- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Ne demek, birbirimize destek icin burdayzÇok haklısınız pozitif olmak lazım desteğiniz için çok teşekkür ederim
Geç döllenme olmuş olabilir. Ama hamilelik var kesin6 gün geçmişti cnm
Allah razi olsun cnmDeğere gore yorum yapılmasi zor canim aslinda, 2 gunde bir nasıl artacagi daha önemli, gec dollenme olabilir, cuma yine kan vermelisin
Cok teşekkür ederim cnm aslinda 18 subatta tek iliski olduGeç döllenme olmuş olabilir. Ama hamilelik var kesin
Aminnn canim, ne demek tabii ki bildiğimiz kadariyla yorum yapip destek olacağız birbirimize, hepimiz bir surecten geciyoruz suanAllah razi olsun cnmcevap verdigin icin insallah saglikli bir gebelik geçiririz kasim anneleri olarak
Valla 18şubat bereketli günmüş sanırım onu anladımCok teşekkür ederim cnm aslinda 18 subatta tek iliski oldusat 7subatti hayirlisi olsun bakalim
Valla 18şubat bereketli günmüş sanırım onu anladımBenim de olası hamile kalma tarihim 18şubattı çünkü. Sat 4şubattı.
Cumartesi gidicem inşallah. Kalp atışını görmem de keseyi görürüz inşallahya guzel gündü tabi dr gittin mi cnm sen
Hadi hayilisi olsun cnm ben bu ayin sonuna düşünüyorum Allahin izniyleCumartesi gidicem inşallah. Kalp atışını görmem de keseyi görürüz inşallah
Hamilelik takvimini yaparsan burdan takip daha kolay oluyo canım.Hadi hayilisi olsun cnm ben bu ayin sonuna düşünüyorum Allahin izniyle
Benimde iki kizim.var kiz cikiyor bende de hayirlisi olsunda inaiyorum ben kizimda erkek cikmistiÇin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali Çelik
Çin takvimi cinsiyet hesaplama doğru mudur? hangi ayda erkek bebeğim olur? otomatik cinsiyet hesaplama için hemen tıkla öğren!alicelikkadindogum.com
Kızlar çin takvimi hesabına göre sizin bebişlerin cinsiyeti ne çıkıyor. Benim 2oğlum vardı bu da erkek çıkıyor
Yapayim cnmHamilelik takvimini yaparsan burdan takip daha kolay oluyo canım.
Ay amin yaaa. Sülalenin gazına geldim zaten bide kızın olsun diye diye yediler başımın etini 37yaşımda hamile kaldım onların yüzündenBenimde iki kizim.var kiz cikiyor bende de hayirlisi olsunda inaiyorum ben kizimda erkek cikmistiama kiz doğdu insallah sana hayirlisi ile kiz banada hayirlisi ile erkek evlat nasip etsin
Kızlar kaç yaşında bu arada. Benim oğlanlar biri 12 diğeri 5yaşındaBenimde iki kizim.var kiz cikiyor bende de hayirlisi olsunda inaiyorum ben kizimda erkek cikmistiama kiz doğdu insallah sana hayirlisi ile kiz banada hayirlisi ile erkek evlat nasip etsin
Rabbim kalbindekini versin cnm yasinda ne var sanki insllah bir cimcimen olurAy amin yaaa. Sülalenin gazına geldim zaten bide kızın olsun diye diye yediler başımın etini 37yaşımda hamile kaldım onların yüzünden
Benimkilerde 10 ile 4 yaşındalar cnm benim kizlar cok istedi kardesimiz olsun diye diyorumki siz kardes değilmisiniz bebek istiyoruz diyorlarKızlar kaç yaşında bu arada. Benim oğlanlar biri 12 diğeri 5yaşında
Ohh ne güzel kızlar anaç olur bakarlar kardeşlerine. Benim oğlanlardan pek umudum yok erkekler genelde nereye sığcaz bu kadar kişi modunda oluyolarBenimkilerde 10 ile 4 yaşındalar cnm benim kizlar cok istedi kardesimiz olsun diye diyorumki siz kardes değilmisiniz bebek istiyoruz diyorlar
Öyleler cnmOhh ne güzel kızlar anaç olur bakarlar kardeşlerine. Benim oğlanlardan pek umudum yok erkekler genelde nereye sığcaz bu kadar kişi modunda oluyolarAma büyük oğlumda kız kardeş istedi inşallah onun gönlündeki olur diyeyim.
Etik kurul onayiniz kk uzerinden anket yapmayi da kapsiyor mu? Resmi onayi da anket ekinde paylasmalisiniz.Merhabalar, ben Ebe Ebru. Gebelerle ilgili bir çalışma yapmaktayız. İlerki nesile katkı sağlamak adına, sizin çocuklarınızın sağlık alanında daha iyi hizmet almasını sağlayacak eksiklerimizi giderecek bir çalışma yapmaktayız. Gebe annemlerimiz aşağıda ki linke tıklayarak çalışmamıza destek olursa çok sevinirim.
Saygı ve Sevgilerimle
Gebelikte Cinselliğe İlişkin Tutum ve İnançların Cinsel İşlev Üzerine Etkisi