- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.121
Hayırlı olsun çok yeni bebiş dahaSelam arkadaşlar şimdi sonucumu aldım.değer 29 doktorumuz hayırlı olsun dedioğlumda bir seneye yakın uğraştık.ne soğan incir kürü kaldı ne rahim filmi, yumurtlama testleri.... Her adet baslangicinda nasıl ağladığımı hiç unutamam.En sonunda yumurta ve çatlatma iğnesi sonucu kavuştum oğluma bin şükür.şimdi yeni çocuk kararı alipta kaç ay sonra olacak dediğim de aaa diyip hamilemeyim ben şimdi diye kaldım belirti falan beklemeyin ne ilkinde ne bunda adet gecikmesi haricinde hiçbir belirtim olmadı.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bugun de ben de gittim. Sat lar aynıydı bizim . Ultrasonda da 5+3 çıktı. Kese de 7,31 mm. Sizin kese küçükse benimki daha da küçük demektir .Ya kızlar benim kesem haftasına göre küçük mü , paranoyak oldum iyice erken gitsen bi dert geç gitsen ayrı dert
5+3 üm sata göre ama ultrasonda 5+6 çıktı (bunun neyin ileriliği olduğunuda anlamadım)
9,4 mm kese çapıda
Geri değilde gelişimi ileride bile galiba. Sorun yok gibi görünüyor önemli olan sen 5+3 ken daha küçük çıkması ultrasonda. O bile zamanla yakalıyor satı bebek.Ya kızlar benim kesem haftasına göre küçük mü , paranoyak oldum iyice erken gitsen bi dert geç gitsen ayrı dert
5+3 üm sata göre ama ultrasonda 5+6 çıktı (bunun neyin ileriliği olduğunuda anlamadım)
9,4 mm kese çapıda
Bende de aynısı oldu hemen olmaz dedim ilk ayda hamile olduğumu öğrendimSelam arkadaşlar şimdi sonucumu aldım.değer 29 doktorumuz hayırlı olsun dedioğlumda bir seneye yakın uğraştık.ne soğan incir kürü kaldı ne rahim filmi, yumurtlama testleri.... Her adet baslangicinda nasıl ağladığımı hiç unutamam.En sonunda yumurta ve çatlatma iğnesi sonucu kavuştum oğluma bin şükür.şimdi yeni çocuk kararı alipta kaç ay sonra olacak dediğim de aaa diyip hamilemeyim ben şimdi diye kaldım belirti falan beklemeyin ne ilkinde ne bunda adet gecikmesi haricinde hiçbir belirtim olmadı.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Her doktorun görüşü farklı sanırım benım kesem 11mm çıktı 4+1 demişti 1 hafta geri olarak (5+1dim). Neye göre söylüyorlar bilmiyorumYa kızlar benim kesem haftasına göre küçük mü , paranoyak oldum iyice erken gitsen bi dert geç gitsen ayrı dert
9,4 mm kese çapıda
Sanirim ondan dolayı en son 25 ocak başlangıç tarihi. 1martta gitmiştim gec döllenme daha 4 haftalık demişti takvime göre 5ti .simdi de takvime göre 3gun geride görünür evet inşallahAdet döngünüz kaç günde birdi uzunsa geç yumurtladığınız için normal daha görünmemesi inşallah 10 güne kadar görür ve kalbinide duyarsınız.
İnşallah en hayırlısını Rabbim bilirİnşallah değildir.iyi düşünün iyi olur inşallah
Her bebek her gebelik farklı canım 1 saat bile sonuçları etkiliyor takip et 2 gün sonra tekrar kan ver mutlaka
88 olması gerekirdi aslnda 66 olmuş burada yazmisti birisi en az yüzde 60 yükselmeli diye yaklaşmisim ama bilemiyorum yarın doktora gidicem baksın bakalım sonuçlara ne diyecekİnşallah daha da yükselir CanımMoralini yüksek tut, olumlu düşün.Geç döllenme olunca da değerler düşük çıkabiliyor. Normalde 48 saatte 2 katına çıkıyor. Ama rakamlara çok takılma, doktorun en doğrusunu soylecektir sana
Niye dış gebelik olsun kiBenimde ilkinde 3 gün geciktiginde 684 çıkmıştı.buyuk ihtimal dış gebelik diye düşünüyorum
Ben verdim ama pişmanım. Kuzenim de hamileydi benden 3 hafta öndeydi kızına söylemişti geçen ctesi doktora gittiklerinde bebeğin gelişmediğini kalp atışının olmadığını öğrendiler kızı hastaya yıkmış kardeşim olmayacak diye2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
Ben vermedim kimseye bir eşim biliyor eylül ayinda bos gebelik olmustu herkese söylemiştim herkes üzüldü kizim cok ağladı. Bu gebeligimde kalp atisini duyuyum duruma gore soylemeyi düşünüyorum insllah2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
Kizim 8 yasinda, cok istiyordu. Tup bebek surecimde evde oldugum icin sık sık hastaneye gitmem gerekti, opu oncesi anne-babamiza biraktik, transfer sonrasi aldik, o nedenle kizim sureci biliyor ancak tup bebegi bilmiyor. Test yaptirmaya birlikte gittik, pozitifi gorunce de soyledim. Simdi dua edecegiz, dr bakalim karnimda gorecek mi, kalbi atacak mi, bunlar olmazsa kardesin simdilik olmuyor demektit dedim. Bizim evde durumlar boyle, bebekliginden beri hep acik olmayi sectik. Hayat acisi ve tatlisi ile ailemizin, birbirimize destek oluyor, birlikte seviniyoruz.2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
Ben söyledim büyüğü çok mutlu oldu.. küçüğü çok anlamıyor ama yine de onunla ilgili hayaller kuruyor2. Yada 3. Gebeliği olan annişler çocuğunuza bebek haberini verdiniz mi vermediyseniz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz