2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benimde iki kizim.var kiz cikiyor bende de hayirlisi olsunda inaiyorum ben kizimda erkek cikmistiama kiz doğdu insallah sana hayirlisi ile kiz banada hayirlisi ile erkek evlat nasip etsin

Benimde iki kizim.var kiz cikiyor bende de hayirlisi olsunda inaiyorum ben kizimda erkek cikmistiama kiz doğdu insallah sana hayirlisi ile kiz banada hayirlisi ile erkek evlat nasip etsin
Ay amin yaaa. Sülalenin gazına geldim zaten bide kızın olsun diye diye yediler başımın etini 37yaşımda hamile kaldım onların yüzünden

Ay amin yaaa. Sülalenin gazına geldim zaten bide kızın olsun diye diye yediler başımın etini 37yaşımda hamile kaldım onların yüzünden
Rabbim kalbindekini versin cnm yasinda ne var sanki insllah bir cimcimen olur

Kızlar kaç yaşında bu arada. Benim oğlanlar biri 12 diğeri 5yaşında
Benimkilerde 10 ile 4 yaşındalar cnm benim kizlar cok istedi kardesimiz olsun diye diyorumki siz kardes değilmisiniz bebek istiyoruz diyorlar

Benimkilerde 10 ile 4 yaşındalar cnm benim kizlar cok istedi kardesimiz olsun diye diyorumki siz kardes değilmisiniz bebek istiyoruz diyorlar
Ohh ne güzel kızlar anaç olur bakarlar kardeşlerine. Benim oğlanlardan pek umudum yok erkekler genelde nereye sığcaz bu kadar kişi modunda oluyolarAma büyük oğlumda kız kardeş istedi inşallah onun gönlündeki olur diyeyim.

Öyleler cnm insallah birde kiz kardesleri olur paşaların rabbim herkesin gönlüne göre versin cnm

Etik kurul onayiniz kk uzerinden anket yapmayi da kapsiyor mu? Resmi onayi da anket ekinde paylasmalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…