-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
İnşallah canımSorma, ben bir önceki gebeligimde 5 gun once ogrenmistim, gecmek bilmedi gunlersimdi oteledikce oteliyorum resmen insallah cok güzel olsun sonuçlar hep SAT neydi?
teşekkür ederim canım inan hamileyim diyemiyorum keseyi görüp bebeğin kalp atışlarını dinlemeden..Daha erken gorunmez bence, kaba hesapla 15inden sonra anca 1500 olur hcg) hayirli olsun
Ben ev ahalisine dedim, dedigimden de korkuyorum simdi :)) Allah kimseyi evladi ile sinamasin Aminteşekkür ederim canım inan hamileyim diyemiyorum keseyi görüp bebeğin kalp atışlarını dinlemeden..
gerçi kalp atısınıda dinlesek sonradan kalbi dururmu korkusu olucak..benım gecen senede mart ayında hmaıle kaldım bebegımın 2 aylıkken kalbı durdutekrar aynı seyleri yaşarım olumsuz bi durum olur diye ödüm kopuyor..
Beta değeriniz kaç çıktıSelam arkadaşlar bugün bende katıldım aranıza hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. bugün 5. haftaya adım attık fakat kan testine gittiğimde doktorum sadece hamile olduğumu söyledi ultrason vs. bakmadı ve 7.haftamda gelmemi söyledi daha çok var olumsuz bir durum varsa diye endişe ediyorum size ilk kez ultrasondan ne zaman baktılar acaba veya benim durumumda olan var mı?
Sanırım çok şanslıyım 3.hamileliğimde de bulantım yokSabah bulantıları beni mahvediyor. Ne yesem ağzımda çok kötü bir tat ne yapsam geçmiyor
Beta değeriniz kaç
Ben zayıf hamile kalıp 30kg alıp aynen kocaman oluyorumŞiskoyum zaten, dolayisi ile cirkinlesecegim; kizdir benimki
uygulamaya göre 32 günlükken yaptırdım testi 3900 çıktıBeta değeriniz kaç çıktı
Alla alla bu değere göre ultrasonda bakmalıydı ilginçuygulamaya göre 32 günlükken yaptırdım testi 3900 çıktı
Maşallah diyelim benim ilkte 4 ay sürdü şimdi 3 gündür falan başladı aşırı zor bı durum çok zor dayaniyorumSanırım çok şanslıyım 3.hamileliğimde de bulantım yokSize Allah sabır versin çok zor bi durum bulantı
Bugün mü gördünüz bebek de görüldü müKızlar günaydın, keseyi gördükçok şükür Allahıma.. darısı bekleyenlerin başına.. sırada kalp atımı var haftaya..
Sanmıyorum canım o önemli değil ki, ilk kontrolde kese boyutu için hiç yorum yapmıyorlarÇok teşekkür ederim canım, amin inşallahhaftayı da bilemediğimden ,çok küçük değildir inşallah 4 mm..
Muhtemelen erkek annesisinizdir Tabi Allh bilir ama iki oğlum var ikisinde de o tat doğurana kadar yakamı bırakmadı.Sabah bulantıları beni mahvediyor. Ne yesem ağzımda çok kötü bir tat ne yapsam geçmiyor
Hayir ya kucuk olur mu, haftaya gore o boyut normal görünüyor internette filan da bak istersenİnşallah duyarızYani sabredebilirsen bekle de git ama ben bekleyemezdim heralde.. dün bile sabaha kadar uyuyamadm stresten.. şimdi de çok küçük değildr inş. diye düşünmeye başladım bile
Yaaa evet bu sefer digerlerine göre gerçekten koyu, yarın da kan vercem artik bakmayacagim kasetlereAmin teşekkür ederim
Yaaa Ciddi misin gerçekten çok sinir bozucu sağlık olsun dönünce bakarsın
Bende de erkek çıkıyor ama hamile kaldığımız ayı mi yazmak lazım son adet tarihini mi acaba
Bayaa fark bence tam koyu olmuş
Benim 700 iken göründü değişiyor sanırım
Kalp attım, çünkü bu bile insana umut vermiyor mu yaaaSabah bulantıları beni mahvediyor. Ne yesem ağzımda çok kötü bir tat ne yapsam geçmiyor
Benim de 8 subatti, çok yakınızİnşallah canımsat 14 şubat
Kötü düşünme, bütün hikayeler farklıdır, her hikaye ayni sonuclanmaz canim. Elbette insan bu aşamalarda heyecanlaniyor, gormeden rahat edemiyor ama stres de bütün bünyemizi olumsuz etkiliyor. Insallah cok guzel olacakteşekkür ederim canım inan hamileyim diyemiyorum keseyi görüp bebeğin kalp atışlarını dinlemeden..
gerçi kalp atısınıda dinlesek sonradan kalbi dururmu korkusu olucak..benım gecen senede mart ayında hmaıle kaldım bebegımın 2 aylıkken kalbı durdutekrar aynı seyleri yaşarım olumsuz bi durum olur diye ödüm kopuyor..
Selam arkadaşlar bugün bende katıldım aranıza hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. bugün 5. haftaya adım attık fakat kan testine gittiğimde doktorum sadece hamile olduğumu söyledi ultrason vs. bakmadı ve 7.haftamda gelmemi söyledi daha çok var olumsuz bir durum varsa diye endişe ediyorum size ilk kez ultrasondan ne zaman baktılar acaba veya benim durumumda olan var mı?
Test sonucunda bir hata olabilir mi? 390,0 gibi mesela.. Cok yuksek geldi cunku bu haftaya göre. Bir de o deger ile ultrasonda görünürdü tabii ki. Degerinin fotografini keserek atar misin acaba?uygulamaya göre 32 günlükken yaptırdım testi 3900 çıktı
Hos geldinnnMerhaba arkadaşlar. Aranıza 5+3 gün gebelikle katılmış bulunmaktayım. Henüz sadece kese gorundu.36 yaşındayım bir kızım var 7 yaşında. Bir sene bekledik en son doktora gittim çatlatma ignesiyle kaldım. Ne bulantım var ne birşeyim. Kızımda da böyleydi şükür. Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah