arens yazdıklarına çok şaşırdım acıkcası. Hani insan belki kız olsun erkek olsun diye gönlünden gecirir ama bu kadar olmamalı
insanlar evlatlarının saglıgı ile imtihan olurken bir cinsiyet için bu kadar kahrolmak neden
Evlat evlattır kız olsa ne olur erkek olsa ne olur yeterki saglıgı yerinde olsun. Karnındaki yavruna yazık o senın sevgine muhtac bir evlat. Hangi cinsiyetin annesine ne kadar baglı olacagını bilemezsin. Hatta sevinmelisin ne kadar guzel abisine arkadas bir delikanlı geliyor. Kendini toparla bak inanclı biriyim diyorsun düşüncelerinin yanlıslıgını bir an önce fark et. Böyle yaparsan cocugunla aranda eksik bir bag olabilir
Şahsım adına yavrumun cinsiyetini cok merak ediyorum. Ama bu merak aman farklı cinsiyet olsun diye asla degil kız yada erkek aynı derecede sevınc verecek bana
doktorumun %90 bir tahmını oldu tahmını olursa aynı cinsiyet olacak etrafa söyledigimde büyük ihtimal tüh keske farklı olsaydı diyebileceklerini tahmin ediyorum fakat ben gereken cevabı veririm
evlat bu ya gercekten cinsiyetin bir önemi yok saglıkla hepımız kucagımıza alalım inşallah