- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #10.221
Açıkçası yazdıklarınızı okurken üzüldüm. İnanın çevremde o kadar fazla insan bebek sahibi olmak için uğraşıyor ki. Kimi bir süre sonra vazgeçiyor kimisi ise bebeklerini kucaklarına alacakları günün hayali ile devam ediyor ve gerçekten bu süreç yıpratıcı da olabiliyor. Tabii ki gönlünüzden geçen bir cinsiyet olur ama her şeyden önemlisi bebeğin sağlıklı şekilde dünyaya gelmesi. Yani, bebişin erkek olması belki daha hayırlıdır. Bilemezsiniz. Benim annem ve babam da kardeşimin erkek olmasını inanılmaz istediler. Hatta belirli bir süreye kadar doktor erkek dedi. Son aylarda kız olduğunu öğrendik. Ama şu an annem ve babam iyi ki diyor. Ben de öyle.... Hayattaki en iyi arkadaşım o benim. Hiç kimseye, hiç bir şeye değişmem..... Gelecek bebiş de abisinin en yakın arkadaşı olacak belki... Bu nedenle böyle düşünerek hem bebeği hem kendinizi üzmeyin lütfen.Merhaba arkadaşlar 11+5 te doktor bana ekteki ultrasona göre çok yüksekti ihtimal erkek dedi bir oğlum var 5,5 yaşında bir kızım olması için hamile kalmadan aylar öncesinde 5 vakit namazımda dua ettim geceleri teheccüt, hacet namazları kıldım tesbihler çektim nasıl dualar ettim bir bilseniz Ama olmadı Allahın takdiri hala içimde belki yanlış görülmüştür diye bir umut var ama dr emin konuştu. Evladı olmayan kucağı boş kalan annelere haksızlık değil nolur yanlış anlaşılmasın Rabbimin layık gördüğüne itiraz değil asla ama nefis kendinde olmayanı istiyor Birde kız yad birde erkek tatmak istiyor. Önemli olan sağlık digeceksiniz biliyorum haklısınız ama ben kendimi çok şartladım kız olacağına inandım ama kendimi iyi hissedemiyorum yemin ederim elimde değil