- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #11.201
Ay mesajın üstteki mesaj ama yine diğer arkadaşı etiketlemişim yanlışlıklaAlıntım var mesajım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay mesajın üstteki mesaj ama yine diğer arkadaşı etiketlemişim yanlışlıklaAlıntım var mesajım yok
Eşi kesin şanslı olacak buna şüphem yok ama kızı erkeği olmaz kendi ailemde erkek kadın da yapar ev işini ama eşimin tarafı çok lanetli tam görgüsüzler kardeşim 34 oldu eşi hamile annemde hasta tatil günlerinde mutfak dolaplarını siler evi dip köşe temizler.. sonuçta ortak yaşıyoruz erkekte öğrensinYa masallah, kucugunde yapısı işte düşinünce ıksııde erkek dimi :) eşimde diyor mesela biz kucukken annem yalvarırdı yıne abım öpturmezdı diye
Kız cocuklarında sanki bu senin ılk cocuk gıbı oluyor yada benım gordugum kızlar hep öyle denk gelmiş :)
Senin büyük oglanın eşi şanslı ileride
Yok canım bir kızım var oda benım zorumla normal oldu deli cesareti işte ama benim şöyle birşey var normal diye zorlama sebebşm ben yaramı görünce başım falan döner parmagım kesılse bakınca dünyam döner yani sezeryanda pansuman ıcın kesıgı gordukce kendımden gecersem diye korktum ama normal dogumu yasadıktan sonra insan acılara daha direncli oluyor sanki şimdilerde bu konuda daha iyiyim doktor catın dar normal dogum zor ama deneyelım dıyınce akraba eş dost sezeryan konusunda anılarını anlattılar sagolsunlar :) ikiz dogum yapan bile sezeryandan sonra çok kolay gectıgını hıc anlatıldıgı gıbı zorlamadıgını söyledi kendi istedıgi ile dogum yapan arkadasımda iyiki sezeryan diyordu. Fakat bunun dısında cevreden duyuyor ınsan sezeryan sonrası zor ayaklandım dıyende var bacak uyusmam gecmedı dıyende sanırım bünye yada doktor ile alakalı aynı şekilde normal dogumdan yıllar sonra bile dikiş sancısı çeken arkadasım var
Ben lisede cocuk gelısımı okudum orada ögretmenımız istanbulda bir hastanede ebeydi o şey demişti dogum sancısı için öyle bir acı ki orayı kesecekler ama siz sancıdan o acıyı hissetmeyeceksınız demişti haklıymıs o örnegını hiç unutmadım. Yav yazarken içim titremeye basladı kızlar benim şuan dogum zamanı gelmiş gibiyim
Yok canım sen düşünüyormusun
Kız ben yukarıda yazarken kendımden gectim kendı yasadıklarımı yazmadım kasılmayalım ama aklımdan o gun gecti ya o bana yetti ıkıncı cocuktan dogum ıcın vazgecıyordum aslında ama ıkıncı bır tık kolay olur dıye yazı okudum inşallah kandırılmamısımdır
Yaa cok guzel heycanlar cinsiyet tam netlesmedi bizim eger kız olursa bir cok şey var erkek olursada uyacaklar var ayırırız çok çok alma canım birde tavsıyem sadece 0-3 ve 3-6 al hep dıyolar ya 0-3 2 hafta bile giyemıyor falan diye benım kızım mınnaktı yaklasık 4 ay giydigi 0-3 ler oldu o yuzden bebege göre degısıyor daha buyuk ayları duruma gore alırsın yazık giyemeden kuculur mevsımı gecer. Heves oluyor ınsanda ama minnosların eksık bitmiyor zaten cok alıcaz daha ınsallah
Amin yetmez diyorsun yani
Sezeryan denediniz mi acıyormu
İyi düşünüp iyi olacak gözüyle pozitif bakmak herşey yolunda gider… mesela burda herkesin kanaması oldu hemen hemen ama ben hiç aklıma getirmedim ama çok sancı çektim diğerlerinde hiç görmedim birde benimki hep problemli gebelikler yaşadım küçük oğlumda bunda hep pozitif olmaya çalıştım maşallah gayet iyiz 3 ayı geçirdikBen yazmıstım ılk dogumuma korkusuz gittim şuna göre şimdi tecrübeliyim ve o günü düşününce çok kötü oluyorum. Emin ol yasayarak tecrubeli gitmek daha kötü. Arkadasımız çok zor ve agır şeyler yasamıs o anlatmasa biz bunları bilmiyormuyduk biliyorduk okudun mu bilmiyorum ögretmenımız ebeydı normal dogumda yasanan şeyleri bize anlatıyordu Allah razı olsun iyiki anlatmıs. Normal dogumda ıkınmaya baslayınca yarıda kesmemın bebegıme verebilecegı zararları bilmiyor olacaktım söylemeseydi. Bazende duydugumuz kötü şeyler bize bilmedigimiz serüvende tecrube katabiliyor öyle düşünüyorum.
