2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Kızlar çin takvimi hesabına göre sizin bebişlerin cinsiyeti ne çıkıyor. Benim 2oğlum vardı bu da erkek çıkıyor🤪
Ben de denedim burda şimdi, erkek çıktı ama baska 2 sitede birinde erkek birinde kiz😁😁 bana fark etmez, saglikla ikisi de olur🥰
Kızlar günaydın, keseyi gördük🤗🤗 çok şükür Allahıma.. darısı bekleyenlerin başına.. sırada kalp atımı var haftaya..
Oyyy maaasallahhhh 😍 tam ne kadarlikti simdi senin canim? Aminnn bu arada😍 benim 4+4 haftaya gideceğim kese icin.

Kizlar kaset testle bugün son koyulaşma takibiydi, regl 2 gün geçti, koyulasma fena değil, yarin da kan vereceğim, insallah her şey yolunda olur yaa🙏🤗🤗

Eklentiler

• IMG_20210311_100827.jpg
    IMG_20210311_100827.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın hanımlar
Dün kan verdim sonuç 79.8 🤗 2 gün önce 17.5tu bata 2 gün var daha. Ay erken öğrenmek de hiç güzel değilmiş zaman nasıl geçecek ise artık🤭
katılıyorum bende çok erken öğrendim zaman geçmiyor geçsede korkularla geçiyor 4 mart adet günümdü değerim 18.88 cıktı 6 mart 59 cıktı degerm 8 marttada 167 çıktı acaba diyorum yarın gitsem doktora kese gözukurmu vajınal ultrasondan

Ben de denedim burda şimdi, erkek çıktı ama baska 2 sitede birinde erkek birinde kiz😁😁 bana fark etmez, saglikla ikisi de olur🥰

Oyyy maaasallahhhh 😍 tam ne kadarlikti simdi senin canim? Aminnn bu arada😍 benim 4+4 haftaya gideceğim kese icin.
Teşekkür ederim canım😍Dr a özellkle sordum ama hafta tahmini için erken dedi.. 4 mm miş. Bence henüz 5+3 gibi.

Teşekkür ederim canım😍Dr a özellkle sordum ama hafta tahmini için erken dedi.. 4 mm miş. Bence henüz 5+3 gibi.
Tamam benim de haftaya Perşembe 5+4 olcak tabii sat a gore hesapliyorum ama değişebilir elbette🤗 acaba direkt 6+4te mi gitsem diye düşünmedim degil. 2si birden olur belki🙈 insallah duyalim o pitpitlari🥰🥰🥰🙏🙏

Günaydın hanımlar
Dün kan verdim sonuç 79.8 🤗 2 gün önce 17.5tu bata 2 gün var daha. Ay erken öğrenmek de hiç güzel değilmiş zaman nasıl geçecek ise artık🤭
Sorma, ben bir önceki gebeligimde 5 gun once ogrenmistim, gecmek bilmedi gunler🙈🙈 simdi oteledikce oteliyorum resmen🤭🤭 insallah cok güzel olsun sonuçlar hep😍 SAT neydi?

Tamam benim de haftaya Perşembe 5+4 olcak tabii sat a gore hesapliyorum ama değişebilir elbette🤗 acaba direkt 6+4te mi gitsem diye düşünmedim degil. 2si birden olur belki🙈 insallah duyalim o pitpitlari🥰🥰🥰🙏🙏
İnşallah duyarız🙏🏻🙏🏻 Yani sabredebilirsen bekle de git ama ben bekleyemezdim heralde.. dün bile sabaha kadar uyuyamadm stresten.. şimdi de çok küçük değildr inş. diye düşünmeye başladım bile😬

Onu da çok duydum canım

Ben cok anlamıyorum ama var gibi geldi, bilenler yazar mutlaka🤗

😍😍 Sevindim canim, ben de doktordan ilk kez duydum, aldim bu aksam başlıyorum.

Ben de inofolic combi kullandim uzun süre, sonra folattro onerdi doktorum, birkac haftadir bitmisti kullanmiyordum, simdi de bunu onerdi aldik bakalım🥰

Oyy ne güzel 🤗 saglikla buyusun kuzucuklarrrr😍

Onu da duydum. Bu diofolde de, B12, D3, Iyot ve Folik asit var. Bakalim deneyip göreceğiz 😍 sağlıkla alalim yavrularimizi kucaklarımiza🥰❤️
Amin teşekkür ederim 😍
Sabah gittim test yaptırdım.aksam sonuç çıktı ama benim akıllı hemsirem kan tahlilinde gebelik hariç herşeye bakmış😂 yarın sabah şehir dışına gidiyorum 2 gün yokum ptesiye kaldı.guleyim mi ağlayayım mi bilmiyorum😅
Yaaa Ciddi misin gerçekten çok sinir bozucu sağlık olsun dönünce bakarsın 😂

Kızlar çin takvimi hesabına göre sizin bebişlerin cinsiyeti ne çıkıyor. Benim 2oğlum vardı bu da erkek çıkıyor🤪
Bende de erkek çıkıyor ama hamile kaldığımız ayı mi yazmak lazım son adet tarihini mi acaba
Kizlar kaset testle bugün son koyulaşma takibiydi, regl 2 gün geçti, koyulasma fena değil, yarin da kan vereceğim, insallah her şey yolunda olur yaa🙏🤗🤗
Bayaa fark bence tam koyu olmuş 😍
Canım değer 1500 üstü oldu mu görünüyor diye biliyorum.
Benim 700 iken göründü değişiyor sanırım

katılıyorum bende çok erken öğrendim zaman geçmiyor geçsede korkularla geçiyor 4 mart adet günümdü değerim 18.88 cıktı 6 mart 59 cıktı degerm 8 marttada 167 çıktı acaba diyorum yarın gitsem doktora kese gözukurmu vajınal ultrasondan
Daha erken gorunmez bence, kaba hesapla 15inden sonra anca 1500 olur hcg :KK66:) hayirli olsun

furl="true"]https://alicelikkadindogum.com/cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama/[/URL]

Benim normalde kız çıkması lazım ama geç döllenme dolayısıyla sonraki ayda da kalmış olabilirim o yüzden erkek çıktı 😁
Kızlar makas bıçak testi var erkek mi kız mı diye onda da kız çıktı benim bir de yüzük testinde kız çıktı hayırlısı sağlıklı olsunlar da ...🤗

X