- 13 Haziran 2011
- 12.638
- 7.663
- Konu Sahibi DusunceBulutu
İnşallah. Teşekkürler. Beni 23 üne çağırdı nasıl geçecek iki hafta bilmem. Birde düşüğüm var o yüzden daha da tedirginimHos geldinnn saglikla kavusalim bebelerimize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Teşekkürler. Beni 23 üne çağırdı nasıl geçecek iki hafta bilmem. Birde düşüğüm var o yüzden daha da tedirginimHos geldinnn saglikla kavusalim bebelerimize inşallah
Gecer geçer, baska seylere odaklan, hatta bir bakmışsınız bebek dogmusİnşallah. Teşekkürler. Beni 23 üne çağırdı nasıl geçecek iki hafta bilmem. Birde düşüğüm var o yüzden daha da tedirginim
Yaa ne güzel morel oldun canım çok sağol Beklemek daha çok strese sokacaksa bekleme git derim. Hem görünce rahatlarsın, merak etme herşey yolundadır. Zaten olumsuz bşi olsa hissedersin.. herşey güzel olacak inşallah, inanalımHayir ya kucuk olur mu, haftaya gore o boyut normal görünüyor internette filan da bak istersen iste kontrol günleri, kan bekledigim günler cok heyecanlaniyorm ben de, o yuzden acaba ertelesem mi deyip duruyorum kendi kendime
Hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza beklemek çok zor hepimizin en büyük derdi Fark ettim de çoğumuzun geçmişinde düşükler kayıplar var.. birbirimizi çok iyi anlıyoruz bu yüzden.. destek olacağız böyle böyle geçecek günler inşallahİnşallah. Teşekkürler. Beni 23 üne çağırdı nasıl geçecek iki hafta bilmem. Birde düşüğüm var o yüzden daha da tedirginim
Yaa öyle mi diyorsun inşallh canm ya.. iyi bari en azından dış gebelik riski ortadan kalktı.. bu sefer olacak gibi hiç bu kdar hissetmemştm ben de.. çok haklısın dayanamamakta kaç gün kaldı randevuna?Sanmıyorum canım o önemli değil ki, ilk kontrolde kese boyutu için hiç yorum yapmıyorlar gün de söylemiyorlar, önemli olan sonraki gelişimiymiş..inşallah bu sefer sağlıklı gelişir yavrularımız ve kucağımıza alırız...benim için en zor günler dayanamıyorum
Evet bu sabah, bebek derken kese göründü sadece.. heralde haftaya kalp atışı duyulurBugün mü gördünüz bebek de görüldü mü
Evet bencede yapalım kim yapıcak pekii beni etiketlemişsin ben mi yoksaKonu sahibi ygmygm bence artik tablomuzu yapalim, sat yas, kacinci gebelik, hangi ildeyiz, ne asanadayiz kese/kalp atisi vs, beklenen dogum.. kalabaliklastik kopuyorum :)) Ne dersiniz???
Maşallah insallah saglikla bebiside görürsünüzEvet bu sabah, bebek derken kese göründü sadece.. heralde haftaya kalp atışı duyulur
Esas randevum 6 gün sonra Dayanamadım dün başka bir yere gittim,ben de bebek umuduyla gittim miniminnacık bir kese gördük,karından baktı,ne boyutu için ne günü için yorum yapmadı şu anda önemli değil dedi,haftaya olan gelişimi önemli dedi..Kese yakınında kanama alanı var dedi,Progestan zaten kullanıyorum bir de iğne yaptırdık akşam,canım biraz sıkkın aslında ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 6 gün sonra durumum belli olur, senin haftaya perşembe mi kontrol? Sana da karından mı bakıldı? Karından daha geç görünüyormuş, kendi doktorum hep vajinal baktığı için bu sefer benim de kafam karıştı iyice her halükarda kafayı yiyeceğim kaçış yok sanırımYaa öyle mi diyorsun inşallh canm ya.. iyi bari en azından dış gebelik riski ortadan kalktı.. bu sefer olacak gibi hiç bu kdar hissetmemştm ben de.. çok haklısın dayanamamakta kaç gün kaldı randevuna?
Maşallah ya inşallah hiç olmaz bende de 3 gündür var ne yazık ki ama çok fenayım. Doktoru aradım ilaç verdi alıp kullanicam inşallah ise yararSanırım çok şanslıyım 3.hamileliğimde de bulantım yok Size Allah sabır versin çok zor bi durum bulantı
Yaa umarım o kadar sürmez bende dayanamiyorum evde iki çocuk var ilgi bekliyor oyun istiyor temel ihtiyaçlarından bahsetmiyorum bile maşallah Allah bağışlasın paşalarıniziMuhtemelen erkek annesisinizdir Tabi Allh bilir ama iki oğlum var ikisinde de o tat doğurana kadar yakamı bırakmadı.