Hangimiz evlat acısı ile sınanmak isteriz Allah ım hiç birimize yasatmasın.
Benim cok sevdigim arkadaslarımın oldugu bir evlilik grubum var burada mesela orada arkadssım ben hamıleyken basından gecen kötü sezeryan anısını anlattı. Çok korktum fakat bunu aklıma kazıdım tecrube olarak aldım. Yazmasaydı aklıma gelmezdi. Şimdi ne oldugunu yazarsam kötü etkilenebilirsin ama aslında bilmekte fayda olan durum bana göre Pozitif olmakta aslında herseyı bilip yine umutla bakabilmek.
Bende kızımda çok aramıştım sade güzel birşey. Emzirme atleti 50 lira olunca uygun geldi ama bedenine karar veremedim. Emzirme sütyenide almam lazım. Atlet kesinlikle giymek gerekiyor başlarda bir terliyorsun bir üşüyorsun vücut değişik tepki veriyor. Bebeğe çok az şey alicam kızımdan kalan bir sürü şeyi var zaten
Heh tamam atlet denemedim fiyatlarıda hiç bilmiyorum canım ya emzirme sütyenınıde kızımda kullanıslı gelmemıstı kullanınca anladım ki kişiye göre degişiyor kullanıslı olup olmaması ikincinin cinsiyet bellimiydi senin?Ay mesajın üstteki mesaj ama yine diğer arkadaşı etiketlemişim yanlışlıkla
Yok ondan demedım kız cocuklar öpmek sarılmak bunları daha cok sevıyorda erkek cocuklar genel olarak biraz daha soguklar sanki diyorum yoksa kesinlikle temizlikte eşit olmalıyızEşi kesin şanslı olacak buna şüphem yok ama kızı erkeği olmaz kendi ailemde erkek kadın da yapar ev işini ama eşimin tarafı çok lanetli tam görgüsüzler kardeşim 34 oldu eşi hamile annemde hasta tatil günlerinde mutfak dolaplarını siler evi dip köşe temizler.. sonuçta ortak yaşıyoruz erkekte öğrensin
Benim lekelenme düşünmeyi beklemeden oldu ilk belirtilerden masallah canımİyi düşünüp iyi olacak gözüyle pozitif bakmak herşey yolunda gider… mesela burda herkesin kanaması oldu hemen hemen ama ben hiç aklıma getirmedim ama çok sancı çektim diğerlerinde hiç görmedim birde benimki hep problemli gebelikler yaşadım küçük oğlumda bunda hep pozitif olmaya çalıştım maşallah gayet iyiz 3 ayı geçirdik
Emzirme sütyenini Akdağ sportswear dan bak bi istersen.O kopçalı klasik tarzlar rahat değilmiş buradakiler sporcu atleti tarzında emzirme sütyeni..Ben onlardan almayı düşünüyorumBende kızımda çok aramıştım sade güzel birşey. Emzirme atleti 50 lira olunca uygun geldi ama bedenine karar veremedim. Emzirme sütyenide almam lazım. Atlet kesinlikle giymek gerekiyor başlarda bir terliyorsun bir üşüyorsun vücut değişik tepki veriyor. Bebeğe çok az şey alicam kızımdan kalan bir sürü şeyi var zaten
Evet canım belli erkekHeh tamam atlet denemedim fiyatlarıda hiç bilmiyorum canım ya emzirme sütyenınıde kızımda kullanıslı gelmemıstı kullanınca anladım ki kişiye göre degişiyor kullanıslı olup olmaması ikincinin cinsiyet bellimiydi senin?
