- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Benimde oğlam çıktı :) içimden kız geçiyor ama. İlk gebeliğimÇin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali Çelik
Çin takvimi cinsiyet hesaplama doğru mudur? hangi ayda erkek bebeğim olur? otomatik cinsiyet hesaplama için hemen tıkla öğren!alicelikkadindogum.com
Kızlar çin takvimi hesabına göre sizin bebişlerin cinsiyeti ne çıkıyor. Benim 2oğlum vardı bu da erkek çıkıyor
Ben de denedim burda şimdi, erkek çıktı ama baska 2 sitede birinde erkek birinde kizÇin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali Çelik
Çin takvimi cinsiyet hesaplama doğru mudur? hangi ayda erkek bebeğim olur? otomatik cinsiyet hesaplama için hemen tıkla öğren!alicelikkadindogum.com
Kızlar çin takvimi hesabına göre sizin bebişlerin cinsiyeti ne çıkıyor. Benim 2oğlum vardı bu da erkek çıkıyor
Oyyy maaasallahhhhKızlar günaydın, keseyi gördükçok şükür Allahıma.. darısı bekleyenlerin başına.. sırada kalp atımı var haftaya..
katılıyorum bende çok erken öğrendim zaman geçmiyor geçsede korkularla geçiyor 4 mart adet günümdü değerim 18.88 cıktı 6 mart 59 cıktı degerm 8 marttada 167 çıktı acaba diyorum yarın gitsem doktora kese gözukurmu vajınal ultrasondanGünaydın hanımlar
Dün kan verdim sonuç 79.82 gün önce 17.5tu bata 2 gün var daha. Ay erken öğrenmek de hiç güzel değilmiş zaman nasıl geçecek ise artık
Teşekkür ederim canımBen de denedim burda şimdi, erkek çıktı ama baska 2 sitede birinde erkek birinde kizbana fark etmez, saglikla ikisi de olur
Oyyy maaasallahhhhtam ne kadarlikti simdi senin canim? Aminnn bu arada benim 4+4 haftaya gideceğim kese icin.
katılıyorum bende çok erken öğrendim zaman geçmiyor geçsede korkularla geçiyor 4 mart adet günümdü değerim 18.88 cıktı 6 mart 59 cıktı degerm 8 marttada 167 çıktı acaba diyorum yarın gitsem doktora kese gözukurmu vajınal ultrasondan
Çok sevindimTeşekkür ederim canımDr a özellkle sordum ama hafta tahmini için erken dedi.. 4 mm miş. Bence henüz 5+3 gibi.
Benimde bir oğlum var bu da erkek görünüyorÇin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali Çelik
Tamam benim de haftaya Perşembe 5+4 olcak tabii sat a gore hesapliyorum ama değişebilir elbetteTeşekkür ederim canımDr a özellkle sordum ama hafta tahmini için erken dedi.. 4 mm miş. Bence henüz 5+3 gibi.
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallahÇok sevindimKalp atışını da görürüz hepimiz inşallah
Bana kiz cikiyorBenimde oğlam çıktı :) içimden kız geçiyor ama. İlk gebeliğim
Sorma, ben bir önceki gebeligimde 5 gun once ogrenmistim, gecmek bilmedi gunlerGünaydın hanımlar
Dün kan verdim sonuç 79.82 gün önce 17.5tu bata 2 gün var daha. Ay erken öğrenmek de hiç güzel değilmiş zaman nasıl geçecek ise artık
İnşallah duyarızTamam benim de haftaya Perşembe 5+4 olcak tabii sat a gore hesapliyorum ama değişebilir elbetteacaba direkt 6+4te mi gitsem diye düşünmedim degil. 2si birden olur belki insallah duyalim o pitpitlari
Amin teşekkür ederimOnu da çok duydum canım
Ben cok anlamıyorum ama var gibi geldi, bilenler yazar mutlaka
Sevindim canim, ben de doktordan ilk kez duydum, aldim bu aksam başlıyorum.
Ben de inofolic combi kullandim uzun süre, sonra folattro onerdi doktorum, birkac haftadir bitmisti kullanmiyordum, simdi de bunu onerdi aldik bakalım
Oyy ne güzelsaglikla buyusun kuzucuklarrrr
Onu da duydum. Bu diofolde de, B12, D3, Iyot ve Folik asit var. Bakalim deneyip göreceğizsağlıkla alalim yavrularimizi kucaklarımiza
Yaaa Ciddi misin gerçekten çok sinir bozucu sağlık olsun dönünce bakarsınSabah gittim test yaptırdım.aksam sonuç çıktı ama benim akıllı hemsirem kan tahlilinde gebelik hariç herşeye bakmışyarın sabah şehir dışına gidiyorum 2 gün yokum ptesiye kaldı.guleyim mi ağlayayım mi bilmiyorum
Bende de erkek çıkıyor ama hamile kaldığımız ayı mi yazmak lazım son adet tarihini mi acabaÇin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali Çelik
Bayaa fark bence tam koyu olmuşKizlar kaset testle bugün son koyulaşma takibiydi, regl 2 gün geçti, koyulasma fena değil, yarin da kan vereceğim, insallah her şey yolunda olur yaa
Benim 700 iken göründü değişiyor sanırımCanım değer 1500 üstü oldu mu görünüyor diye biliyorum.
Daha erken gorunmez bence, kaba hesapla 15inden sonra anca 1500 olur hcgkatılıyorum bende çok erken öğrendim zaman geçmiyor geçsede korkularla geçiyor 4 mart adet günümdü değerim 18.88 cıktı 6 mart 59 cıktı degerm 8 marttada 167 çıktı acaba diyorum yarın gitsem doktora kese gözukurmu vajınal ultrasondan
Benim normalde kız çıkması lazım ama geç döllenme dolayısıyla sonraki ayda da kalmış olabilirim o yüzden erkek çıktıfurl="true"]https://alicelikkadindogum.com/cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama/[/URL]