O zaman benden de gelsin bir doğum hikayesi ..
Ben ilk başta 3 üzlere gebeydim doktor taşıyamazsın 3 ünü de kaybederiz dediler ve bu iğrenç ikilemde 3 hafta yaşadım isyanbulda bir perinatologa gittim Bursa'dan . O da aynısını söyledi birini sonlandırmamız lazım dedi.o an içimden tek geçen nolur birisi sağlıklı olmasın sağlıklı bir bebeğe kıyamam filan derken 1 bebekte kalp damarları sıkıntılı göründü onu sonlandırdılar bir iğne ile hayatımın en kötü anlarından biriydi diğer ikisine kavuşabilmek için bunu yapmak bile çok çok zordu. 12. Haftasonu. 16. Haftada tahim ağzı yetmezliği görüldü acil ameliyata alındım serklaj yapıldı ve ben yatağa bağlandım ne banyo ne tuvalet asla kalkmadan 29 haftaya geldim biraz akıntının arttığını hissettim turnusol kağıdı bulup koyduk renk değişimi bebek suyu diyordu ama sabah doktorum değil suları çok iyi bebeklerin dedi eve döndük 2 saat sonra eşofman tamamen ıslandı hemen gittik hastaneye yatış ciğer geliştirici vuruldu sürekli nst bağlı. Ertesi gün oldu tekrar ciğer geliştirici öğleden sonra 6 gibi sancılar başladı ama ekranda çıkmıyor hemşireler ekranda olmadığı için umursamadılar yemek yedim ve asıl önemlisi kan sulandırıcı iğnemi vurdular saat 10 da iyice coştu sancılar artık doktora haber verdiler o geldi çatı muayenesi filan. Sonra kan sulandırıcı öğrenince acil kan tahlilleri anestezi uzmanı son 10 dk dedi anneyi kaybederiz apartopar ameliyathane gerisi yok zaten . Asansörde eşimi gördüm bebekler kiveze gitmişler iyiler mi dedim iyiler dedi kime benziyor demişim ikisi de bana benziyor diyince tüh demişim sonra da niye tüh diyorsam ben seni severek aldım demişim 14 hafta yatınca ilk günden yürüdüm oturdum herbiley yaptım bebekler küvezde 1 ay kaldılar ama demirim doğumu başlatan doğumda baygın doğdu sanırım anestezide etkilendi beyin oksijensiz kalmış selebral palsy li paşam herkesin hayırlı doğumları olsun inşallah sıkıntısız