu zor yiyorum neyse oyle boyle idare edeceğiz artik
Ben de iştahlıyım bulantı sorunum yok, arada midem kazınıyor ya da yanıyorYa bende o kadar iştahlıyım ki ,terslik var bu işte diyorum ..İlk gebeliğimde çok kustum çünkü
canım sen test yaptırmadan nasıl duruyorsun sabrına özendim ya maşallahHehehe ya iste ondan diyorlar hicbiri diğerini tutmuyor diyesağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Valla evet, olabildiğince sağlıklı seylere yoneliyorum zaten. Bakalım ne olacak, sonunda rayına oturur illa ki
Ben ilk gebeliğimden yola çıkarak öyle söyledim ,kendi vücudumdan yola çıkarak yaniBen de iştahlıyım bulantı sorunum yok, arada midem kazınıyor ya da yanıyorilla bulantı olmak zorunda değildir herhalde ya demeyin öyle zaten çok evhamlıyım
canım sen test yaptırmadan nasıl duruyorsun sabrına özendim ya maşallahben 18 beta hcg ile öğrenip kafama huniyi takmıştım hani orda olduğunu biliyorsun ya kan vermeden duramadım
Bende öğretmenim okulumun olmadığı günler bi derece ,ama okuldan geldiğim günler direk bende yatağa 3-4 saat uyuyorum fixArkadaslar 5+5 gundeyim. Halsizligim cok fazla kafami kaldiramiyorum. Birazda istahsizim. Bu hep boyle mi devam edecek acaba tecrubeli arkadaslar? Ogretmenim ve sinav haftasindayizokula gidip gelince resmen yataga atiyorum kendimi
Ben ediyor diye biliyorum ama zaten 24. Haftalarımız tatile denk geliyorAynı durumdayız sizinle ben de okuldan gelince saatlerce uyumak istiyorum ilk gebeliğimde böyle olmamıştı. 5+4benim de. Bu arada 24.haftada izine ayrılma durumu hala devam ediyor mu bilginiz var mı?
Arkadaslar 5+5 gundeyim. Halsizligim cok fazla kafami kaldiramiyorum. Birazda istahsizim. Bu hep boyle mi devam edecek acaba tecrubeli arkadaslar? Ogretmenim ve sinav haftasindayizokula gidip gelince resmen yataga atiyorum kendimi
Ya kuzum, çok haklısın ama dgerinde 5 gun onceden ogrenip, erkenden de kan vermistim, o süreç cok stresli olmustu. Şimdi acele etmek istemiyorum, doktora gitmeme yakin kan vermek daha mantikli gibi geldi. Strestense dyeBen de iştahlıyım bulantı sorunum yok, arada midem kazınıyor ya da yanıyorilla bulantı olmak zorunda değildir herhalde ya demeyin öyle zaten çok evhamlıyım
canım sen test yaptırmadan nasıl duruyorsun sabrına özendim ya maşallahben 18 beta hcg ile öğrenip kafama huniyi takmıştım hani orda olduğunu biliyorsun ya kan vermeden duramadım
Bu benim 5. Hamileligim karnimdaki gaz ağrısından ağladım geçtiğimiz günlerde ilk defa başıma böyle bi durum gelmişti.Kızlar benim gibi aşırı gaz sorunu yaşayan var mı
Benim çok oluyordu, şimdi biraz daha azaldıKızlar benim gibi aşırı gaz sorunu yaşayan var mı
Bende de oluyor yaaaaAlerjiden dolayı çok kuvvetli hapşırık oluyor ve o an kasıklarıma çok fena sanci giriyor yaa
benim en başından beri var, normalmişKızlar merhaba, şu anda beyaz renkte aşırı akıntı geliyor. Başına gelen var mı? Normal mi bu durum?