Bence de hatta direk doktora gitmelisin artık o muayene edip tahlil yapar bayaa büyüdü bebişHayir ya kucuk olur mu, haftaya gore o boyut normal görünüyor internette filan da bak istersen iste kontrol günleri, kan bekledigim günler cok heyecanlaniyorm ben de, o yuzden acaba ertelesem mi deyip duruyorum kendi kendime
Yaaa evet bu sefer digerlerine göre gerçekten koyu, yarın da kan vercem artik bakmayacagim kasetlere normalde sabah uyanirken 1 saat kadar erteleme yaparim, test yapcam diye ilk alarmda uyaniveriyorum
Kalp attım, çünkü bu bile insana umut vermiyor mu yaaa tabii çekmesi cok zor o ayri konu ama, bir şeylerin yolunda gittigi hissini de veriyordur eminim
Benim de 8 subatti, çok yakınız insallah hep guzel sonuçlar aliriz
Kötü düşünme, bütün hikayeler farklıdır, her hikaye ayni sonuclanmaz canim. Elbette insan bu aşamalarda heyecanlaniyor, gormeden rahat edemiyor ama stres de bütün bünyemizi olumsuz etkiliyor. Insallah cok guzel olacak
Test sonucunda bir hata olabilir mi? 390,0 gibi mesela.. Cok yuksek geldi cunku bu haftaya göre. Bir de o deger ile ultrasonda görünürdü tabii ki. Degerinin fotografini keserek atar misin acaba?
Ben cok.severdim nescafeyi ve çayı şimdi cok tatsız geliyor canim isterse icerim galibaBu arada birşey sorcam arkadaslar. Doktorum günde bir fincan kahve yada nescafeye bile izin vermiyor. Haftada iki kere maksimum diyor. Beni zorlayan tek şey sanırım . Sizlerde durum ne
Benimde tsh yüksek çıktı değerleriniz nedir tsh için? Birde belirli bir rahatsızlık varmıydıEvet tsh yüksek çıkınca dahiliyeye yönlendirdi bu hafta da görmek istedi
Galiba kenarda yazan 0.69 cm kesenin boyutu oluyorBugün keseyi gördüm kızlar ama doktorum boyutuyla ilgili bişey söylemedi. Anlayan varmı acaba?
Bana da içme-en fazla bir bardak dedi, ben 3 günde bir içiyorum o da kafeini azaltılmış olanlardan içiyorum..ama benim riskli gebelikBu arada birşey sorcam arkadaslar. Doktorum günde bir fincan kahve yada nescafeye bile izin vermiyor. Haftada iki kere maksimum diyor. Beni zorlayan tek şey sanırım . Sizlerde durum ne
Konu sahibi sensin :)) galiba birtek sen yapabiliyorsunEvet bencede yapalım kim yapıcak pekii beni etiketlemişsin ben mi yoksa
Benimde bir düşüğüm var sanırım ondan riske atmıyor Dr.Bana da içme-en fazla bir bardak dedi, ben 3 günde bir içiyorum o da kafeini azaltılmış olanlardan içiyorum..ama benim riskli gebelik
Beni henüz hiç etkilemedi tat koku vsBen cok.severdim nescafeyi ve çayı şimdi cok tatsız geliyor canim isterse icerim galiba
Yarin kan vercem canim degere gore gun belirleyeceğim sen de sag ol cnmm insallah coook güzel olsunnYaa ne güzel morel oldun canım çok sağol Beklemek daha çok strese sokacaksa bekleme git derim. Hem görünce rahatlarsın, merak etme herşey yolundadır. Zaten olumsuz bşi olsa hissedersin.. herşey güzel olacak inşallah, inanalım
Daha minnoscuk canimm, ancak haftaya kese görünür bakalım o zaman gideceğim haklisin zor cocuk olunca. Kolayca gelsin gitsin insallahMaşallah ya inşallah hiç olmaz bende de 3 gündür var ne yazık ki ama çok fenayım. Doktoru aradım ilaç verdi alıp kullanicam inşallah ise yarar
Yaa umarım o kadar sürmez bende dayanamiyorum evde iki çocuk var ilgi bekliyor oyun istiyor temel ihtiyaçlarından bahsetmiyorum bile maşallah Allah bağışlasın paşalarınizi
Bence de hatta direk doktora gitmelisin artık o muayene edip tahlil yapar bayaa büyüdü bebiş
Evet bir yandan güzel iyi olduğunu orda olduğunu hissediyrisun ama bir yandan da kafamı kaldıramıyorum çocuklar ilgi bekliyor büyüğü anlıyor da küçüğü anlamıyor hiç
Ya evet bazi doktorlar hic izin vermiyor, bazıları günde şu kadar içebilirsiniz ancak diyor. Ben filtreye cok düşkünüm, kupalarca iciyorum normalde, şimdi ancak küçük fincanlarla gunde 2-3e dusurdum ama henuz doktora gitmedigim için sormadim. Hiç icmezsem de migren tutuyor ilac alıyorum daha kotu bakalim ne diyecek haftaya...Bu arada birşey sorcam arkadaslar. Doktorum günde bir fincan kahve yada nescafeye bile izin vermiyor. Haftada iki kere maksimum diyor. Beni zorlayan tek şey sanırım . Sizlerde durum ne