Yok ondan demedım kız cocuklar öpmek sarılmak bunları daha cok sevıyorda erkek cocuklar genel olarak biraz daha soguklar sanki diyorum yoksa kesinlikle temizlikte eşit olmalıyız
Benim lekelenme düşünmeyi beklemeden oldu ilk belirtilerden masallah canım
Bu sürecte dua ediyoruz baska yapacak birşeyimiz yok tabi
Saglıkla gelsin minik ismi belli miEvet canım belli erkek
Simdi kac yasinda...benim kiz neyse ki düzeldi...ben cok severim uykuyu...ama uykuyla sınandim malesefSibelim84 umarım atlatıgım birşey yoktur alıntılar karısmıs
Ah evet bende bende hala aksam olunca uyumakta zorlanıyoruz biliyormusun yavrum uyumaya karşı, ama anasına cekmiş
Ya bende onu merak edıuorum kimi inanılmaz sezeryan tavsiye edıyor kımı yardımsız adım atamıyor doktordan mı kişinin bünyeden mi merak ediyorum gercekten hangı sekılde dogum yapıcaz bılmıyorum ana ınsallah kolay ve saglıklı olur.Sezeryanda birsey hissetmiyorsunuz aci yok his yok , bebeğinizi gorme ani harika bir duygu....benim tüm cevrem sezeryandan sonra hemen ayaklandı ama benim kalkmam iki haftayı buldu benim vucudumlami alakalı dr hatasını bilemiyorum. Su anda kuzenlerimin cok memnun kaldığı dra gidiyorum. Sezeryan ani degil sonrası korkutuyor beni
Ay evet ya bende aldım zamanında süslü puslu takimlar toplasan 5 kere giymedim sandık lekesi olmuş sarı sarı çıkar mı acaba bir tane büyük beden pijama alırım hıc lahusa takımı almam daha düşündüm amaCanım ben yeni özel olarak almam diye düşünüyorum pijama. Bir takım kızımdan var birde normal pijama koyarım yanıma. O kadar az kullandım ki kızımda o pijamayı umarım durdugu yerde zarar görmemiştir ama bendekinın altı belden ayarlamalıydı öyle hatırlıyorum. Üstüde bol oluyor zaten rahatca olur sana diye düşünüyorum.
15.haftaya gelmissiniz aslinda kesilmese bile azalmasi lâzımdı ilk gebelik mi sizin? Benim 3. Mesela diğer ikisinde 12. Haftadan sonra rahatlardım bunda 14.haftaya girdim tam anlamıyla geçmedi faha ama hafifledi cok şükür bugün ilk kez mutfaga girdim yemek yaptim haftalardan sonraOfff ne yesem çıkıyo o kadar halsizim ki bütün gün yatıyom dışarısı gözüm görmüyo mutfağa giremiyom çok kötüyüm ya günden güne zayıflıyom hep ağlamaklıyım eşim sarılmak istiyo midem bulanıyo sıkıyo gibi geliyo istemiyom diyom üzülüyo koltuk daracık yanıma sığınıyo valla herşey sıkıyo artık gece uyku yok düzgün dön oraya dön buraya midemde taş var sanki bastırıyor off hamileliğini anlamayanlardan olmak istiyom
Cıkar inşallah acaba benımkı ne durumda hamıle kıyafetlerı saglam ama ona bakmadım en guzeli her zmaan giyersin pijamanıAy evet ya bende aldım zamanında süslü puslu takimlar toplasan 5 kere giymedim sandık lekesi olmuş sarı sarı çıkar mı acaba bir tane büyük beden pijama alırım hıc lahusa takımı almam daha düşündüm ama
Arkadaşlar hikayelerinizi yazarken başa keşke hassas yazsanız ben de iyi mutlu hikaye diye okuyorum bilsem okumazdım bazıları gerçekten insanı korkutuyor.ya başıma gelirse diye düşünmeden edemiyor insan.şimdi kolaysa kafadan sil ..keşke daha hassas olsak bu konuda.Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok tesekkür ederim sizede geçmis olsunÖncelikle geçmiş olsun canım ben de yeni atlattım tat kaybı yaşamadım ama koku kaybı yaşadım 20-25 gün sonra düzeldi. Umarım bir an önce toparlarsin
Tam 14+1 şuan hiç azalma kesilme yok ne yesem midem taş gibi oluyo resmen çıkmak için uğraşıyo çıkıyo midem küçüldü çocuk aşağıda büyüyünce galiba ilk bebeğim bu15.haftaya gelmissiniz aslinda kesilmese bile azalmasi lâzımdı ilk gebelik mi sizin? Benim 3. Mesela diğer ikisinde 12. Haftadan sonra rahatlardım bunda 14.haftaya girdim tam anlamıyla geçmedi faha ama hafifledi cok şükür bugün ilk kez mutfaga girdim yemek yaptim haftalardan sonra
Yazdığınız ifadeler beni çok etkiledi.Çok olgun ve yüce gönüllü,merhametli birisiniz. Sizi ve eşinizi tebrik etmeden duramadım ,içimden geldiği için yazmak istedim. İnsanız başımıza her daim her şey gelebilir. Rabbim hep iyiliklerle güzelliklerle karşılaştırsın sizi bizi hepimiziSanırım benim yazdıklarımdan dolayı kötü oldunuz özür dilerim aslında benim amacım sadece doğum hikayemi anlatmaktı şuan doğumda yaşadıklarından kendim rahatsız olmadığım için sanırım anlatmakta zarar görmedim elbette oğlumun engelli.olması kötü birşey yapamadıklarını görmek ama onun bir gülümsemesi ömrüme ömür katıyor hayatımı güzelleştiriyor ayrıca kendim ve eşim özel eğitim öğretmenimiz hayatımız bu çocuklarla geçti ömrümün sonuna kadar da geçecek yapılan hataları görmenizi de istedim ama haklısın keşke anlatmasaydım